Americkou armádu na našem území nechceme!
Re: Worm Welcome for US army
žádná vojska cizích mocností a zejména USA
Nechci aby na našem území byly stálé, ale ani dočasné základny vojsk USA, ale ani jiných zemí. Už jsme si dočasných vojsk užili dost. Nechci vyvolávat 3. světovou válku provokováním Ruska. Rusko není náš nepřítel. USA jsou válečný štváč a vyvolávají válku na celém světě. USA chtějí válku s Ruskem, ale v Evropě na území Ukrajiny, Slovenska, Polska ČR ad. Nechci bojovat za zájmy USA !!! Tak ať si bojují Američani sami a na svém území !!! Klidně budu demonstrovat, stávkovat prostě dělat cokoliv, ale nestrpím vojska USA na našem území !!!!
Text petice !
Chtěl jsem tuto petici podepsat, avšak po jejim přečtení s tou naprosto neuvisející blbinou ve druhé jeji větě, jsem se rozhodl, že ne ! Myslím, že tam právě proto byla záměrně s tímto cílem podstrčena. Budu proto hledat jinou petici ! Rovněž tak požadavek na rozesílání pře FB je diversní ! Dávate tímto seznam adres a osobních údajů lidí jistého smyšlení k disposici té druhé straně ! Posílat jedině mailem, je to o něco bezpečnější z důvodů obtížnějšího sběru a následného zpracování údajů, nikoliv však úplně !
Předmět
Kdo si umi pospojovat souvislosti v deni ve svete a vyhodnotit , tak mu vyjde , ze bysme se meli bat USA a ne Rusu.
Lidé, bděte ... ! Kolikátá okupace že to již je ... :-( Pavel
Nová okupace se blíží! Kdo není poslušný, je třeba nápravy a utažení otěží! Důvod si najdeme, jak Vás přivést k poslušnosti a do námi vyjetých kolejí! Svobodomyslnost se nepřipouští! Co mi to jen připomíná ... ?
Po kolikáté se historie opakuje ? Pavel Matějka
Re: Re:
#31: Vladimír Iljíč Kokotěnko Pitler! - Re:
ani nápad, já se po vzoru opravdových hrdinů, našich legionářů, zběhnu k rusům a budu bojovat za osvobození naší zemičky od FED protektorátu
Hezky kvičíte
Pro slušné lidi a demokraty dobrá zpráva. Pro nevědomce, komunisty,všechny kdo vzpomínají s nostalgií na komunistickou totalitu, pro milovníky cenzury, Stb a KGB, pro ty kdo vzpomínají na kšefty s ruskými okupanty pochopitelně zpráva špatná. Také špatná zpráva pro ty, kdo vzpomínají na to jak kradli ve fabrikách a flákali se v pracovní době.
Obracím se na Vás, který již dávno prohlédl tu špinavou hru globální oligarchie a jejich posluhovačů, rozvrácení morálky, podporu zvrácenosti, šíření nenávisti. Jsme zcenzurovány veřejnoprávní televizí v přímém přenosu, jsou rozvráceny celé státy s jejich mnohdy tisíciletými kulturami jen proto, že se nechtějí podvolit té finanční chobotnici, která skrz tiskárny na dolary ničí tento svět a lidské charaktery. Západní vůdci hlásajíc demokracii a lidská práva přitom slouží lžím a pokrytectví, objímají se na veřejnosti se státníky a poté se nám vysmívají.
Re:
Mate to popletene,Rusko vzdy bojovalo a bojuje PROTI fasizmu
| This discussion has been closed. |