Chceme Bezáka českobudějovickým biskupem

Marek

#51 Re: Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ???

2015-08-17 13:58

#44: Damián - Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ??? 

Ono to bude asi tím, že na Bigy už učí kdekdo.  Věřících profesorů je  tam opravdu málo.  Navíc, jsem nepochopil, jak je to se vzděláním.  Nás učila učitelka, která měla aprobaci na první stupeň ZŠ.  A učí tady hodně učitelů, kteří mají vzdělání jen na základní školu a naopak, učitelé pro střední školu učí zase na církevní základní škole.  Ale nikomu to zřejmě nevadí, takže to nový pan biskup řešit nebude !!!

Lukáš

#52 Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ???

2015-08-18 15:07

#43: Říha - Re: Kde jste ho vyhrabali ??? 

 To máte pravdu...rovnou ředitelem biskupského gymnázia....., ale to už je pasé.  Líbí se mi trefný název církevní    satanská  škola, to je přesně vyjádřeno (tedy nula od nuly pojde, nebo-li vzájemná negace - chytře řečeno - žádná církevní škola - obyčejná škola s církevním názvem.  Přesto nehodlám odsuzovat naprosto vše, výuka na úrovni a 3/4  profesorů fajn. To co diskreditovalo Biskupské gymnázium byly různé aféry - jmenujme:  osahávání studentek, přivlastňování maturitních peněz,  vožralí učitelé na výletech, úspěšný pokus učitelek o získání maturitních témat pro písemnou práci, přivlastňování sponzorských darů, zametání problémů pod koberec,  ochrana neschopných profesorů, kteří toho o vedení hodně ví,  aféra se šikanou nevidimých hochů (zemetené pod koberec bývalým biskupem) atd.atd....a bylo spoustu dalších věcí... tohle jen z mého osmiletého studia...Závěr:  Za vědomosti, které mi dalo Biskupské gymnázium děkuji, ale děti bych sem  rozhodně nedal a spoustu známých také ne. 

Oliver

#53 Re: Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ???

2016-09-30 17:59

#52: Lukáš - Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ??? 

 Jo tu šikanu slepých kluků na Bigy si pamatuji? To bylo pěkný svinstvo a jak kůli tomu vyhodil ředitel to dlouhou čáru (Puchtová se jmenovala nebo tak nějak) na církevní základku. 

Ondřej Kubát

#54 Re: Re: Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ???

2016-12-11 22:39

#53: Oliver - Re: Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ??? 

 Mám velkou radost, že máme nového ředitelea skvělého biskupa, teď se snad všechno s pomocí Boží obrátí k dobrému.

Jan

#55 Re: Re: Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ???

2017-05-31 18:22

#53: Oliver - Re: Re: Re: Kde jste ho vyhrabali ??? 

 No jestli má biskup nějakou soudnost, tak by měl Puchtovou vrátit ze základky na Bigy.  Vždyť to bylo tenkrát do nebe volající, co Dvořík udělal.  Vyhodit někoho, kdo chrání nevidommé je v rozporu se všemi božími přikázáními.  Nehledě na to, že ta se z toho nervově zhroutila, chodí k psychiatrovi a bere nějaké prášky na deprese a říkal Lukáš, že z toho stresu dostala i cukrovku, takže si píchá.  Honza