Petice – Výzva k abdikaci prezidenta České republiky
Re: Trapné a absurdní
#88: Pavel - Trapné a absurdní
Musím se vyjádřit k vašemu příspěvku. Není to žádný výkřik karlistů,já jsem volila Zemana,protože Karel pro mě byl absolutně nepřípustný,jednak nemám ráda šlechtu,pro mě není Čech a navíc ho považuji za figurku,takže jsem ze dvou pro mě zel,zvolila to menší,kterým v té chvíli byl Zeman. Dnes na svoje rozhodnutí vůbec nejsem pyšná. Tuto petici jsem podepsala,ikdyž vím,že samozřejmě se nic tímto nezmění,ale je to alespoň vyjádření nespokojenosti a zhnusení nad tím hulvátem,co sedí na Hradě. Takže promiňte,ale nemáte pravdu.
This comment has been removed by the person who wrote it.
najdete nás na https://www.facebook.com/groups/116983735146509/
Re: Zase další trapáci založili petici
#2: - Zase další trapáci založili petici
Když jste chtěli levicového presidenta měli jste si zvolit Diensbiera. Nikdo by ani nepípnul. Toto je opravdu ostuda. Jsem z Lán a tady ho také nechceme.
Re: Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa
#11: Arno - Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa
Nemyslím, že nějakou peticí lze odvolat prezidenta, ale samotnou existencí petice, pokud bude mít patřičný rozsah, dává najevo nesouhlas lidí, který bude muset ignorovat. Jeho mandát tak bude oslaben. Já podepisuji.
Jaký byrokratický proces pro petice existuje?
Boze, jak muze bejt nekdo takhle blbej a mit tak strasne omezenej rozhled
Re: Trapné a absurdní
#88: Pavel - Trapné a absurdní
Nezlobte se na mě, ale vy se nad sebou také zamyslete. To ze jsem nevolila Zemana, neznamená, ze jsem volila Karla a protože jsou tu ještě zbytky demokracie, tak tím chceme něco vyjádřit ať už to pro někoho dává nebo nedává smysl. Pokud se vám tato petice nelíbí, tak se ani nemusíte pod ní angažovat v diskuzi. Ale jak říkám vyjadřovat se samozřejmě můžeme všichni...
Re:
Když ho vidím , je mi zle. A když ho slyším, je mi ještě více zle...Nikdy v životě nezapomenu na jeho virózu jak se kácel nad korunovačními klenoty. To není prezident, to je p.....Zlatí chlapci před ním.....
Volové volí vola
Prezidenstké volby jsou podle většinového systému. Jelikož jsou většina našeho národa volové, máme na Hradě VOLA.
obávám se , že se zdravým rozumem nemá nic společného jednání tohoto prezidenta... a nikdo mě nerežíruje...stačí se jen dívat na konání "Myloše"....
| This discussion has been closed. |
Bohužel vzhledem k jeho aroganci v jeho dobrovolný odchod nedoufám.