Petice – Výzva k abdikaci prezidenta České republiky
Re: trosku zbytecnost, ne?
#35: asd - trosku zbytecnost, ne?
:-D Tak vzhledem k tomu, ze byl prezident zvolen lidmi, tak sama o sobe tato petice je trosku jinde, ne? :-) To je jako zeptat se nekoho jestli mu chutnaj knedliky a pak se ho jit zeptat za mesic znova :)))
No s těmi knedlíky to nemáte přesně :-)
To by jste musel napsat "chutnají Vám knedlíky od tohoto kuchaře ?"
A o tom to je.
Jde o to, jak se pan Zeman chová od svého zvolení.
A je mnoho lidí, kteří ho volili a nyní už litují té volby.
Re: Re: Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa
#11: Arno - Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa
Já myslím, že tahle petice byrokratickým řízením procházet nebude, jakým??? Která instituce se může zabývat abdikací presidenta? Smysl petice vidím v tom, že se lidé vyjádří, že se bude vědět, že tady je nezanedbatelný počet lidí, kteří se za Zemana stydí a vadí jim a přáli by si, aby abdikoval. A tohle vyjádřit už je hodnota sama o sobě, proto jsem petici podepsal a považuji ji za dobrou. Že by na nákladě této petice Zeman vážně uvažoval o abdikaci, to by mě ani nenapadlo. Ale vyjádřit se a nemlčet je vždycky důležité.
Přesně tak to je,
abdikací se může zabývat pouze sám pan prezident.
A protože je to sebestředný narcistický pán, který si o ostatních v převážné míŕe myslí, že to jsou hazli a z jeho chování přímo čiší, že ostatní kromě něj jsou absolutní tupci a blbci,
tak se nedá ředpokládat, že by sám odstoupil.
Takže tato petice je opravdu o vyjádření názoru.
Anad
Předmět
Dělá ostudu, přitom prezident má mimo jiné reprezentovat
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: JINAK
kníže neumí himnu (já himnu taky neumím - ale hymna, to je něco jiného)
zeman ukáže věcy ... to jsou mi věci, tyhle věcy k lepšímu
vy moc dobra čecha, skoro jako tzv:."kníže"
Trapné a absurdní
ctím českou zem
Re: Zase další trapáci založili petici
#2: - Zase další trapáci založili petici
To, že se současný prezident ČR chová jako hovado, jak se ostatně choval vždycky, to není důsledek mediální hysterie. Ujišťuju Vás, že mě neřídí ani Bakala, ani Schwarzenberg. Ke zjištění, že Zeman je sprostý lhář, demagog, buran a zlý člověk, žádnou nápovědu nepotřebuju, k tomu jsem došel prostým pozorováním v průběhu 90. let a v průběhu posledního roku.
Re: JINAK
Hlavně že vy jste Čech jak poleno napsat hymnu s měkkým i je opravdu moc pěkné. A ano ostudu nedělá, vždyť díky němu o nás ví i na Tchajwanu, kde nedávno nevěděli, že Česká republika existuje, nyní udělali animované video jak Zeman blije na korunovační klenoty. Ach sláva Zemanovi za pěknou propagaci naší republiky.
| This discussion has been closed. |
Souhlasím s peticí.