My Sobotku nedáme
Podepsal jsem
Michal Kraus
Opačný názor
A kdo říká opak, nemá zájem na silnější sociálně demokratické straně. Proto jsou tyto petice dle mého názoru falešné, a jsou iniciovány a výrazně podporovány od nevoličů ČSSD!
Kdyby nebyl Sobotka předsedou ČSSD, volil bych je. Naštěstí byla alternativa v podobě Úsvitu :)
Re:
Jiří Paroubek odstoupil ihned po volbách, můžete mi prosím vysvětlit, na základě čeho se domníváte, že odstoupil proto, že pod několikaměsíčním tlakem médií prohlašovala celá řada voličů, že ČSSD nevolila právě kvůli Jiřímu, respektive kvůli jeho mediálnímu obrazu? Viz Váš první odstavec v článku.
Btw. osobně jsem nevolil ČSSD právě kvůli panu Sobotkovi - slušný, ovšem to není postačující podmínka, ale bohužel je pan Sobotka bez názoru - používá samé naučené floskule. A proto nás bylo více a ČSSD dopadla, jak dopadla... V podstatě ze stejného důvodu dopadla ČSSD na 20% jako před třemi léty - NEVYHOVUJÍCÍ PŘEDSEDA.
Jsem rád, že jsem takovou ČSSD nevolil.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Jako statutární místopředseda měl stejnou odpovědnost a všechna konání před volbami, neblaze proslavené předsednictvo projednávalo a schvalovalo předvolební iniciativy. To se skutečně nestyděli ? Konečně se snad probereme z letargie a budeme se prát za to, aby ČSSD nebyla rozhádanou stranou aby dokázala pro občany prosadit nesmírně potřebnou změnu v České republice. Ostudy ve světě už jsme si užili dost.
Dejme se do toho - Eva Novotná
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: nevhodný obsah odkazu
Bohuslave stojíme za Tebou a ne za zrádci okolo Haška.
odkaz v komentáři byl smazán z důvodu nevhodnosti autorem petice, tj. iniciátorem
chybi.
předsedu Sobotku, by měli okamžitě opustit řady sociální demokracie a omluvit se všem slušným lidem, kteří s nadějí volili ČSSD.
Josef Pekárek
člen ČSSD
Praha 9
Kyje na Hutích
Re:
..vnímám to stejně. Hlava mi to nebere, a už se ani nebudu snažit-to se nedá pochopit.
Re: Re: Podepsal jsem
#13: Václav Špaček - Re: Podepsal jsem
Já taky. Irena Krausová, člen MO Neratovice
Re:
Souhlasím. Okamžitě odejít a umožnit tak sestavování vlády, je jediná možná sebereflexe.
Irena Krausová
členka čssd Neratovice
hanební pancharti
Re:
Jde o základní popření a ohrožení demokracie ve straně i státu. Když už tahle parta kašle na členskou základnu, pravidla voleb, stanov-všeho co jde jen vyjmenovat, musí vyvodit důsledky, osobní zodpovědnost=odchod. Pokud je demokrat Sobotka nedokáže vyhodit, musí jim pozastavit členství alespon na rok a urychleně se věnovat sestavování vlády.
členka mo neratovice Krausová
| This discussion has been closed. |