Petice za vybudování vodního vleku na Poděbradském Jezeře
Re:
..ach jo...v tomhle je dnes horsi doba jak za komancu...ty sport podporovali..dnes je jednodusi delat diskoteky a prodavat deckam chlast...nez sehnat povoleni k nejake sportovni aktivite...hnus..
Přátelé a kamarádi
Marie Stará
Re: Přátelé a kamarádi
Marie vřelé díky za ta slova.Lépe se to snad napsat nedá.Snad se nebudeš zlobit když tento komentář dám na facebook.
Je to opravdu super.Jan Volmuth(Voloda)
Re: Re: Přátelé a kamarádi
Tak kdy začínáme chodit na úřad? Fíla tam jde zítra, bylo by dobré aby kdo bydlí v Poděbradech , tam ve volném čase zaskočil. Já jdu za 2 dny a to je ve čtvrtek :o)
Kdo že to tam má na starosti? Nebo půjdeme delší, ale zábavnější cestou?
1. Podatelna - dobrý den, můžete mě nasměrovat kdo má na starosti ....., cože, Které je to patro?
2. 1 patro - promiňte můžete mi poradit kde najdu toho a onoho?
3. 2 patro - promiňte můžete mi poradit kde najdu toho a onoho?
4. 3 patro - promiňte můžete mi poradit kde najdu toho a onoho?
No a čím vícekrát se zaptáme někoho jen tak náhodně, nebo zaklepeme na jiné dveře než máme, tak začne vznikat opravdový blázinec. Všichni na úřadu si o tom budou povídat :o) my jako občané Poděbrad ale máme nárok se jít zeptat! To,že jsme netrefili na poprvé se prostě stává :o)))
Tak kdo se přidá, no a hlavně kdo dojde tímto tempem do posledního patra je borec nakonec!!! :o) Uzavřeme sázky?
Re: lol
To co zde uvádíte sou samé nesmysli.Jak s chráněnou oblastí tak s betonováním jakých si patek do ostrova.Takže si nastudujte více info. do hlavy a potom dělejte chytrého.
Re: 2
Ahoj ,Jardo o této možnosti jsme samozřejmě uvažovali.Vyhnuli by jsme se tak prudě s rybáři atd. Bohužel je tu aspekt který s tohoto místa dělají místo nemožné k tomuto záměru.1.nádrž je vedena jako dobývací prostor a tudíž nemožno používat k tomuto záměru.Vlastně správně by se tam nemělo ani koupat.Honza Wake park Poděbrady
Re: Re: 2
znám problematiku "dvojky" že se tam nemuze ani koupat, lidi se tam koupou od jakteživa, proč s tím nikdo nic neudělal... třeba by to šlo udělat změnu v plánu , ale to by se nejdřív úředníčkům muselo chtít... asi.... mě příjde nápad wake boarding jako dobrá věc, jen to položení se mi zdá poněkud "nešťastné" je to moc blízko pláže a poměrně frekventovaném místě... riziko úrazů, omezování ostatních.... škoda... atd...
Re: Re: Re: 2
ZAJDI V NEDELI NA NAMESTI MUZEM O TOM DAT REC.
Pravda
Re: Pravda?
Pane vodnickej, tak o hlasech na petici toho víte pramálo jelikož není jenom tato,ale i tištěná. Hrubý součet hlasů Poděbradských občanů je asi 400. Takže to úplně nezajímavé asi není. A co se týká mého zbohatnutí, tak to je jasný chudý nechce být nikdo, a proto jsem si vybral toto nejlukrativnější sportovní odvětví které se dá. Počítám s tím že do dvou let budu multimilionářem, a do jezera nasadím samé koi kapry. Možná ho i koupím, a udělám z něj "rybí rezervaci"! To je přece všem jasné. Nebo snad není?
Všem bez rozdílu přeji mnoho zdraví do Nového roku.
PS:Nebojte se podepsat.
Konečně by se místo s takovým potenciálem využilo. Podebrody jsou čím dál tím více zaprdeny a brzy dopadnou jak Svinibrod. Julius
Re:
Zabudovat pilíř není zas tak velký problém. Technicky je to možné i když ne právě levné. A co se týče hluku z provozu a šílenýho kraválu z vln, tak s tím se ti ftáci vyrovnají určitě líp než rybáři a všichni ostatní, kteří si jedou v zaběhlých kolejích a mají strach vybočit, nebo potkat něco co nečekali.
Re: Pravda
Re: Pravda
Pane Hastrmane, vy žijete z čeho? Sociální dávky, nebo nějaké bezpečné teplé místečko, kde nemusíte nic moc dělat, prdíte si do židle a patnáctého v měsící vám tam cinkne nějaká ta jistotka, ze které se dá vyžít ale jinak žádná hitparáda. Je mi Vás líto, milý pane, pokud jediné, co vidíte za touto iniciativou je snaha zbohatnout. Samozřejmě, že jen pro slávu boží to Honza nedělá, ale finanční a jiná rizika s celou záležitostí spojená je něco, co vy asi stejně nikdy mentálně nepoberete, tak prosím běžte s prominutím skočit do zdi hlavou napřed. Lidi jako jste vy jsou morem této země, která se tak asi nikam v brzké době neposune. Každý svého stěstí strůjcem - Vás asi žádné nečeká, na to jste moc veliký posera, co se schovává za pohádkový pseudonym.
S pozdravem
Viktor Molhanec
komedie
PS: Pro pány Špičáka a Molhance: Pro pravdu se člověk zlobí. Potrefená husa se vždycky ozve. atd...
| This discussion has been closed. |