Občané proti Šantovka Tower: Olomoucká výzva
porozhlédnout po nových stavbách v Olomouci např.Tř.Míru-naproti krematoria
kde byl postaven bytový komplex,který se
do tohoto prostředí nehodí, tak jako Šantovka Tower
Re: Olomouc vymírá ?
To jako Šantovka Tower zvýší porodnost ? Nebojte, přijdou přistěhovalci z východu (Indie) a takoví zvýší porodnost natotata...
Opravdu paráda, že díky Vám, "aktivistům", nevyroste v Olomouci nádherná budova. Jako Kroměřížan mám Olomouc pro architekturu rád, ale proč nepostavit krásnou moderní budovu?
Tomáš.
Re: Re: Re: Re: Re: demagogie a manipulace
#11: - Re: Re: Re: Re: demagogie a manipulace
Spatnou knihu si nekoupim, ale na spatnou stavbu se budu muset divat nejen ja, ale i turiste, kteri byli okouzleni krasou olomouckych pamatek v peopagacnich materialech. Japonci sem fakt nejedou za vyskovymi budovami!!
Tenhle dům město nezničí. Kdyby ho chtěli postavit vedle radnice, tak tyhle protesty pochopím, ale tohle je k smíchu. Osobně se mi ta budova líbí a byl bych rád, kdyby na místě vyrostla. Přijde mi to jako vhodná dominanta budoucí nové čtvrti, která vzniká od BEA kampusu až po Švýcarskou (BEA, možná Nová Envelopa, Sochorovy kasárny, čtvrt Šantovky a rezidenční park Švýcarská).
Re:
Kde jste přišel na to, že Olomouc vymírá? Co já vím, tak právě naopak dochází k rozvoji. To, že se lidé stěhují do "satelitů" kolem města neznamená, že město vymírá. A už vůbec ne, když i přes tohle stěhování do okolních vesnic dochází k nárůstu obyvatel!
| This discussion has been closed. |