Razantní dodržování nočního klidu mezi 22.00 a 6.00 hodinou

Martin ze Starého Města

#1 Kateřina Klasnová reloaded

2014-02-10 00:00

Kačenko super petice, i ten videokanál na YouTube je povedený, jenom mi prosím Tě vysvětli, jak tomu mám rozumět, když protihlukové kamery byly jedním z hlavních taháků volebního programu VV v roce 2006? To jsi na svůj volební program zapomněla nebo prostě vaříš populisticky volební kašičku jako tehdy, když Ti fůra voličů uvěřila a pak jenom zírala, co jste to s Vítkem dokázali udělat za bordel ve vládě?

Drzost VV je tedy fakt neuvěřitelná, ledva se Vítek oklepal ze soudního líčení a jeho úplatky poslancům byly prohlášeny za půjčku, už tu najednou máem VV zase a znovu nám budou říkat, jak by to bylo správně, jen kdybysme je k tomu pustili.

Takže Kačenko, opraš protihlukové kamery ze svého volebního programu a hlavně trochu pokory, prosím. Já kdybych vyhučel na vládní úrovni tak jako Ty, tak nevylezu 5 let z nory a budu doufat, že mne nikdo na ulici nepozná.

Ty jsi koukám z jiného materiálu. Inu, jak říkaly naše babičky "Drzé čelo lepší než poplužní dvůr".

Nepřihlášený uživatel

#2

2014-08-17 02:37

Souhlas!

Nepřihlášený uživatel

#3

2015-03-02 08:54

Bydlím nad hospodou a celkem chápu, že lidé se chtějí bavit, takže to i respektuji. Otevírací doba je do 24,00 hod a tak i rozumím tomu, že diskotéka nebude přerušena ve 22,00 hod. Ovšem už nechápu, proč pokračuje do 5ti hod do rána a o víkendu v pá i so.

Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2015-08-09 12:57

#3: -  

 Protože noční podniky nemusí dodržovat zavírací dobu.  Chtělo by to se něajk spojit a postupovat společně, protože na občany všichni kašlou, zatímco podniky mají od úřadů všechny možné výhody.

 

Zoufalka

#5

2016-07-30 22:33

Nemuzu spat protoze v nedaleke hospode prave probiha predem na obci nahlasena a povolena akce, jak mi prave ochotne sdelil policista z mistniho oddeleni v Palkovicich. Je pul jedne v noci. Petici podepisu a budu doufat, ze to pomuze.


Nepřihlášený uživatel

#6

2016-08-14 13:02

Hej, věční stěžovatelé a kverulanti! Neotravujte. Děkuji...

jef

#7

2016-08-30 07:53

Vážení spoluobčané!

Společenské soužití je o vzájemné toleranci, a to jak lidí kteří hluk vytvářejí vůči těm co jej trpí a zrovna tak to musí platit i naopak. Celé věci by prospělo kdyby se oba tábory chovaly jen o trošičku tolerantněji, namísto pokusů o vytváření nových konfliktů ve formě petic, nesmyslných zákonů na omezení vešketrých kulturních vystoupení pokračujících po 22. hodině a podobně. Zaděláváte si jen na další problémy do budoucna, protože lidé se chtějí bavit a budou se bavit ať jim to někdo dovolí nebo ne, stejně jako za "dob minulých". Pokud potlačíte oficiální akce v hospodách, klubech, kulturácích a hřištích, budou vznikat akce neoficiální-undergroundové které nebude možné už nijak kontrolovat. Tahle situace by celé společnosti jen přihoršila, byl by to částečně návrat o 30 let zpátky. To snad nikdo soudný nechce.

S tímto názorem nemusíte souhlasit, jen vás prosím: Přemýšlejte nad tím, že po každé akci vždy následuje reakce. Ta někdy může být překvapivá.

Děkuji


Nepřihlášený uživatel

#8

2016-11-03 18:37

Je třeba dodržovat i DENNÍ KLID!!!!
Víte,kolik lidí pracuje v noci a na ty se v OZ sere naprosto... Demisi takovým buržoustským vládám!!!

Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Prosím?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017-08-08 13:23

#6: -  

 

Balanc

#10 Re:

2018-08-19 10:05

#7: jef -  

Vsak lidem nikdo nezakazuje, aby se bavili. Tematem petice neni zakazovani zabavy, ale obtezovani nezucastnenych v okoli, kterych je zpravidla nasobne vice nez tech, co se chteji bavit. A to je absurdni a neprijatelne pro jakoukoli civilizovanou lidskou spolecnost, ktera sdili urcity prostor k zivotu a souziti.

Jinymi slovy, kdyz se chcete bavit, neobejde se to bez poskozovani tech, kteri se zrovna vasim zpusobem bavit nechteji??? 

Navic si myslim, ze maloktery poskozeny zacne jednat okamzite jiz pri prvnim prestupku. Kazdy dovede tolerovat vyjimecnou situaci. Rusici nocni klid jsou tolerovani v obrovske mire a vubec o tom nepremysli. A pak kdyz se nekdo nahodou ozve, protoze uz to dal neunese, je oznacen za netolerantniho potizistu. 

Nebo mate na mysli to, ze bychom meli tolerovat projevy arogance lidi, kteri se chteji bavit na ukor ostatnich, a to v takove mire, ze temto ostatnim je odebirana moznost normalne spat?