Zrušení pouťové atrakce "Jizdy na ponících"
Nemám nic proti takto pracujícím poníkům. Nepředřou se, svou píci si zaslouží. Kdyby trochu nepracovali, museli by je dát do salámu.
nechapu rodice,je spoustu zajimavejsich cinnosti...nedavno jsem kontaktovala verinanarni lekarku a poukazovala jsem ,na poniky,na strakonicke vaclavske pouti.......takze bez bahani jsem petici podepsala
Taky jsem pro zruseni jizdy na ponicich, vzdy mi to lame srdce :-( a je pravda ze nejen ponici, ale i dalsi zvirata by si zaslouzila lepsi zivot a ne takove zachazeni ,jen proto aby si nekdo nabalil kapsy.
Re:
Tak takovy reci zboznuju, je mi te lito ze te vubec tohle napadne rict.Snad existuje reinkarnace po smrti a ty budes na miste toho ponika.Ale doufam uz jen kvuli ostatnim ponikum ze tuhle jizdu na nich zrusej.
Zakazovat dětem, aby se svezly na malém koni? Jste na hlavu??
Lidi, co ztrpčují život ostatním lidem svým průjmem nepřetržitých zákazů, by měli mít separátní psychiatrické označení.
PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!!
PODEPIŠTE PETICI ZA ODSTOUPENÍ ANDREJE BABIŠE:
https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise
BABIŠ MUSÍ BÝT "ODEJIT" Z VLÁDY A MINISTERSTVA !!!!!!!
BABIŠE DO KOŠE !!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re:
#320: Jsme také zvířata!!! - Re: Re: Re: Re:
Máš snad něco proti sexu koní? Založ si tady petici. Že nechceš, aby se koníci ošukávali.
Re: Re: Re:
Co by tam s nimi dělali. Kolotočoví poníci jsou ze dřeva. Pozná se to tak, že nekoušou.
Re:
to si osobně myslím že bylo zlé. Píchat koně klíčem? kdo to kdy viděl? Jak by se líbilo vám chodit celý den bez jidla a pití furt dokola,nosit na zádech 15-70kg lidi, byt bičovaný a ještě popichany klíčema? lidi co to dělají bych nejradši nějak zažalovala...
Jsem ráda, že tato petice vznikla, zrovna jsme o víkendu u nás měli pouť a poníci tam byli. Chodili ve vlastních výkalech, hlavu skoro u země, celý den pořád dokola, a když jsme se podívali ,kde mají pití nebo jídlo, nikde nic, jen kropáč, kterým je zřejmě polévali :-(
| This discussion has been closed. |
Já si myslím, že je dobře, že poníci vozí lidi. A až doslouží, tak by se měli namlet do salámu. Podle mě je škoda je zahrabávat do země.