Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

BílejRytíř

#551 Re: Re: KURVO !!!!

2013-07-19 23:16

#546: CZ Anonym - Re: KURVO !!!!

Pravda a nejsi rasista jen umíš barvi a víš že pravá je Bílá :)

BílejRytíř

#552 Re: Re:

2013-07-19 23:19

#544: - Re:

Kecáš twl cikán jako cikán ! Když máš děti ty budou kurvy a nebo jejich děti proto důvod vás vyhladit ! Když se ti tu nelíbí tak táhni ne ?! Proč nám tady  kurvíš Stát ?!


Nepřihlášený uživatel

#553

2013-07-19 23:22

Rozhodně ne !
Luděk Kriška

#554 Re: Nechceme Cesko Romskou vlajku

2013-07-19 23:26

#9: UČITELKA -

krásně napsaný opravdu perfektně... já sám bych to lépe nenapsal, klobouk doooolu....

BílejRytíř

#555 Re: Re:

2013-07-19 23:28

#541: - Re:

DRŽ HUBU ! Hitler by nejdřív vyhladil cikány ale nevadí. Když se ti tu nelíbí vypadni a chcípni nikde vás ŠPÍNY ČERNÝ NEBUDOU CHTÍT !

-THY-

#556 Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

2013-07-19 23:34

Vy blbečkové rasistický :D všichni máte asi IQ 16, jak se zdá. Vlajka je symbol republiky, ne národa. Cikáni maj stejný český občanství, jako vy všichni. Možná maj romskou národnost, ale některý lidi maj i moravskou nebo slezskou národnost, přesto český občanství. Nějak v tom nevidim žádnej rasismus proti českýmu národu, naopak, cikáni tady maj stejný občanství jako my, tak nevim, proč by měli o vlajce rozhodovat zrovna Češi a ne oni.
A jinak je celá ta akce s česko-romskou vlajkou myšlená jako kampaň proti rasismu, vedená formou recese, ale mohlo bejt všem jasný, že to nějakej posranej negramotnej fašoun, kterej nezvládá ani českej pravopis, nepochopí a bude vytvářet nějaký posraný petice.

Nepřihlášený uživatel

#557

2013-07-19 23:58

super petice nechci bejt součástí romského státu !
FUCK CIGOŠI

#558 Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

2013-07-20 00:30

#556: -THY- - Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

hele ty blbečků vyjebaný tebe asi strčíme do plynu spolu s těma špínama pokud se jich zastáváš ! to co píšeš je pomalů vlastizráda. a všichní NORMÁLNÍ lidí nesnášejí cigošů.

-THY-

#559 Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

2013-07-20 00:38

#558: FUCK CIGOŠI - Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

Tvuj retardovanej pravopis je vlastizrada! Dovol abych ti tvůj post opravil, aby zněl tak, jak ho napíše vzdělaný člověk a ne hloupý nácek s polovinou mozku.

"Hele ty blbečku vyjebaný, tebe asi strčíme do plynu spolu s těma špínama, pokud se jich zastáváš! To, co píšeš, je pomalu vlastizrada a všichní NORMÁLNÍ lidí nesnáší cigoše."

VLASTENEC84

#560 Svatý Václave, nedej zahynouti nám ni budoucím!!!!!

2013-07-20 00:42

To co se děje je provokace a je to útok na nás zřejmě co vydržíme nejen že už naše zem nám nepatří a vše vlastní cizí firmy a ještě nám berou naší vlajku ani bych se nedivil kdyby stát vyhlásil bankrot a prodal sudety němcům. Jestli nastane nedej bože situace že budem muset bránit svoji zem tak ač mě vojna mynula udělám co budu moci abych hájil naši zem nechci další Mnichov !!! Slušné Romi respektuji jejich bohužel málo, ale jsou ty mě nevadí ale pokud nerespektují zákony tak by měli být za mřížemy jako každý občan nerespektující pravidla at má jakoukoliv barvu pleti ale aby se tu podporoval nejaký separatismus s tim nesouhlasím a odmítám to!!!! možná je to pokus naší vlády odvest pozornost od jejich nekalých praktik co my víme to co tady je není a nikdy nebyla demokracie já tomu říkám kapitalistická diktatura my jsme takové menší Rusko dokud se nenajde dost lidí na to aby se to tu změnilo tak totu bude horší a horší jsem zvědav jak daleko to musí zajít aby se náš národ probudil drž me se!!!! A ještě podotýkám že toto není vzkaz pro nacisty ani fašisty ale pro obyčejné lidi kteří chtějí slušně žít ve slušném státě nacismus a fašismus je  hrozba této země ti co se k tomu hlásí nemají ani ponětí co oslavují paradoxně kdyby dějiny skončili jinak tak se stali také obětí své ideologie to jsi nikdy neuvědomý protože je ve škole dějepis nezajímal a radči místo učení provozovali násílí těmto lidem by za druhé svět. války říkali vlastizrádci můj praprastrýc položil život za vlast právě v boji proti nacismu na radnici našeho města je jeho jméno na pamětní desce takže jakékoli zneuctění státních symolů a hlášení se k nacismu v jákékoli jeho podobě je pošpinění památky těchto hrdinů.A je mě jedno jestli tady někdo o mě napíše něco neslušného můj názor mě někdo nevezme at se budete snažit sebe víc mě provokovat je to prostě tak!!!!!

FUCK CIGOŠI

#561 Re: Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

2013-07-20 00:46

#559: -THY- - Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

no ty seš úplný kokot běž se kamarádit s těma zmrdama a kouřit jim při tom péro ty debile! a nejsem nácek jsem tvrdě proti nacismu a taky cigánům. a jsem rasista POUZE vůči cigánům. co mi vytkneš teď ty namachrovaný čuráčku

-THY-

#562 Re: Re: Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

2013-07-20 01:29

#561: FUCK CIGOŠI - Re: Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

Well... tak třeba toto: rasismus je teorie, či ideologie, která rozděluje lidi do skupin podle biologických znaků a rozdílů, popřípadě jimi odůvodňovat sociální nerovnosti ve společnosti. To znamená, že buď rasista jsi a nebo nejsi, nemůžeš být rasista POUZE proti někomu, to je blbost. Když už o sobě říkáš, že jsi rasista, zjisti si nejprv, co to slovo znamená. 

Jestli se s cikány kamarádím, či ne, o tom ty nevíš bohužel nic. Abych tě trochu uvedl do tématu, které jsi nakousl, vyrostl jsem na sídlišti, kde jsem musel celé dětství neustále utíkat před partičkami cikánů, mockrát jsem byl okraden a zbit. Nepotkal jsem v životě moc cikánů, o kterých bych řekl, že jsou slušní. Kriminalita a sociální nepřizpůsobivost jsou v tomto případě kamenem úrazu. Existuje spousta způsobů, jak se s tímto vyrovnat a všechny jsou dlouhodobou záležitostí.
Pokud se ti líbí myšlenka rasových čistek a podobně, udělej si půlroční dovolenou ve Rwandě nebo jiné zemi ve střední Africe, ať víš o čem mluvíš. Nicméně řešení problémů s cikány, je věc, kterou ani nechci moc rozebírat, tady se totiž diskutuje o petici. Výstava "Výběrové řízení na česko-romskou vlajku" je uměleckým projektem a člověk, který v souvislosti s ním, chce podepisovat jakoukoli petici, o tom má buď naprosto nulové informace a nebo je to zaostalý ignorant, který vůbec nepochopil, o co jde. Trochu mě zklamalo, že se našlo 8600 lidí, kteří byli buď líní na to, aby si našli nějaké info o projektu, nebo jsou tak hloupí, že jim nedošlo, čeho se projekt týká.

To že mi říkáš "namachrovaný čuráčku", tak to bude asi proto, že se vyjadřuju jako inteligentní člověk a ne jako primitiv.
Lidé v této diskuzi jsou hrdí na to, že jsou bílí. Tihle lidé si asi neuvědomují, že na tom, jak, kde a s jakou barvou kůže se narodili, nemají žádnou zásluhu, takže absolutně nemají na co být hrdí.  Já jsem spoustu času investoval do vzdělání a proto se umím civilizovaně a slušně vyjádřit, a ano, jsem na to hrdý, protože jsem pro to musel něco udělat. Jestli to pro tebe znamená, že jsem namachrovaný, tak máš asi pravdu. Jestli tvoje nebo něčí jediná pýcha spočívá v tom, že ses narodil s bílou barvou kůže a v téhle zeměpisné šířce a délce, tak to je mi tě vážně líto, protože jsi zřejmě v životě mnoho nedokázal a nemáš v podstatě nic, na co bys mohl být pyšný.


Nepřihlášený uživatel

#563

2013-07-20 03:05

českoromská republika je hrozná pičovina :( ...

Nepřihlášený uživatel

#564

2013-07-20 03:59

Co by ještě chtěly? Chtěly nám zakázat pohádky o Mikešovy protože ho cikáni ukradly a další věci které se týkají cikánů.Mám nápad v USA bankrotovalo město Detroit.Co tak požádat presidenta USA Obamu jestli by si tam nemohli založit svůj stát Romania.Je tam hodně volních domů a velice levně. A tam si můžou své symboly uplatnit.


Nepřihlášený uživatel

#565

2013-07-20 05:22

Zvedá se mi žaludek při pomyšlení ,že
by jsme měli mít Česko-romskou vlajku .HNUS!!!!!!!
Bílá paní

#566 Re: Re:

2013-07-20 05:33

#544: - Re:

TY MÁŠ JENOM DVĚ DĚTI TY NEGRAMOTNÁ  ŠPÍNO?....ASI NĚJAKÁ NEPLODNÁ SAMICE...CHCÍPNĚTE...ZA TAKOVOU VAJKU S KOLEČKEM OD TRAGAŘU BYCH SE MUSELA STYDĚT!!!!


Nepřihlášený uživatel

#567

2013-07-20 06:08

Cikáni nejsou národ- když se podíváte do OP NĚJAKÉHO CIKÁNA- NEUVIDÍTE NÁRODNOST CIKÁNSKÁ- ALE POKUD SE NARODIL V ČESKU- TAK BUDE NÁRODNOST ČESKÁ- TAK NECHÁPU PROČ BY MĚLI MÍT SVOU VLAJKU NEBO PRZNIT NÁRODNÍ VLAJKU S NĚJAKÝM PŘÍDAVKEM
Alti

#568

2013-07-20 06:23

plno veci kter sou zname po celem svete je od nas treba slovo robot zna to slovo kde/kdo a pochazi z ceska a mne se nelibi chovani ciganu kteri okradaji nas stat nejvice mne nasralo to ze v listopadu 5 ciganu mne prepadlo a az v cervnu sem sel k soudu a rozsudek? vse sem si vymyslel a svedek ktery to videl taky , tak dete doprdele jasne romove si znicili svoji zemi tak se nastehovali k nam a? zacli nicit take nasi zemi mne se to tez nelibi a take se mi nelibi chovani politiku ZABIT JE VSECHNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doprdele kdo si to necha libit? cesko-romska vlajka kderej kokot to vymyslel toho hnedka na miste zabit!

Nepřihlášený uživatel

#569 Re: ZRUŠTE TO TADY

2013-07-20 06:44

#16: ANONYMMOUSS - ZRUŠTE TO TADY

no ja z videa( tiskove konference:-)) pochopil,ze to neni legrace,z tech sedmi navrhu vyberou ted jeden hnus a ten chteji predat vlade s navrhem na zmenu vlajky. a moc bych to na lehkou vahu bych to nebral,protoze se ti multikulti s...u do vseho

-THY-

#570 Re:

2013-07-20 06:44

#567: -

Nemáš pravdu. V případě sčítání obyvatelstva si dokonce každý uvádí národnost podle sebe, což svědčí o tom, jak pofidérní jsou všechny ty vaše národnostní kecy.


Nepřihlášený uživatel

#571 Re:

2013-07-20 06:47

#564: -

to je ale velice dobry napad,a klidne pridam na letenku:-)))

Santala

#572 Romská vlajka

2013-07-20 06:53

Na co si to tu zase hrajem?

Nepřihlášený uživatel

#573

2013-07-20 06:53

je to ptakovina podle mne to dopadne blbe
skinhedi se akorad vic naserou a zadny rom tu nebude

Nepřihlášený uživatel

#574

2013-07-20 07:08

Zbytečnost mít v ČR 2 vlajky... Ne?
-THY-

#575 Re:

2013-07-20 07:12

#564: -

Ty nemáš ani dost úcty ke svýmu národu a republice, aby ses naučil řeč. Neumíš používat tvrdý/měkký i a interpunkci.
Seber se a vypadni si do Detroitu sám, ty ostudo Čechů. Tam si založ kolonii a uč si je tam svojí debilštinu, tady na tvoje nečitelný věty neni nikdo zvědavej.