Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku
Matka s dítětem jde požádat o příspěvek na bydlení a na prcka.. Dostane něco okolo 3 000Kč a to i pomalu s dvou měsíčním zpožděním.
Přijdou tam cikáni, kteří mají svůj vlastní formulář na vyplnění pro příspěvky. Dostanou 35 000kč, měsíčně a je jim to málo.
My kteří pracujem máme sotva co do huby a jsme rádi, že ještě vůbec žijem. Tohle je s prominutím vypíčenej stát!! Občas se stydím za to, že jsem Čech! .. Půlka vlády ve vězení, prezident má každej den "virózu", no možná tak kocovinu! Oni jestli se nevzpamatujou a nezačnou něco stimhle dělat tak věřím, že bude hůř! A mám i takový pocit, že to vláda schválí a budeme úplně v P****i! .
Re: Re: Vlastenectví
#522: Agnes89 - Re: Vlastenectví
tady je ten problem cikani kam prišly tak odtamtuf zase odesly bud je vyhodily nebo desly samy protoze musely delat a nedostaly od zeme nic a u nas se maj jako na bahamach
Re: Vlastenectví
A to je ta krásná země,
země ČESKÁ, domov MŮJ,
země ČESKÁ, domov MŮJ!
DOMOV NÁŠ... ČECHŮ! NÉ RÓMŮ!!!
Re:
Vazena pani ucitelko je mi vas velice lito ale jste zli clovek a rasistka jak je mozne ze ucite deti dofam ze neucite zadne romske zde jste jasne napsala ze z vas udelali politici rasisti takze jse priznavate podivejte se prave na ne na ty politici ty vas okradaj a ne romove mate urcite vzdelani a pisete takove blbosti podivejte co jste vy vychovali zadeti vrazdi svoje narozene deti otcove spi se svyma dcerama a tech pedofilu nad tim se zamysli cesky narode je me z vas spatne jen se modlim k panu bohu aby zrusili vam cechum eu a nesmeli jste nikam vycestovat jen romove a vy tam shnili za ziva na vas platil hittler a toho vam vsem cechum preji znova pak by jste se chodili udavat za kousek cleba historii vam psat nemusim jste ucitelka zakaz vam vsem jste pedofilni narod uchylnej
Re: Re: Re: Vlastenectví
#531: unstable - Re: Re: Vlastenectví
nauc se psat ty vlastence uchylnej
Re: Re: Vlastenectví
#536: Proč?! :( - Re: Vlastenectví
strccccccccccccc jsi vis kam ty trubicko
Re:
JSI TRUBKA NEVIM TEDA JSEM ROMKA JSEM VYUCENA LEPE RECENO MAM 6 GYMNAZIUM PRED 1,5 ROKEM JSEM PRISLA O PRACI MAM 2 DETI A JSEM ROZVEDENA MANZEL ME NIC NEPLATI DOSTALA JSEM NECO KOLEM 7 TISIC PRISPEVEK NA BYDLENI JSEM NEDOSTALA PONEVDZ JSEM NEBYLA TR HLASENA A NAJEM JSEM MELA 12 TISIC KDYBY NEBYLO MYCH RODICU TAK BYCH ZUSTALA POD MOSTEM NEVIM KDE CHODITE NA TY CASTKY pry 35 tisic BEZTE A PRODAVAJTE POUZITE VLOZKY A KALKOTKY ATD NEBO PRODEJTE SVOJE MIMINKO NEJAKYMU UCHYLOVI TO DELATE JEN VY CESKY NEBO JSTE VELKY k...y annonce je toho plna vy spiny nechutny
Re: KURVO !!!!
TY VOLE VYPADNI TY KURVO CIGANSKA VYJEBANA SLAPKO A DEVKO !!!!! DO PLYNU S VAMA OPICEMA CERNEJMA VYHLADIT VAS VY KURVY SMRADLAVY A VASE DECKA DO USTAVU NAMRDAT!!!! ABY CELA CESKA REPUBLIKA A CELA EVROPA BYLA BEZ CIGANSKYCH ZRUD!!! NEJSEM ZADNY NACEK ALE TOTO UZ SEM MUSEL NAPSAT A JSEM RASISTA POUZE VUCI CIGANUM !
Nechci česko romskou vlajku ! chci normání českou !!
Zmrdi Černý !
| This discussion has been closed. |
Re:
#524: -
Tak si zjisti, co znamená ta modrá...