zákaz náboženského uskupení Svědkové Jehovovi
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno zákaz náboženského uskupení Svědkové Jehovovi
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-04-27 23:12- Date of removal: 2013-04-27
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#22013-09-13 15:53Tak to podepíšu:) Já u nich byla do 18-ti let a můžu říct, že dokáží pořádně a permanentně vymývat mozek. Káží vodu, pijí víno-říkají "miluj bližního svého" a přitom mají předsudky vůči všemu, co nenávidí; nedokáží pochopit, odpustit, lidsky pomoci. Jen odsuzují.."Užila" jsem si s nimi, nikomu nedoporučuji, ani největšímu nepříteli:( |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-11-13 12:38- Date of removal: 2013-11-13
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#4 Re:2013-11-13 12:42#2: - Každému mozek nevymyjí, ale u tebe se jim to povedlo na 100%.
|
Asc |
#5 Ah2016-07-16 15:06Nikomu neublizuji ... |
Nepřihlášený uživatel |
#6 Re: Ah2016-10-21 18:23To řekněte "dětem, které daly Boha na první místo" a dalším, kteří se řídí jejich bludy o "pojídání krve". A samozřejmě, že ubližují stovkám lidí - vždyť je to sekta. Jen navrhněte nějakému Jehovistovi, ať zkusí na pár měsíců z jejich sekty vystoupit... uvidíte, jaké osobní peklo ho čeká. Nemluvě o dalších nelidských učeních a jejich dopadech na společnost, krev je jenom jedno z mnoha. |
Lucie |
#7 Zkušenost2017-03-24 07:17I já mám nevalnou zkušenost s praktikami SJ, přesněji skrze manžela, který se pod nátlakem nechal jako dítě pokřtít, když viděl, co to obnáší, byl starší, uvědomoval si,jak je to propletené, zamlžené, plné lží, chtěl odejít, vyloučili ho.Když mi popisoval, jak to probíhalo se "staršími", středověká inkvizice hadra. Od té doby jen nátlak, tchán mi potvrdil, že je to praktika, jak deptat vyloučené, aby dosáhli toho, že se vrátí. (každá ovečka dobrá) V dnešní době je situace taková, že tchýně už několik let spí s o dvacet let mladším borcem z práce, tchán si rve vlasy, nefungujou vztahy, jejich tři synové spolu nekomunikují, chlast, lži, intriky a pak se všichni pěkně oblečou a vyrazej v novým autíčku na "program" ... haha... moje tchýně má víc od......no na jeřábu, než kolik času strávila s naším synem, svým vnoučkem... a mimochodem, nevím o jediné rodině SJ, která by fungovala.. Naplňují podstatu sekty, uzavřená sk lidí, která mezi sebe nepustí nikoho s jiným názorem, pro slabší (psychicky, fyzicky, emocionálně, inteligenčně...) jedince opravdu velmi nebezpečné, nejeden případ skončil sebevraždou. Ten nátlak je naprosto šílený. O jejich historii nemluvě, zkuste se nějakýho svědka zeptat na hitorii, vývoj, z čeho se vyloupli??.. to nejsou naše evropské tradice, to se pár moudrých hlav v USA dalo dokupy a vymyslelo systém, ketrej je živý a to solidně!!! kdo nevěří, ať tam běží!! Nemají mezi sebou vzdělané jedince, erudované, vystudované teology, historiky, filisofy... nene.. celé jejich "programy" jsou postavené velice jednoduše, s prominutím, fakt nechci nikoho urážet, ale pro tupce, žádná vyšší dívčí ale věci typu: .."jak se tváří pan na obrázku a, je spíš smutný nebo spíš šťastný??.."(pracují se svými Biblemi - Probuďtě se! ) ..je mi jich v konečným důsledku líto, nicméně jde o blud a lidi by měli být obezřetní... Tohle Vám nezajistí ani šťastný ani věčný život, nic, ve finále zbydou jen oči pro pláč... a jejich sponzorské "dary" sboru ani snad komentovat nebudu. Hodně štěstí všem! L |
Samnik |
#8 Re: Re: Ah2017-03-25 14:56To řekněte "dětem, které daly Boha na první místo ?? Jak to myslíte ? máte namysli děti SJ které ctí morální hodnoty - nelhat, nekrást, ctít své rodiče, neúčastnit se nevázaného chování ostatních dětí jako je pití alkoholu, užívání drog, kouření cigaret, nevázané sexuální styky mladistvých, šikanování spulužáků, páchání trestné činnosti a mnoho dalšího. Toto jsou základní hodnoty ke kterým SJ své děti vedou - spolu s poznáváním - studiem Božího slova - Bible - To v prvé řadě znamená dávat Boha na první místo, to by jsme si měli všichni uvědomit. SJ si to plně uvědomují a činí tak - a proto jsou v prvé řadě trnem v oku téměř každého. jejich bludy o "pojídání krve"?? Chtěl jste snad říci že - SJ nepřijímají krevní transfúze a nejí krev - tak je to správně řečeno. Tisíce lékařů po celém světě dnes používají metody omezování krevních ztrát a díky tomu jsou schopni provádět náročné operace bez transfuzí. Takové alternativy k transfuzím jsou dostupné i v rozvojových zemích a má o ně zájem také mnoho pacientů, kteří nejsou svědkové Jehovovi. Dříve většina lékařů považovala takzvanou bezkrevní medicínu za extrémní, nebo dokonce sebevražednou. To se však v nedávných letech změnilo. Například v roce 2004 bylo v jednom lékařském vzdělávacím časopise uvedeno, že „mnoho postupů vyvinutých pro pacienty z řad svědků Jehovových se v budoucnu začne používat běžně. V jednom článku, který v roce 2010 vyšel v časopise Heart, Lung and Circulation, bylo napsáno, že „bezkrevní chirurgie by neměla být používána pouze pro Svědky Jehovovy, ale měla by se stát nedílnou součástí každodenní chirurgické praxe. Chirurgové běžně provádějí bez použití krve takové složité výkony, jako jsou operace srdce, ortopedické operace a transplantace orgánů. Pacienti, včetně dětí, kteří nepřijali transfuzi, se obvykle uzdravují stejně dobře nebo lépe než ti, kteří ji přijali. Nemluvě o dalších nelidských učeních a jejich dopadech na společnost, krev je jenom jedno z mnoha ??? Co tím myslíte ?? já o žádných nelidských učeních nevím - zkuste být konkrétní. |
Nepřihlášený uživatel |
#9 Čeština2017-03-25 19:02Já bych podepsal petici, aby primitivové, co neumějí snad ani základy pravopisu, nemohli zakládat petice -"nebespečných", chybí čárky atd. Obrázek o autorovi této petice si z toho každý může udělat sám. |
Roman 71 |
#10 Re: Re: Re: Ah2017-04-03 19:18To Samnik: Naprostý souhlas! To, co většina uvádí jako objektivní důvod je jen a pouze subjektivní pocit, který dokáže velmi překroutit fakta. Byl jsem mimo organizaci 10 let a žádné "peklo", jak tu kdosi popisoval, jsem nezažil. Když už chcete o něčem psát, tak prosím fakta, ale to se v tomhle prolhaném světě člověk dozví pouze od určité skupiny skutečně mírumilovných a upřímných lidí, jejichž celosvětová existence dráždí tu zbývající většinu. |
Nepřihlášený uživatel |
#11 Re: Re:2017-04-03 19:24světkove jehovovy jsou velmi šlušní lidé .jde to přesně podle bible .mají kvalití rodiny a děti .žádné vymývaní mozku .jak to vidíme v televizi a na reklamně také nikoho k ničemu nenutí .děkuji |
Lada |
#12 Re: Zkušenost2017-04-26 09:41Já jsem byl se SJ v kontaktu 8 let z toho 3 roky pokřtěný. momentálně 16 let po odchodu(šel jsem sám protože bych byl vyloučen) a žádné deptání ani inkvizici jsem nezažil.Teda jestli nepovažujete za deptání to, že se semnou dvakrát,nebo třikrát sešli starší a řekli mi že,pokud nepřestanu žít nemravně že mě vyloučí(zamiloval jsem se do nezletilé dívky a chtěli jsme počkat na svatbu,nevyšlo to) s čímž se dalo počítat. Proto i ta rodinka o které píšete(a skutečně existuje) nebude mít dlouhého trvání.Před Bohem nic neutajíte. Já jsem svědkům Jehovovým vděčný,protože oni mi ukázali pravdu o Bohu, původu lidstva, problémech ve kterých se lidstvo nachází.Vždycky se odvolávali na Svaté písmo a snaží se také podle něho řídit. Tím nechci říct že i mezi nima nejsou lidé kteří nedělají čest jejich organizaci a hlavně Bohu Jehovovi. Lidé jsou nedokonalí a to je u všech církví( třeba pedofilie některých katolických kněží).Dokonce i mezi 12 Ježíšovými apoštoly byl zrádce a přesto není pochyb, že Ježíš byl mesiaš a Boží syn. Podle mého názoru proč mnoho lidí SJ nenávidí je to, že se snaží dodržovat vysoké mravní měřítka ktere jsou na pravé křesťany kladeny a to je i můj problém proč jsem se neodhodlal vrátit a myslím,že to je i problém Váš a proto máte na jejich organizaci takový nazor jaký máte. Spozdravem Ladislav |
Nina1778 |
#13 Re: Re: Re:2018-02-25 15:09Slusni lide kteri rozvraceji rodiny a jsou autory lidskych tragedii |
Nepřihlášený uživatel |
#14 Re: Re: Re: Ah2018-07-26 09:23"dětem, které daly Boha na první místo" - Ne, těmi jsou míněni děti, kteří zemřeli, protože jim nebyla poskytnuta krevní transfúze. |
|
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
6795 Vytvořeno: 2025-05-08
Žádost o udělení abolice trestního stíhání příslušníku 601.skss. prezidentem České republiky.
722 Vytvořeno: 2025-05-05
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z českého jazyka (Maturita 2025)
10100 Vytvořeno: 2025-05-05
Máte ženy na kandidátkách? A můžeme je vidět? Otevřený dopis leaderům politických stran kandidujících do Parlamentu ČR
698 Vytvořeno: 2025-04-29
Petice za prošetření a přehodnocení obtížnosti didaktického testu z matematiky konaného dne 2. května 2025
9955 Vytvořeno: 2025-05-03
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
24551 Vytvořeno: 2021-12-22
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
54 Vytvořeno: 2025-05-08
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
127550 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z anglického jazyka (Maturita 2025)
434 Vytvořeno: 2025-05-05
skatepark Litvínov
109 Vytvořeno: 2025-05-09
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3838 Vytvořeno: 2024-07-23
Řešte neustálý hluk a porušování nočního klidu ze strany hostů A&O Hostelu v Praze - Malešice
307 Vytvořeno: 2024-04-30
Vraťte vlaky na Dobříš!
905 Vytvořeno: 2025-02-26
Petice za zpřísnění podmínek pro podmíněné propuštění pachatelů zvlášť závažných trestných činů
448 Vytvořeno: 2025-05-04
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2982 Vytvořeno: 2025-04-03
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z německého jazyka (Maturita 2025)
119 Vytvořeno: 2025-05-08
NECHCEME větrnou elektrárnu v Honicích
42 Vytvořeno: 2025-05-08
Petice za prošetření a přehodnocení obtížnosti didaktického testu z anglického jazyka konaného dne 2. května 2025
72 Vytvořeno: 2025-05-05
Za odbornou a neideologickou legislativu o úřední změně pohlaví
24 Vytvořeno: 2025-05-07
Petice na podporu svobody projevu a proti trestnímu stíhání Tomia Okamury
55 Vytvořeno: 2025-05-05