Zachraňte kulturu 2013
Re: ukažme dětem a studentům správný směr!!!
#2: pipi - ukažme dětem a studentům správný směr!!!
Domnívám se, že pouze prosazujete své zájmy a vtahujete do toho žáky. V každé civilizované zemi se president ctí, tak nevidím důvod proč by to mělo být jinak. Pokud na rážíte na pana Zemana a Vaše představa byla jiná, tak to prosím dejte vědět jinak a neberte děti jako rukojmí. Je to od Vás hodně ubohé! Ujišťují Vás, že uvedený pán také nebyl můj favorit, ale bohužel se musím s tímto faktem smířit.
Pankáči nekňourají!
BLBÁ SOCKA
taky děláme kulturu
Re: Byl da-Vinci dotován nebo najímán?
#35: Jaroslav Noga, hudebník - Byl da-Vinci dotován nebo najímán?
Výborně napsáno! Děkuji Vám!
Re: Neviditelná ruka trhu, ne?
#57: darkdeeds - Neviditelná ruka trhu, ne?
Souhlas!!!!
Re: Re: Tudor Motykovič
#124: Motykovič Imbecilovič - Re: Tudor Motykovič
Výborně soudruzi! Když už jsme si tu řádně kolem sebe nasrali a všechno poblili, poďme ty kurvy kulturácký co za naše těžce vydělaný peníze jen šaškujou a cosi furt sepisujou, vyhubit. Navrhuju plošnou aplikaci jedu na krysy.
Se soudružským pozdravem
Bliju za svý!
T.M.
Re:
Píšeš, hlapče, že nechceš žít v zemi bez kultury.
Ale to už nejmíň 20 let žiješ! Kýč jako růžový tank není ještě kultura! Každý nátěr narůžovo nebo hipsterské falešné punkáčské číro výmluvně připomíná falešné sebeprožívání. Nebo Navoněnou zdechlinu, která ti každý večer vrhne drze a neomaleně do obejváku! Robert Musil kdysi sepsal pár atributů hlouposti: nadutost, povýšenost, eltářství, pohrdání prací, lidem ( ne Píkovou, tu nosí na rukou), preferování peněz před ostatními hodnotami, opájení se tituly a cenami, značkovým prádlem a účastí na Plesu v Opeře, a samozřejmě vlastním domnělým významem atd. atd. ... Nepřipomíná ti to někoho, chlapče?
Nežebrejte
Re: Re: Re: Tudor Motykovič
#162: Tudor Motykovič, t.č. bezdomovec - Re: Re: Tudor Motykovič
Tudore Motykoviči,my vás ale nechceme vyhubit.My jen chceme,aby jste se řídili podle hesla"koho chleba jíš,toho píseň zpívej".
Takže si jděte škemrat tam,kde lížete anální otvory nebo dělejte kulturu pro lid a ten vás pak rád za to zaplatí.
Re: Re: Re: Re: Tudor Motykovič
#166: Buran Lopatovič - Re: Re: Re: Tudor Motykovič
No, moje motyka je už celá ztupená z celoživotního plahočení. Rád bych viděl tu tvoji lopatu.
Ale k věci: taky se mi nelíbí, jak se část "kulturní elity" přisírala ke K. S., taky bych měl výhrady k plošnému dotování "kultury", ale generalizací a navíc tou nejvůlgárnější, se niic nevyřeší.
Nadto vidím, že by to bylo nadlouho, potom co píšeš: "dělejte kulturu pro lid". Soudruh A. A. Ždanov ti v hrobě tleská...
Omlouvám se že je to dlouhé, ale muselo to ze mně ven
Pražský socky chtěj dotace od prasat pro divadla. Každej za svý !!!
Re: Omlouvám se že je to dlouhé, ale muselo to ze mně ven
#169: Martina - Omlouvám se že je to dlouhé, ale muselo to ze mně ven
Milá paní Martino,
z živé kultury můžete směle ty televizní celebrity vynechat. Přemluv bábu zasloužilo nakopat a Hřebejk taky. Zkuste někdy například otevřít A2 nebo Tvar. Jo, je to tam o umění nebo společnosti, ale solidaritu s televizními umělci tam fakt nenajdete. Té "kultury", která je na spodní hraně, ne na horní, je víc. A dojíždí na to samý, jako všichni ostatní. Televizních umělců se to netkne, ani my, ani vy. Není mezi náma zas takovej rozdíl.
Všichni si pořád dosazují za kulturu, co vidí v televizi. Jestli budete mít sílu, skočte si třeba do místní knihovny (roční členství stojí cca 80 korun). Tam najdete možná totiž to, co za pár let s touhle vládní politikou zmizí. Nebo si myslíte, že když se protestovalo proti vládním škrtům, tak tam lidi z živé kultury nebyli? Z živé kultury se soudě podle komentářů stává obětní beránek vzteku na tuhle vládu, a to si 90% lidí, kteří v ní pracují, jak nejlíp umí, nezaslouží. Jelikož kalouskiáda sere všechny napříč společenským spektrem. Asi tak jako Klausova amnestie.
Je tak snadný všechny hodit do jednoho pytle... ale skutečnost je trochu plastičtější.
Re: Omlouvám se že je to dlouhé, ale muselo to ze mně ven
#169: Martina - Omlouvám se že je to dlouhé, ale muselo to ze mně ven
Nečtěte tolik Blesk, Rytmus života a podobné... Pro začátek by to mělo stačit. Později si třeba přečtěte celý text petice.
Schovejte dědkovi a bábě vobčanku.Na socky kašleme.
To : #171 a #172
Většina z Vás byla ticho, když tu dělala mediální nájezd tlupa komedyjantů knížete Karla. Takovou nezúčastněnou kulturu si můžete nechat.
Teď budou mlčet ti, na které vy jste kašlali a kašlate, akorát potřebujete jejich peníze.
Vaše zaklínaní se kulturností a hloupým zobecňováním má trochu něco do sebe, ale většina z Vás mlčela nebo stranila této vládě. Takže máte, co jste chtěli.
PS.
Omlouvám se té menšině, která k tomu přijde skutečně nevinně.
Re: Re: Omlouvám se že je to dlouhé, ale muselo to ze mně ven
#171: - Re: Omlouvám se že je to dlouhé, ale muselo to ze mně ven
Zřejmě máte v některých věcech pravdu.Místní divadla a soubory na to dojíždějí taky a jistě si to nezaslouží všichni. Tahle petice je hrozně špatně načasovaná a podporovatelé pana Schwarzenberga kteří jsou zde podepsaní automaticky hnou lidem žlučí. Tito jsou opravdu odtrženi od reality. Je mi líto té vaší poznámky o návštěvě místní knihovny. U nás stojí legitka 150 Kč a knihovnu navštěvuji od dětsví.Jinak si myslím že jste člověk se kterým lze vést smysluplnou debatu,a zdravím Vás.
| This discussion has been closed. |