Petice proti odsouzení Romana Pekárka


Nepřihlášený uživatel

#26 Pro okolo běžící

2013-01-16 20:05

Děkuji za odezvu. Celý a nebo i poloviční Aljin si může i trnout nohou i vytrhávat věci z kontexu. Chtěl jsem mu jen dát možnost se dál nenávistně projevit. Co by člověk neudělal pro takového taky "člověka".
milyjan

#27 Re: petice bláznů!!!

2013-01-25 11:08

#2: MM - petice bláznů!!!

Sleduju to, ten případ! A vážně je to hodně podivné: nahrávka hlasu, nic jiného, ale vydíral ho s ní starosta! Dokázalo se, že nevzal ani korunu, tzn. neobohatil se a ani jiného. Nic neukazuje na "obchod", ta kupující firma zaplatila přesně tolik, kolik sama nabídla!!!
Je to zlikvidování jednoho nepohodlného slušného místostarosty, kterému soud nasadil korunu pětiletým trestem! Hrozné.

aladin

#28 Re: Re: Re: Tak nám to pěkně ...

2013-01-28 12:22

#24: Matějka - Re: Re: Tak nám to pěkně ... 

 jupí koupím si nový auto


Nepřihlášený uživatel

#29

2013-07-11 15:02

Já ani nevěřím, že pan Pekárek něco takového udělal. Já vím, DVD s odposlechem jsem viděla, přesto si myslím, že je to komplot bývalého starosty Kolína a jeho kamaráda Ondřeje Plašila. V dnešní době je možné všechno, technika je vyspělá a zručný "ajťák" si poradí se vším, zvlášť, když má k dispozici "odpadky" z natáčení předvolebního klipu Romana Pekárka. Divím se, že toto DVD soud uznal a na základě tohoto DVD vynesl rozsudek. Jak je vidět, někomu toto stačí, u jiných případů se takové věci házejí do koše. A co mi není jasné, proč bývalý starosta držel DVD několik měsíců v tajnosti. Buď se tím dobře bavil, a pak je ještě jedna možnost, že sloužilo k vydírání pana Pekárka. Proto je mi divné, že touto věcí se nikdo nezabýval.