Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#2126

2013-01-25 17:27

babo baborova TAHNI DO PRDELE a uz se tu kurva neukazuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#2127 Re:

2013-01-25 17:27

#2115: Vašek -

Nechtěl jsi napsat "...podržte...."? Nadržený Vašku!


Nepřihlášený uživatel

#2128

2013-01-25 17:43

Tak, jste na sebe pyšní? Co vaše svědomí? Lynčovat, urážet, ničit. To je ta vaše demokracie?
Stydím se, že žiju v téže zemi, jako vy. Stydím se, že svých daní podporuji takové lidské zrůdy, které zničí život ženské a její rodině. Stále víc ve svém fanatizmu připomínáte pochody bílých podkolenek.Když už něco kritizujete, tak proč se z té historie nepoučíte?
Jiří Weiss
Autor této petice

#2129 Petice za udělení Nobelovy ceny míru Nicholasi Wintonovi

2013-01-25 17:55

Odchovanci třeboňského „mozkového trustu“ a jejich sympatizanti nám v této diskusi opětovně ukazují nejhlubší zákoutí svých duševních obzorů... Jak by řekl klasik: „Jejich duševní obzory jsou tak hluboké, že až nelze dohlédnout na dno“. :-)))

Přesto bych nad dnešními „náctiletými“ en block nelámal hůl. Následováníhodným příkladem mohou  být studenti z gymnázia ‚Open Gate‘, kteří stáli u zrodu iniciativy za udělení Nobelovy ceny  míru Nicholasi Wintonovi, nezištnému zachránci mnoha lidských životů. Kdo můžete, podpořte je podpisem petice za tuto dobrou věc.

Díky všem za případnou podporu :)

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#2130 Další válečný hrdina ostře naložil knížeti, jeho mládeži a novinářům

2013-01-25 19:42

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Dalsi-valecny-hrdina-ostre-nalozil-knizeti-jeho-mladezi-a-novinarum-260743

Další válečný hrdina ostře naložil knížeti, jeho mládeži a novinářům

EXKLUZIVNĚ Jako za starých časů na frontě. Čeští váleční veteráni se spojili ve snaze bránit svého bojového druha. Vadí jim mediální lynč, který se snesl ze strany pravicových médií na hlavu hrdiny od Sokolova, Kyjeva, Dukly a Ostravy, generála Alexandra Beera.
Autor: bojovnici-za-svobodu.webnode.cz
Popisek: Plk. Pavel Vranský
25.1.2013 8:18

„Útoky na generála Beera jsou útoky na odpůrce Schwarzenberga. Naše pravicově smýšlející veřejnost, a naprosto v politickém ohledu ignoranti, když chce někoho urazit nebo zesměšnit, tak vytáhne kartu komunismu. Proč? Je to tak snadné. Naše mládež je snadno manipulovatelná, většina naprosto neznalá dějin vlastního národa, ani Evropy a druhé světové války, se dá nachytat na všechno. Jediná možnost je litovat je a jejich budoucnost, než naberou rozumu,“ řekl exkluzivně pro ParlamentníListy.cz válečný veterán z bojů v Polsku, který zažil bolševickou internaci, Tobruk i nebe nad Atlantikem a západní Evropou, Pavel Vranský. Ten se zároveň postavil ve čtvrteční prezidentské debatě v České televizi Karlu Schwarzenbergovi s dotazy, týkajícími se Benešových dekretů, sudetských Němců a následně i ministrem podpořených reformních zákonů. Schwarzenberg mu ale namísto odpovědi vpálil, že neargumentuje, ale pouze kritizuje.

SLEDOVALI jsme:

Kníže v duelu se Zemanem vyjel na válečného hrdinu: Vy neargumentujete!

Moravec straní Schwarzenbergovi, tvrdí veterán

Manipulace s veřejností je podle Vranského, letce a „tobrucké krysy“ (jak se hrdě nazývají Britové, Australané, Poláci a Češi, kteří před Němci a Italy uhájili strategický africký přístav Tobruk - pozn. red.), vepsána do účelu médií. „Začíná to reklamou a jde přes volby, politické přesvědčení až po otázky války nebo míru. Je to vidět i při nynějších debatách ve veřejnoprávních médiích: jakmile začne Zeman získávat ve své odpovědi převahu, je velmi rychle přerušen moderátorem. Bohužel, naše generace, odchovaná na školách i veřejností k lásce k zemi, kde se narodili, kde mají své rodiče, příbuzné, přátele a k její minulosti, tak ta odchází. Osobně se domnívám, že s pocitem, že svou úlohu splnila a učinila vše, co bylo v jejích silách pro snesitelnou budoucnost svých spoluobčanů. Pocit zmaru ale nemám, i když to, v jaké společnosti dnes žiji, by mohlo evokovat myšlenku na vystěhování. To však neučiním, zůstanu zde tak jako v minulosti v dobrých i zlých časech. Příliš jsem spjat s touto zemí,“ říká hrdě ParlamentnímListům.cz Vranský na otázku, zda by šel dnes znovu za tuto zemi bojovat, kdyby věděl, kam až v ní dospěje politická nekorektnost a uchvácení většiny českých médií do německých rukou.

„Zdá se, že to, co se nepodařilo Hitlerovi, daří se nadnárodnímu kapitálu prostřednictvím masivních investic nejen do hospodářství, ale také do médií a vědomí původních občanů tohoto státu, kde jim už téměř nic nepatří. Bohužel s jejich vydatnou sebemrskačskou pomocí,“ dodal Vranský, který podle svých slov odpověděl na otázky podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Psali jsme:

Přituhuje, další bojovníci proti Hitlerovi se postavili knížeti. A dost silně
Hrdina od Sokolova, nositel Řádu Bílého lva zúčtoval se Schwarzenbergem. Čtěte

Tankisté stojí za Beerem

A nebyl sám, koho nadzvedly ze židle nejen nepochopitelně antičeské argumenty Karla Schwarzenberga, ale i následná hysterie jemu blízkých médií. Na obranu práva mít svůj vlastní názor i spolubojovníka z bojového tanku se k Vranskému připojil další válečný veterán a jeden z nejslavnějších československých tankistů Mikuláš Končický.

„Ti, kteří je na vlastní kůži prožili, bojovali v domácím i zahraničním odboji, ti, kteří nám svobodu zajistili, ti, kteří znají dějinné souvislosti a poučili se z nich, snad mají právo se jako občané nahlas vyslovit i ke kandidátovi na prezidenta, jestliže s ním nesouhlasí. Udělali to přímo a na rovinu. Férově, jak je to život naučil. Ostatně brigádní generál Beer jasně řekl: Nedělám podpásovky, říkám to otevřeně! To je slovo člověka, který jako voják přísahal věrnost republice a této přísaze zůstává věren,“ řekla pro ParlamentníListy.cz mluvčí Českého svazu bojovníků za svobodu Jana Časnochová v reakci na řadu nevybíravých útoků, které po vystoupení bojovníka od Sokolova přišly na web svazu. „A také nesmíme zapomínat, co se před jejich vypuknutím dělo. Pokud tohle nedokážeme, je nehistorické od stolu dobře najedeného člověka, který válku nikdy nepoznal, soudit a nálepkovat,“ dodala Časnochová.

Nepřihlášený uživatel

#2131 Re:

2013-01-25 21:35

#2128: -

Odstěhuj se třeba do KLDR. Šťastnou cestu!

MIP

#2132 Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

2013-01-25 21:41

#2130: - Další válečný hrdina ostře naložil knížeti, jeho mládeži a novinářům

Viděli jsme, troubo, netřeba nám opakovat. A tleskám panu Schwarzenbegovi: "Pane generále, vy neargumentujete, vy jen urážíte!" (když nám tu chceš, troubo, něco opakovat, tak alespoň přesně!). Je mi líto toho válečného hrdiny, který se nechal zneužít prolhanými Zemanovci a "dostal naloženo". Měl to zapotřebí?


Nepřihlášený uživatel

#2133 Chováte se hůř než komunisti. Uvědomujete si ti vůbec.

2013-01-25 22:09


Nepřihlášený uživatel

#2134 Re: Re:

2013-01-25 22:29

#2131: - Re:

To je ono , to je ta správná reakce, kopnout, urazit. Příteli, TY mi nebudeš diktovat, co mám, nebo nemám dělat. Kdo ti dal právo k urážkám? Čím jsi tak vyjímečný, že kopeš do lidí, které neznáš. Jedna rada nakonec. Žij a chovej se tak, aby si se za sebe nemusel stydět.


Nepřihlášený uživatel

#2135 Re: Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

2013-01-25 22:41

#2132: MIP - Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

Kdyby ten válečný veterán věděl, za jaké zmetky nasazuje život a bojuje, tak by se zašil někam do klidu.

Jen tak mimochodem,  kdyby bylo třeba, vy jako člověk, šel by ste bránit vlast, nebo zalezl jako zbabělý pes.

Od klávesnice je každý hrdina, v reálu je vše jinak.


Nepřihlášený uživatel

#2136 Re: Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

2013-01-25 23:15

#2132: MIP - Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

MIP ty neargumentuješ, ty jen urážíš a tím ukazuješ jak moc jsi ubohý. Chápu, ODS dostala celé 2 %, což není mnoho, ale je trapné urážet voliče jiných politických stran. Inu, od modroptáčníků se nic jiného čekat nedá. Teče vám do bot, tak urážíte všechny okolo. Nás baví, jak jste vzteklí, můžete tady kydat hnůj, ale mám dojem,že to vám voliče nepřiláká :-))))

Mipe, krásný večer a neužírej se tak vzteky, škodí to zdraví.:-)))

Bernie

#2137 2135

2013-01-25 23:20

Pětatřicítko: nehádejte se s nima. Ti nevědí co je vlast, příslušnost k národu, statečnost. Jsou hloupí. Čím ukřičenější, tím hloupější. My na druhý straně musíme také přitvrdit a být razantní. Jsou takové způsoby a nesmíme se jich bát. Sebranka na rozumné argumenty nereaguje.
Hlavně je třeba důslednost.
Tyhle potyčky prezidentskými volbami nekončí. Pouze začínají.
A váleční hrdinové a čestní komunisté, do kterých se 23 let kopalo, byli uráženi, ponižovaní zesměšňovaní, jsou nám příkladem. Každý kdo vydrží proti těmto pravicovým zrůdám, bude muset něco obětovat. Nedá se nic dělat. Nikdo za nás nepotlačí tuhle chátru, lumpenproletariát a lidský odpad i když třeba má šlechtický titul či/a naditou peněženku.

Nepřihlášený uživatel

#2138 Re: Re: Re:

2013-01-25 23:20

#2134: - Re: Re:

Má to háček, tihle lidé nemají svědomí, neznají úctu k jiným lidem, oni umí jen sprostě nadávat, to je všechno. Už od nich nečekám nic jiného. A neumí přiznat chybu. Cítí se hrdinami. Je to smutné, ale je to tak. Jsou hrdinové jen u klávesnice.

Kdyby si před ně stoupla např. paní Baborová a oni by měli  možnost s ní mluvit, tak by z nich nic nevypadlo. Možná tak  něco do kalhot ( srdce by to nebylo). :-)))

Neumí mluvit, nemají argumenty, neumí vyslechnout názory druhých. Rosocha je naučil je slova jako zmrdi, nasrat, kurva atd. To jsou dnešní studenti třeboňského gymnázia.

Alena

#2139 Re: Petice za udělení Nobelovy ceny míru Nicholasi Wintonovi

2013-01-25 23:28

#2129: Jiří Weiss - Petice za udělení Nobelovy ceny míru Nicholasi Wintonovi

Dobrý večer, tak jste mě potěšil, jsem ráda, že existují ještě myslící studenti. Je mi moc líto a téměř za to stydím, ale já jsem také maturovala na gymplu v Třeboni, ale to bylo ještě za působení jiného pana ředitele, který byl úžasným profesorem a hlavně férovým člověk, který by nikdy něco takového na " své " škole nedopustil. Je to člověk, kterého si ještě dnes nesmírně vážím.

O studentech, kteří se tady "realizují" si nemyslím nic lichotivého. Kdybyste jen viděl, jak to teď  v Třeboni vypadá, co studenti rozpoutali, jak se lidé rozdělili na dva tábory. Je to trapné a nedůstojné, ale alespoň se ukázali pravé charaktery lidí.

 

Alena

#2140 Re: 2135

2013-01-25 23:40

#2137: Bernie - 2135

Děkuju za krásný příspěvěk. Takže má cenu dál s touhle lůzou bojovat a   neustupovat? Ale proč si máme  nechat nedávat? Proč oni tady můžou psát, jak nám přejí smrt, posílají na nás vrahy Mašíny, nadávají paní Baborové, kterou zničili a ještě z toho mají legraci? Copak je svět je tak zkažený? Copak se lidé budou dělit jen podle toho, jakou stranu volí? To přece není férové.

Znám i urážení na pracovišti, ale na to mám obranu. S úsměvem se otáčím a říkám : Ano, můj otec je členem KSČM, ano, volím komunisty. A měl byste vidět reakce těch lidí. Pusu mají dokořán, protože čekají, že se začnu omlouvat, ale ani já,ani moje rodiče nikomu omluvu nedlužíme.

Mějte se krásně a přeji nám všem, aby lidé v naší republice dostali rozum, a aby lidí typu Rosocha, Hořejší a MIP bylo kolem nás co nejméně.

MIP

#2141 Re: Re: Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

2013-01-26 11:36

#2135: - Re: Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

Anonyme, ANO, kdyby bylo (nebo až bude) třeba, jsem připraven bránit vlast PROTI KOMUNISTŮM A PODOBNÉ SBĚŘI, stejně jako ji dotyčný veterán bránil proti sběři fašistické! Zatím půjdu demonstrovat proti komunistické babě Baborové a paktování se socanů  s komunistickými zločinci.

MIP

#2142 A hrdá buď, soudružko! Máš na co být hrdá.

2013-01-26 11:57

#2140: Alena - Re: 2135

Svět nebude zkažený, jen na něm žijí ničemní lidé. Jako soudružka Alena, drze zde vyznávající příslušnost ke zločinecké organizaci..... Dokud lidé "nedostanou rozum" a zločineckým spolkům a jejich drzým členům neřeknou rozhodné NE! lépe nebude. Proto dík třeboňským a jiným studentům! Dík této mladé generaci, která nechce už poslouchat "rady" do života od těch, kteří se prohlašují za zkušené moudré a ve skutečnosti jsou jen ubožáci z generace, která připustila svou blbostí a zbabělostí komunistické svinstvo....

A tak to je i s rudou babou Baborovou. Té se neděje vůbec žádná křivda, jen sklízí, na co si před léty (pravda, ve zcela jiných poměrech) zasela. Baba Baborová není žádná zakládající členka KSČ ze začátku minulého století, která by se ještě mohla vymlouvat na nějaký idealismus. Když vstupovala do KSČ, jasně věděla, jako celý národ a celý svět, že jde o stranu krvavých zločinců, majících na svědomí životy nejen spoluobčanů jiného názoru, ale i vlastních "spolubojovníků". Zplundrování země, teror proti vlastním spoluobčanům, porušování VŠECH lidských práv. A také kolaboraci s okupantem vlastní země..... To vše bylo známé. Jestli baba Baborová přesto do KSČ vstoupila, svědčí to o její mravní zvrhlosti, o její neskutečné blbosti (jestliže uvěřila, že komunistické svinstvo je tu "na věčné časy a nikdy jinak") a ničemném charakteru, kdy chtěla (zřejmě vědoma si své profesní ubohosti) získat na základě členství neoprávněné výhody na úkor druhých a také moc nad lidmi - snad aby ukojila své zvrhlé pudy. Proto její dnešní nedůstojné skučení o nepřípustném šikanování a zcela irelevantní blábol o výsledku voleb je opravdu k smíchu. Jestliže prohlásí, že je proti ní "jediný" argument, totiž členství v KSČ, je řeba jasně říci: komunistická babo Baborová, TO NAPROSTO STAČÍ, ABY JSI JAKO LIDSKÁ MRCHA BYLA PRO POLITIKU ZCELA DISKVALIFIKOVÁNA.


Nepřihlášený uživatel

#2143 Re: Re: Re:

2013-01-26 12:11

#2134: - Re: Re:

Takže do KLDR né? Tudíž na Kubu...


Nepřihlášený uživatel

#2144 Re: Re: 2135

2013-01-26 12:15

#2140: Alena - Re: 2135

Ježkovi voči!!! Vy jste vážně asi úplně pitomá...

Alena

#2145 Re: Re: Re: 2135

2013-01-26 12:23

#2144: - Re: Re: 2135

Vidíte a já si zase myslím, že ten debil jste Vy. :-))) Myslím, že Vy a MIP jste zastánci modroptáčníkové totality. Kydáte tady hnůj na komunisty a já bych ráda věděla, co tady zastáváte vy. Můžete to nějak obhájit? Působíte dojmem: já jsem modropták a nade mne není, kdo nevolí ODS je debil, kretén a je ho třeba odstřelit :-)))). Přijde Vám to úplně normální? Mně teda ani trošku :-))).

Melete tady cosi o demokracii, ale jak ta vaše modrá demokracie vypadá  praxi?  Můžete nějak svoje názory obhájit?

I když , nezlobte se, Vy názory nemáte, Vy a Vám podobní se omezují jen na  nadávky. Považuji takové lidi za prosté duchem. A je mi vás všech moc líto.

Krásný den :-)))))

MIP

#2146 Odpověď zaslepené agitátorce

2013-01-26 13:09

#2145: Alena - Re: Re: Re: 2135

Kde je v některém mém příspěvku, ty negramotná Náno (asi máš potíže s pochopením textu), nějaká zmínka o ODS? Kde jsem "kydal" na komunisty? Můžeš nějak vyvrátit (argumenty !!), co jsem o komunistech napsal? O tom, že doslova zběsile vraždili protivníky i vlastní soudruhy, že jejich "úspěchy" trvaly jen dokud měli za zády rusácké okupanty a STB byla všemocná.... Chceš vědět něco o nějaké "modré" demokracii. To jen svědčí o tvé drzosti nebo/a blbosti. Demokracie je jen jedna. Nemůže být ani modrá ani jinak barevná. Samozřejmě není nikdy dokonalá, ale je to "nejlepší uspořádání společnosti jaké lidstvo zatím vymyslelo". Komunisti s tím starost mít opravdu nemuseli - o žádnou demokracii nešlo ani náhodou. Že takové kreatury, jako rudá baba Baborová nebo soudružka Alena i se svým tatíkem, voličem komunistů, se cítí dnes špatně, protože už nemají LIDOVĚDEMOKRATICKOU moc nad spoluobčany, chápu. Já si dnešní demokracii pochvaluji a ty bys měla vlastně také, milá Náno: za komunistického režimu by sis nemohla ani škytnout nesouhlasem bez následků, dnes tu zasviňuješ (ty a tobě podobní) internet se svými kydy zcela svobodně, bez obav. Kdyby ti to pořád nedocházelo (což je skoro jisté), tak si představ, co by se stalo třeba se mnou, kdybych za vlády komunistických zločinců, jako ty zcela svobodně dnes, řekl veřejně a nahlas, "s úsměvem", na svém pracovišti: "já komunisty a Národní frontu nevolím a jsem proti nim!" Vlastně jsem to zkusil, před nějakou kádrovací komisí, která podle komunistické "demokracie" si osobovala právo mne vyslýchat. Netřeba líčit, jaké to mělo pro mne následky. TO JE TA DEMOKRACIE DNES a svinský komunistický režim včera, soudružko!

Mimochodem: než tu drze napíšeš něco o "odstřelení", vzpomeň si (nebo si nech vyprávět), kdo tu střílel ty, co nesouhlasili. Ještě žije dost pamětníků.

Alena

#2147 Re: Odpověď zaslepené agitátorce

2013-01-26 13:54

#2146: MIP - Odpověď zaslepené agitátorce

 

Od pravičáka bych slušné oslovení nečekala :-))))), takže se  hoďte do klidu, pamětníku :-)))). Pro paní Baborovou máte jen urážky. Ano, urážky je to jediné na co se zmůžete, jste slaboch a zbabělec, silný v kranflecích jste jen u klávesnice počítače.  ODS jde od koryt a začíná útočit na strany, které ve volbách uspěly. Je to směšně, hoooodně směšné. Působíte jako dítě, kterému na pískovišti rozšlapali ostatní bábovičku. A moc mě baví plakáty " komunisté nepatří ke korytům". Já osobně k tomu dodávám ... ano, nechme koryta ODS a spol, protože si ještě nenakradli dost. :-))))))).

Pokud jste inteligent, za kterého se považujete, tak se musíte zapsat : Proč volby dopadly tak, jak dopadly? Co voliče vedlo k tomu, že volili levici??? Nebo hodláte " zlikvidovat" všechny, kteří volili jinak než bůh MIP? Jste fakt šašek a tím, co tady píšete se sám zesměšňujete.

Žiju v demokratické zemi, tak i bez Vaše dovolení, budu volit stranu a politiky, která je uznám za vhodné. S Vámi opravdu svoje volbu konzultovat nebudu. :-)))))))

MIP

#2148 Re: Re: Odpověď zaslepené agitátorce

2013-01-26 14:38

#2147: Alena - Re: Odpověď zaslepené agitátorce

Já ti konzultace ani dávat nehodlám, soudružko. Když tu ale chceš se mnou "diskutovat", tak odpovídej na mé argumenty nebo zalez. Já na tvé "argumenty" odpověděl. Ale tvoji poslední větu vysoce oceňuji: "Žiju v demokratické zemi, tak i bez Vaše dovolení..." Ano, i ty, volička komunistů, MUSÍŠ uznat, že po komunistickém svinstvu tu byla nastolena demokracie. Děkuji za tato pravdivá slova. Strana, bojující proti dnešnímu režimu, všichni ti povykující křiklouni "Stop vládě",  tě za to ovšem asi nepochválí. Ani tvoji spolubojovníci zde, kteří tu neustále, v souvislosti s komunistickou babou Baborovou, skučí o nedostatku demokracie.....

Alena

#2149 Re: Re: Re: Odpověď zaslepené agitátorce

2013-01-26 16:34

#2148: MIP - Re: Re: Odpověď zaslepené agitátorce

Aha, tak z Vás kromě  h..na nic  nevypadne. Na moje otázky neumíte odpovědět. No jo, pane MIP, když ono si  v životě prostě jen s nadávkami nevystačíte.

Nesdílím Váš mylný názor, že u nás po roce 1989 byla nějaká demokracie.

Dejte si panáka, asi prožíváte volby prezidentaa  jste krapet rozrušen. Nebo, že byste snad sepisoval petici proti demokratické volbě prezidenta? :-))))))) To by Vám bylo podobné.

Pokud s Vámi někdo nesouhlasí, tak je hned ten špatný, je třeba ho odstřelit, pověsit nebo ho vulgárně urážet.

Mne neurazíte, já Vás totiž opravdu  nepovažuji za inteligentního člověka. Pro mne jste hulvát. Tečka.

Tímto končím dopisování s něčím, jako jste Vy.

Běžte si někam honit své maličké ego. :-))))))

Mirek Kalousek z Prahy

#2150 #2135 Re: Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

2013-01-26 16:38



Svět nebude zkažený, jen na něm žijí ničemní lidé jako debil MIP.
#2135 Re: Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?
2013-01-25 22:41

#2132: MIP - Kdo dostal "naloženo", anonymní troubo?

Ten Váš slinták ospalý dostává pěkně naloženo, chachá. už je v prdeli jako ty idiote



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...