Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas
#926: Zuzana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas
Nefandím ničemu. Bavím se lidmi, jako jste Vy. Pořád čekáte pečené holoubky do úst. nejprve Vám je slibovali komunisté, ale v obchodem bylo velké nic. Pak jste běželi rychle doprava, protože jste chtěli nákupní střediska jako na západě. Jenže s tím přišla i ta velká nepříjemnost - svoboda a odpovědnost sama za sebe. takže hurá zase doleva, aby se o nás někdo staral. A tak budete běhat, dokud nezazvoní zvonec a Vašemu konzumnímu životu bez ideálů bude konec.
Re:
Od dob, co byl (zřejmě dobrým) učitelem a schopným starostou se stal všeho schopným hejtmanem. V jeho případě do značné míry půjde o uraženou ješitnost, protože zbylé (nebolševické) strany nechtěly skákat, jak on píská. To on nerad.
Re: Re:
Uvažoval jsem o tom , že bych se to na nějakém gymnáziu doučil ale na vašem by to určitě nebylo. To jedině kdybych potřeboval doplnit něco z dějepisu. Tam jste přímo kovaní . V hodnocení současnosti jste ovšem za pět. Netrapte se pravopisem a čárkama,,, příjdou horší věci .
Pro Jasana
Pravice žene voliče levici
ČT24
Re: ČT24
Chudáku.Hlavně se při tom válení nepokakej.Tvoje názory samy o sobě zapáchají dost.Samozřejmě máš na názor právo,neboť zatím nežiješ ve společnosti,která zde byla do roku 1989.
pro demokraty je petice zde
Re: Re: Re:
Re: Re: ČT24
To není chudák, ale placený provokatér z ČSSD nebo KSČM.
Re: Re: Re: ČT24
Je to chudák.Vždyť není schopen se asi uživit poctivou prací a tak to možná zkouší jako jejich placený provokatér a doufá,že časem jej vezmou i mezi sebe a bude mít vystaráno.
Nesouhlasím s touto nedemokratickou peticí.
Petr Dvořák
Jako tiskový mluvčí a asistent tehdejšího primátora města Karlovy Vary Zdeňka Roubínka jsem byl v letech 2002 - 2004 přímo ve středu politického dění v našem regionu, kde shodou okolností také v letošních komunálních volbách zvítězili komunisté. Už tehdy jsem se divil, jak konstruktivním a velmi důležitým prvkem tito lidé byli v městském i krajském zastupitelstvu. Vždy stáli na straně občanů, upozorňovali na možná rizika, hájili sociální jistoty a veřejně zastávali vesměs populistická stanoviska. Prostě pro každého "obyčejného" člověka, který se náhodou přišel podívat na jednání zastupitelstva a neviděl do politického pozadí, museli být navýsost sympatičtí. A oni také byli (a možná jsou doposud - nevím, už tam nechodím několik let). Vždyť to (zatím) jsou většinou lidé, kteří se za posledních 20 let na rozdíl od jiných na politice nijak zvlášť "nenakapsovali" a ať se nám to líbí nebo ne, je třeba ocenit, že se drží svých ideálů, což bylo zejména v první polovině 90. let tak trochu hrdinství. Jenže...
...každý z nás, kteří nepatříme k hospodským kritikům a věčně nespokojeným lidem, kteří na všechno nadávají, moc nepracují a nejspíš by uvítali, kdyby zase někdo znárodnil majetek (ze kterého by si něco sami uzobli), každý z nás dobře ví, jak by to vypadalo, kdyby se komunisté dostali znovu k moci. Hrdinné babičky a dědečky by i s jejich ideály v zastupitelských židlích velmi rychle vystřídali (kde se vzali, tu se vzali) razantní gauneři v perspektivním věku, jejich rétorika by se stala agresivnější, do šuplíků uklizená ideologie vlády proletariátu by byla oprášena a činy by se dostavily vzápětí.
On je totiž velký rozdíl v tom, když se dnes před našimi zraky (bohužel) znemožňují svými činy demoklratické strany a v tom, jak by se to vyvíjelo, kdyby nastoupila k moci totalitní síla. Doposud můžeme ve volbách přispět ke změnám, byť se jich dočkáváme poskrovnu - za bolševika bychom si, jak se říká, ani neškrtli. Proto je třeba na toto nebezpečí znovu a znovu upozorňovat, proto je skvělé, že se veřejného protestu opět ujali mladí lidé.
Držím vám palce a trochu pateticky se mi chce "po havlovsku" zvolat: Pravda zvítězí nad lží a nenávistí! Jen bych "po svém" dodal: Doufejme...
Alexander Klimeš, Nová Role na Karlovarsku, e-mail [email protected]
ZLATÍ KOMUNISTÉ!!
Petice
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas
#926: Zuzana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas
A vy jste odpovědně cinkala a cinkala a teď už jenom cintáte a cintáte a civíte co se děje.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas
#913: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas
Milý pane, byly ale už nejsou, zato Vy jste necinkal a teď tomu všemu zřejmě fandíte a držíte palce. Já se stydím, že jsem si mohla myslet, že by samet přinesl něco dobrého.