Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#4776 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinác

2013-06-01 10:56

#4775: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách té

A mně je zase líto toho, že je pro někoho obhajitelné zabíjení z důvodu získání přístupu ke zdrojům ropy nebo třeba z humanitárních důvodů, jak nám uvedl jeden alkoholem deformovaný politik.


Nepřihlášený uživatel

#4777 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o děj

2013-06-01 13:44

#4776: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinác

Vždy, když čtu něco takového, názor ničemy jako jsi ty, mám jediné přání: Bože, ať je tento ničema příště třeba na Bostonském maratonu a urve mu to tam, jemu osobně, obě ruce. Aby příště svoje myšlenková svinstva musel ťukat leda svým rypákem!


Nepřihlášený uživatel

#4778 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dos

2013-06-01 13:49

#4759: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a

Důchody bereme, ty tupče, stále ještě v podstatě komunistické (a díky komunistické době blahobytu ani na jiné není). Ale jiný blb si tu pochvaloval, že za komunistů byly výborné (právě ty důchody, bylo vůbec "líp"). Takže  si to mezi sebou ujasněte, soudruzi, co chcete raději živořit v komunismu.


Nepřihlášený uživatel

#4779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o

2013-06-01 14:12


Nepřihlášený uživatel

#4780

2013-06-02 08:38

#4774: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této z

No jo, vždyť v Americe bijou černochy... Zkusil jste někdy použít svou hlavu sám, nebo jste se spokojil s výkladem "Občanské výchovy" pro pátý ročník ZDŠ z roku 75'?


Nepřihlášený uživatel

#4781 Re:

2013-06-02 12:23

#4780: -

Já ji používám. Mně nejde nabulíkovat, že v minulým režimu bylo vše špatně a teď je tu ráj na zemi. To možná hloupoučkým studentíkům z Třeboně jde nakecat cokoliv, oni jsou obětí politický vymývárny mozků, kterou na nich praktikují jejich ředitelka a učitýlek Rosocha.


Nepřihlášený uživatel

#4782 Re: Re:

2013-06-02 13:21

#4781: - Re:

Ty tam studuješ, že to tak dobře víš? To víš, že v minulém režimu nebylo vůbec nic špatně, akorát se posral. Asi jsi za něj ty a tobě podobní málo bojoval. Neuzavíral hodnotné závazky, prděl na politicko-výchovnou práci, třídního nepřítele nepotíral. Tak se teď nediv.


Nepřihlášený uživatel

#4783 Re:

2013-06-02 13:28

#4780: -

Tihle komunističtí psíci mne vždy pobaví. Teda, ne že bych chtěl urážet a ponižovat skutečné psy, čtvernohé nejlepší přátele člověka, věrná a inteligentní zvířata, srovnáním s nějakým komunistou. Ale slavný Pavlov na nich dělal své pokusy s první signální soustavou (komunisty tehdy neměl k dispozici) a vše, co vyzkoumal pro komunisty platí stejně jako pro psy. Na daný signál, naučeni Stranou a VUMLem, začnou štěkat o: bití černochů v Americe, vraždách, které páchala církev, frontách nezaměstnaných a zmrzlých bezdomovcích dnes ... a stále dokola, řekneš "štěkej!" a komouš štěká svá hesla. Ať je debata o čemkoliv, co mu nejde pod rypák. Tomu říkám správně vycvičený komouš!


Nepřihlášený uživatel

#4784 Re: Re: Re:

2013-06-02 16:55

#4782: - Re: Re:

Já tady někde psal, že v minulým režimu nebylo vůbec nic špatně? Spíš se ohrazuju proti používání frází, že v tomhle režimu je všechno úžasný. A že na třeboňským gymplu nedochází k politický vymývárně mozků? Zajímavý, že si studentíci vzpomněli na antikomunismus zrovna po volbách, který nedopadly pro jejich ODSáckou ředitelku moc růžově...


Nepřihlášený uživatel

#4785 Re: Re:

2013-06-02 16:59

#4783: - Re:

No vidíš, a teď zas psi hellerovci na pokyn štěkají o chudáčcích, co museli šáhnout na práci, dětech, který umřely, o tragédii nemoct machrovat před sousedy "já jsem byl tam daleko u moře" apod.


Nepřihlášený uživatel

#4786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o děj

2013-06-03 07:31

#4776: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinác 

 Krásná ukázka soudružské argumentace:-) Jak souvisí zahraniční mise s komunismem v Čechách?:-)) 


Nepřihlášený uživatel

#4787 Re: Re: Re: Re:

2013-06-03 07:38

#4784: - Re: Re: Re:  

 Někdo tady tvrdí, že na současném systému je vše úžasné???

Mnohokráte tu zaznělo, že současná politika je špatná, zkorumpovaná, prolhaná, .... ale také, alespoň já, tvrdím, že je to dědictví, které nám na morálce zanechali soudruzi....úplatky, protekce, lži,... byli na denním pořádku. Ti lidé se nezměnili...jen se infiltrovali do současné politiky, do státní správy, na soudy, ...

Ale pořád je to tu mnohem lepší, než v zadrátovaném, nesvobodném a zaostalém socialistickém Československu...

Současných politiků se snad v nějakých volbách zbavíme, ale komunisti, ti jsou jako štěnice a šváby....tam nebylo a není snadné se jich zbavit ( naštěstí se celý systém sám neschopností zhroutil ), jak je vidět ještě dnes...


Nepřihlášený uživatel

#4788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o

2013-06-03 07:45

#4786: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o děj

Kdybyste četl příspěvky výše, chápal byste, ale zřejmě je to nad vaše síly, takže v kostce: jistá vtipná osoba se tu pohoršovala nad tím, že za minulýho režimu existovali lidi, co byli pro uživení ochotní vzít práce, kde se zabíjelo. Jaksi ale opomněl fakt, že i po revoluci jsou u nás osoby, co jsou pro peníze ochotni vzít zbraň do ruky. Nebo ti vojáci jedou na mise s tím, že si tam budou užívat? Prostě se jim, tak jako lidem za minulýho režimu, nezvedá pajšl z představy, že mohou zabíjet. Nic víc, nic míň.

MIP

#4789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si ně

2013-06-03 13:06

#4788: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o

Je tu ovšem malinký rozdíl, který bolševický blbec nechce a neumí pochopit: drobný rozdíl

mezi

vražděním nevinných (třeba za "politické zločiny" nebo dokonce pro původ či příslušnost k určité skupině, rase) nebo těch, kteří chtějí jen realizovat své lidské právo na svobodu (bestie  Sloupové na hranicích všechmožných koncentráků)

a

"zabíjením" na frontě v obranné válkce proti agresorovi nebo dnes teroristickým bestiím, neuznávajícím žádná pravidla a vraždícím bez rozlišování kohokoliv, proti kterým má společnost dokonce povinnost (vůči svým občanům) se bránit....


Nepřihlášený uživatel

#4790 Re: Re: odpověď

2013-06-03 13:17

#4781: - Re:

Moje dcera v Třeboni studuje a vše je OK.Jinak jsem lékař a raději neuvádím kde,protože někteří rozumem zaostalí vidí jen a jen to "komunistické blaho v rouše STB".Pak by to bylo opravdu bezvýznamné.


Nepřihlášený uživatel

#4791 Re: Re: Re: Re:

2013-06-04 14:34

#4784: - Re: Re: Re:  

 ...jsi hloupoučký, pokud si myslíš, že jsou v dnešní době studenti takto manipulovatelní ... oni vás prostě nemají rádi ( někteří vlivem rodiny, jiní studiem historie, ... a možná i porovnáním možností cestovat, vzdělávat se, životní úrovní,... když svým dětem dnes povím, že nebyl, kromě mnoha jiných věcí, třeba toaletní papír, řeknou, že tu komunisty nikdy nechtějí....:-)

Je mi Vás, soudruzi líto, protože vy si doteď neuvědomujete, proč jste u většiny nepopulární ... s tím nemá žádná manipulace co dělat...


Nepřihlášený uživatel

#4792 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si ně

2013-06-04 14:42

#4788: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o 

 :-) právě, že příspěvky jsem četl a co je nad mé síly, je vaše zabedněnost:-))

Opravdu srovnáváte zaměstnání STBáka, dozorce v lágru, politruka, nutícího střílet lidi na hranicích.... s prací profesionálního vojáka v demokratickém státě??

Vy si nemyslíte, že naši vojáci jsou nasazováni do misí např. k udržení pořádku, zřizování nemocnic, ochraně obyvatel, školení místních bezpečnostních sil,....a nikoli primárně proto, že si mohou zastřílet po lidech???? Jste opravdu komunistickou ideologií tak zblblý, nebo se snažíte jen oblbovat jiné, nemajíc žádné, alespoň trochu lepší argumenty??


Nepřihlášený uživatel

#4793 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-04 16:14

#4791: - Re: Re: Re: Re:

O minimální možnosti manipulovat studenty jsme se přesvědčili před prezidentskými volbami. Číro je opravdu nejlepší předpoklad pro zdárný zastávání prezidentskýho úřadu.

Bohužel pár třeboňských gymnazistům znám a musím konstatovat, že jsou to jednoduchá hloupoučká telátka. Do voleb je zajímalo, čím se opijou nebo jinak sjedou, případně s kým si to rozdají. A najednou jsou tak politicky uvědomělí. Vskutku zázračný prozření.

Vy strašíte jen toaletním papírem? Musíte přitvrdit, třeba že komunisti jedli malé děti.

Myslím, že si komunisti uvědomují, že jsou u většiny třeboňských trdýlek neoblíbení, ale žíly jim to nerve.


Nepřihlášený uživatel

#4794 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-04 22:56

#4793: - Re: Re: Re: Re: Re:

Toaleťák je dost podstatnej, řekl bych. Nebo vy si stále utíráte prdel nastřihaným ruďáskem? No a neoblíbení jste, naštěstí, u převážné většiny obyvatel ČR. A to neoblíbení, bych si dovolil opravit na odporní.

MIP

#4795 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 07:40

#4793: - Re: Re: Re: Re: Re:

Komunisti malé děti možná nejedli. Jen svou bestiální politikou hladomorů v SSSR dohnali zoufalé lidi až ke kanibalismu. A velikán komunistické revoluce vrah Che Guevara se vraždit děti nerozpakoval a dokonce to drze hlásal. Komunisti v SSSR popravovali "kontrarevoluční" děti od 12 let věku. A nedávno jsme mohli v televizi vidět hřbitůvek sotva narozených dětí, zde, v této zemi !, které komunistické bestie (české komunistické bestie) umučily v kriminále. Otřesnějšího nic být snad ani nemůže.... Se svým "komunisté jedli děti" proto raději komunistická bestie zalez, ona fakta jsou totiž ještě otřesnější.


Nepřihlášený uživatel

#4796 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 08:26

#4793: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 ...je smutné, jak primitivní odpovědí chcete argumentovat...

...číro byl marketingový tah, jako pro oponenta Becherovka...nic víc, nic míň.... prostě je kníže pro mladé víc "sexy, než současný "lidový" virotik....s tím nic nenaděláte ... a prostě pro drtivou většinu mladých nejsou sexy ani třešně...zaplaťpánbůh:-)

Myslím, že dnešní mladí, když odhlédnu od toho, že mohou navíc cestovat a mají svobodný přístup k informacím, jsou stejní, jako jsme byli my ... i my jsme se bavili a lítali za holkama ... ( to, že vás nesnáší, není charakterová vada ... a mnozí z nich se, nepochybuji, v životě neztratí )

... nezlobte se, pro mne a mnohé další je toaletní papír důležitý....a asi i mnoho dalších věcí ( a uznejte, že nešlo nesrovnávat životní úroveň "upadajícího západu" a "blahobytného socialistického ráje".....a to srovnání bylo pro mnohé tristní.... Vaši poznámku o dětech nekomentuji, je trapná....a navíc, vzhledem k nezpochybnitelným obětem komunismu, více než trapná...

Máte pocit, že vás nemají rádi jen, pro vás "hloupoučtí", třebonští studenti??:-)))


Nepřihlášený uživatel

#4797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 08:39

#4796: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Proboha, co je sexy na stařecký senilitě, slintání a neschopnosti zformulovat kloudnou větu? Ale předvolební kampaň aspoň odhalila, že mladý jde utáhnout na vařený nudli, že si podstatných věcí nevšímají, takže až bude potřeba protlačit něco nepopulárního stačí promyšlený marketingový tah a tupý stádečko bude poslušně kývat.

Beru, že je těch, co nemají rádi komunisty víc, ale co, volby ukážou. A když studenti zvolí pokračování toho srabu, ve kterým pak žijem, tak já se jim budu smát, ono si to vyžerou do dna. Dokonce je ani nebudu litovat, až jim zavedou školný.


Nepřihlášený uživatel

#4798 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 11:21

#4797: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Žiješ ve "srabu"? Tak si to užívej, já jsem žil v komunistickým srabu celých 40 let a přežil jsem. Tak "srab" vydržíš jistě i ty, kalený bolševik!

A propos! Na jaké to nudli že utáhli ty nestudenty-dementy, co si zvolili ožralého páprdu, který hrozí, že co chvíli poblije mikrofon, povalí zeď, "spadne se schodou" a jeho myšlenky, ty hlubokomyslné "bonmoty" a invektivy se zrovna teď, při neštěstí povodní, předvedly v celé ubohosti? Napiš nám o tom!


Nepřihlášený uživatel

#4799 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 15:59

#4798: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

A že vám nevadí, že tady někdo někomu přeje, ať mu výbuch bomby utrhne ruce? Tak nebuďte tak útlocitný k některým výrokům. Ne sice utopení, ale významně klepnout přes prsty Bakalovy presstituky potřebují.


Nepřihlášený uživatel

#4800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 16:50

#4797: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Já si ten komunistickej ráj vyžral, když to tady řídili odborníci vašeho typu... Takže jsem dnes naprosto spokojen. A pro blbečka vašeho rozhledu, vám zděluji, že chytám ryby v "adidaskách" a na "šejkspíry"... To jenom proto, že nejste naprosto schopen rozeznat stařeckou noblesu, od stařeckého alkoholismu... Tudíž, "Čest práci" blbe, kterýžto jsi nikdy nepochopil termín "marketngový tah".