Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Eddard Stark

#2651 Re: KRe: Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-20 19:14

#2639: Stanislav Svítok - KRe: Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

Jste k smíchu. Vy ani studenty žádnou demokracii nehájí, Oni jen dělají kašpary těm co chtějí na pozice a mít vliv.


Nepřihlášený uživatel

#2652

2012-12-20 19:40

Tohle by ty děti měly číst ve škole povinně:
http://www.blisty.cz/art/66611.html
A ještě je snad dobré dodat, že těmi, kdo fašizují českou společnost, myslí autor právě studenty - a všechny ostatní nemyslící slouhy mocných, kteří podepsali tuto petici.
Jarda kronikář

#2653

2012-12-20 19:51

... táhne mi na sedmý křížek a z toho vyplývá, že jsem většinu svého života prožil za vlády KSČ. Přidáním písmene M se na myšlení příznivců této zprofanované organizace nic nezměnilo a je povinností nás všech zabránit tomu, aby měli možnost jakkoliv ovlivňovat výchovu budoucí generace nejen v tomto státě, ale kdekoliv.
To mi napsal můj synek z gymnázia -

#2654 Jarda kronikář #2653

2012-12-20 20:59




... táhne mi na sedmý křížek a z toho vyplývá, že jsem většinu svého života prožil za vlády KSČ. Přidáním písmene M se na myšlení příznivců této zprofanované organizace nic nezměnilo a je povinností nás všech zabránit tomu, aby měli možnost jakkoliv ovlivňovat výchovu budoucí generace nejen v tomto státě, ale kdekoliv.
----------------------------------------------
Jardo buď rád, že jsi možná pracoval za komunistů. Protože teď by jsi měl ještě 2 roky pracovat, až do 72 let, nevím kde by Tě tak náhodou zaměstnali. Tak tady nekecej a trénuj skoky do rakve, nebo piš kroniku, jak jsi byl Ty a celá tvá rodina pronásledována.

Můžeš si taky, pokud ještě vidíš a slyšíš, podívat na tu svoji oslavovanou budoucí generaci. Ať Ti tvůj vnouček co ti ty kecy napsal, pustí následující video. Pak se ozvi.
S pozdravem Peman a Monika
http://www.youtube.com/watch?v=MLfFhdcXJhA
Roman Kanda

#2655 O pokrytectví a lokajských duších dnešních českých "antikomunistů":

2012-12-20 21:02

http://www.blisty.cz/art/66611.html

O pokrytectví a lokajských duších dnešních českých "antikomunistů":
Všichni dobří antikomunisté aneb Soudruzi proti soudruhům
Roman Kanda

Fašizace české společnosti nese prvky nefalšované grotesky. Vždyť to, co se kolem nás děje, je přímo k popukání – máme-li patřičně zvrácený smysl pro humor s mrazením v zádech. Protože ono to ve skutečnosti moc k smíchu není. Tak jako po roce 1918 vylétla hejna protirakouských bojovníků, po roce 1945 zase množství antifašistických hrdinů, tak máme od roku 1989 plné kavárny i školy plamenných antikomunistů. Jenže je v tom háček: někteří si dobu tzv. reálného socialismu ani nepamatují a jiní se na jejím budování kdysi aktivně podíleli.

Například režisér Filip Renč se vyjádřil, že komunisté jsou vředem na našem těle. Ta nacistická rétorika působí odpudivě a musí varovat každého demokraticky smýšlejícího občana. Opravdu dokonale to sedí od někoho, kdo v roce 1979 hrál mladičkého Julka Fučíka v trapné normalizační slátanině Oty Kovala a kdo si střihl i roli v odpadním seriálu Rodáci a v dalších skvostech normalizační kultury. Přijmeme-li (se sebezapřením) Renčovu odpudivou metaforu – kdo je tedy vředem: ten, kdo se dnes otevřeně hlásí ke komunismu, anebo ten, kdo bezcharakterně spoluvytvářel Husákův režim jako oddaný člen kulturní fronty? Asi se už začínáte usmívat…

Ale Renč v tom přece není sám. Stačí namátkou zmínit Jiřího Bartošku, který je velmi zadobře s dnešním establishmentem, stejně jako s ním byl zadobře před rokem 1989. Ještě pár měsíců před Listopadem – jak dokládá krátké archivní video – soustředěně naslouchal stranickým žvástům Miroslava Štěpána o přestavbě, a to spolu s nábožně se tvářícím Jiřím Lábusem (Bič boží!), Ladislavem Mrkvičkou, Bronislavem Poloczkem (ten aspoň vypadá znuděně), Aloisem Švehlíkem a jinými. Směšné, že?

Dobrými antikomunisty jsou také stachanovci současné pravicové žurnalistiky: Martin Komárek a Karel Steigerwald (spojnice mezi Steigerwaldem a Bartoškou vede přes další normalizační perlu, Skalského film Hřiště z roku 1975). Zatímco Komárek v druhé půli 80. let čile lezl Sovětskému svazu do zadní části (uveďme jeho nezapomenutelný článek o černobylské katastrofě, zneužívané prý kapitalistickou propagandou), uvědomělý soudruh Steigerwald, autor veledíla Jak se máte, Vondrovi?, nelenil a podepsal tzv. Antichartu. Jak statečné a zásadové!

Od vysokých normalizačních kádrů Jana Fischera a Vladimíra Dlouhého, kteří mají (resp. měli) tu drzost kandidovat na prezidenta, se pak dozvídáme, že by klidně pošlapali Ústavu ČR a nejmenovali vládu opírající se o hlasy komunistů. Inu, starého nedemokratického psa novým demokratickým kouskům nenaučíš. – To by se člověk potrhal smíchy.

Korunu – či spíše rudou hvězdu – tomu nasadil soudruh Přemysl Sobotka z ODS, když svým čerstvým prohlášením podpořil nesmyslně protestující jihočeské studenty. Od bývalého studenta VUMLu má takováto podpora přímo cenu zlata. Asi jako když kleptoman začne brojit proti zlodějnám. Smích přechází v slzy…

Jak je možné, že si tito mravní trpaslíci, kteří v rozhodujících chvílích trapně selhali, mohou hrát na arbitry demokracie, zbaběle bojující ve válce dávno dobojované? Tato fraška, tak typická pro české vnímání vlastní minulosti, je možná snad jen proto, že lidé jsou zmatení, nejednotní, že sami mají máslo na hlavě a nadto trpí ztrátou paměti.

Mladé generace je mi líto: je ohlupována tak masivně, že si ve své naivitě ani nestačila všimnout, že ji bývalí soudruzi zneužili v absurdním boji proti soudruhům dnešním, aby si tak dodatečně vyhladili kádrový profil. Hodnoty lze měnit jako Schwarzenbergovy červené fusekle, ale lokajská duše – ta je na celý život.

Nepřihlášený uživatel

#2656 Placete na spatnem hrobe

2012-12-20 21:11

Nechapu proc placete na spatnem hrobe, lide ve vasem kraji tak jako v cele CR jsou nasrani a tak voli aby vlade ukazali jak jsou nasrani!!! Pokud chcete zabranit rozlizani KSCM zkrz CR tak dite protestovat do PRAGLU at tahne tato vlada uz ***** ( sice se obavam co nam bude vladnut pak :D ) dokud tam budou a obcanum budou stale utahovat opasky a sami si svoje opasky nadstavovat tak dalsi volby muzou byt kopletne cervene!!!

Nepřihlášený uživatel

#2657 Re: O pokrytectví a lokajských duších dnešních českých "antikomunistů":

2012-12-20 22:21

#2655: Roman Kanda - O pokrytectví a lokajských duších dnešních českých "antikomunistů": 

A to v tom článku ještě nejsou vyjmenovány zdaleka všechny po léta vytrvale zářící "hvězdy" umění a kultury (showbyznysu), politiky (politikaření) a státní propagandy (svobodných médií)! 

Dovolím si k tomu ocitovat i něco z dnešního článku Lukáš Jelínka o Jiřím Dienstbierovi starším, respektive o tom, jak je coby nebožtík hloupěš dezinterpretován (http://www.denikreferendum.cz/clanek/14595-falesne-vzkazy-ze-zahrobi):

"Jiří Dienstbier st. nikdy módní antikomunistické vlně nepodlehl. Když kritizoval „bolševické myšlení“, mínil tím drzé, hrubé a válcovací metody pravicových svazáků, kteří se u nás definitivně zmocnili vlády po roce 1992.

....

A proč se choval takto, přestože se mohl od pohrobků normalizační KSČ odpudivě odtáhnout? Protože byl demokrat a neměl sklon vylučovat politiky, natožpak jejich voliče, s jinými názory z politické soutěže. Říkal, že na antikomunismus bylo dost času před rokem 1989. Kdo k němu měl ale tehdy odvahu? „Oč jde všem těm bijcům, kteří mlčeli čtyřicet let a dnes se stali profesionálními pronásledovateli komunistů, když je to dovoleno?,“ zeptal se Jiří Dienstbier st. už v roce 1993 v knižním rozhovoru Nadoraz. A kdo jiný než disidenti a jejich tehdy pronásledovaní rodinní příslušníci má právo dnes s komunisty mluvit jako rovný s rovným a třeba se jich i zastávat?"

Z pocitů, které ve mně ti současní stateční bijci komunismu vyvolávají, ze všeho nejvíc vystupuje na povrch lítost z toho, že jsme se opravdu příliš z minulosti nepoučili. Opět se necháváme ohlupovat, hrdinně svádíme dávno vyhrané bitvy (těch, kteří pod jinou vlajkou než kdysi bojovali, je mi dvojnásob líto) a těm aktuálním, jež nás už brzy chtě nechtě samy dostihnou, se raději vyhýbáme nemaje na to dostatek kuráže či ochoty si je plně uvědomit.      

 

   

Jarda kronikář z rodiny Hellera

#2658 PRO STUDENTY - jak přežít hladovku bez újmy na zdraví - nejnovější recept

2012-12-20 23:22

Tak ať se Ti Rasocho, Hořejší a spol. daří v tom Vaším "demokratickým" boji. Já Vás podporuji, i když už mi táhne na sedmý křížek.
Z toho mého důchodu mi moc nezbývá, ale každý den si mohu dovolit!!
Dvě teplé šunky, 2 vejce na tvrdo, utopence s cibulí a octem a jednou za rok mám i trochu tatarky.

Tady Vám milí studenti zasílám ten recept, přišel mi od mého přítele Kalouska i se složenkou na 25. tisíc Kč.
--------------
Přišla doba zvýšených životních nákladů, doba deregulace cen, doba
boje proti obezitě a proto si Vám dovoluji zaslat tento levný a jednoduchý
recept na výživné a rychlé jídlo. Rozkrájejte za 50 haléřů cibule,
přimíchejte za 10 haléřů octa a 1 litr horké vody.

Všechno vlijte do lavóru a sedněte si do toho holou prdelí.

Získáte:
Dvě teplé šunky, 2 vejce na tvrdo, utopence s cibulí a octem a kdo
má rád tatarku, může si trochu pohrát s utopencem.

http://vtipy.netroof.eu/item/6826/kalouskuv-recept/
S pozdravem Tví studenti k vánocům

#2659 Pro Jardu kronikáře co mu táhne mna sedmý křížek

2012-12-20 23:44

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-20 23:49


nejvetsi humanista z horniho polabi

#2661 Re:

2012-12-20 23:53

#2653: Jarda kronikář -

kdyz pisete kdekoliv, mel byste zajet udelat poradek do bolsevicke ciny, sepiste nejakou supliku a uvidite jak s nimi zametete. drzim vam v te vasi posvatne odysee palec. a hlavne si pospeste kdyz vam tahne ten sedmy krizek, at to s nimi po havlovsku safnete  drive, nez si pro vas prijde rohatej...

nejvetsi humanista z dolniho povltavi

#2662 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2012-12-21 00:18

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

komunizmus u nas nikdy nebyl, neni ani v cine,koreji ci na kube. to i retardovani antikomuniste leninskeho typu dobre vedi.vybudovat spolecnost, kde nebude uzka skupina nanolupicu, vyzirku a moralnich deviantu parazitovat na zbytku obyvatel dane zeme je podle vas urcite nemoralni. zalezi na tom, kde se nachazite. tu nejuzasnejsi symfonii spraseci muzikanti diletanti, kteri neznaji houslovy klic ani noty. a tak je to i s budovanim lepsi spravedlive spolecnosti. Kolik amoralnich deviantu z nejvyssich postu byvale ksc skoncilo po roce 1989 v ods vam jaksi nevadi. a podle mne to byli prave oni a jim podobni, ze se u nas budovala lepsi a spravedliva spolecnost od desiti k peti... Uspechy ciny, kde vladnou podle vas zrejme lini a neschopni bolsevici, se presentuji temi, kterym se nehodi do kramu tim, ze pry tam neni komunizmus. maji pravdu, ale je take pravdou, ze tam buduji spolecnost, kde nebude uzka skupina parazitovat na vetsine. a to je beh na dlouhe trati. vite neco o francouzske burzoasni revoluci? kolik deti teto revoluce gilotina zkratila o hlavu  a presto ji francouzi dnes oslavuji jako vyznamnou udalost v dejinach francie. pochybuji, ze budete moji odpoved cist. nehodi se vam do kramu. budete se muset ale tak jako tak smirit se skutecnosti, ze takove vlci spolecnosti, ktera dnes u nas panuje budoucnost nepatri...

Karel presidentem - už se chystá.

#2663 Trošku se poscává a posrává , ale bude guter Präsident

2012-12-21 00:19

Rosocha st.

#2664 Jsme diváky pokračující truchlohry

2012-12-21 00:30

Malina

#2665 Členové gangu a jejich vůdce

2012-12-21 00:31

Malina

#2666 Není diktátor jako "diktátor"

2012-12-21 00:36

http://vtipy.netroof.eu/item/6545/neni-diktator-jako-quotdiktatorquot/

Praha - Bývalý prezident Václav Havel v pondělí obdržel nejvyšší gruzínské státní vyznamenání - Řád svatého Jiří.

V Praze mu ho předal gruzínský prezident Michail Saakašvili, který se účastní mezinárodní konference Forum 2000 konané pod Havlovým patronátem.
Malina

#2667 TÉMA Přímá volba prezidenta a balkánská řeznice.

2012-12-21 01:02

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Fischer-pred-verejnosti-skryva-sve-politicke-zamery-rika-rusky-spisovatel-257463

TÉMA Přímá volba prezidenta
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Zla-baba-Cesi-jsou-kralove-Srbsko-zasne-nad-sarvatkou-na-akci-Albrightove-251433
Video odhaluje skutečný průběh šarvátky na akci Madeleine Albrightové
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Video-odhaluje-skutecny-prubeh-sarvatky-na-akci-Madeleine-Albrightove-251092

Fischera nedávno tvrdě kritizoval poslanec Jaroslav Foldyna. Především za to, že Fischer coby premiér navštívil premiéra Kosova Hashima Thaçiho a soudě z fotografií si s ním velmi rozuměl. Jak tuto Fischerovu historii vnímat s ohledem na možnou budoucí zahraniční politiku jeho jako prezidenta?

Zdá se mi, že Fisher je standardní produkt politického marketingu - jak v Česku nedávno a dost úspěšně čistě reklamními marketingovými technologiemi byly vytvořeny nové politické strany, tak proč nestvořit i nového prezidenta. Proamerická zahraničně-politická orientace Fishera je jasná i bez návštěv pochybných kosovských politiků - je jednoduchá. Řeknou mu, že někoho je třeba navštívit - a navštíví ho. Pravda, se silnou podporou médií Fisher může tuto orientaci do voleb úspěšně maskovat.

V této souvislosti bych připomněl protestní akci několika aktivistů, kteří přišli na autogramiádu Madeleine Albright připomenout její činy na Balkáně, a ze strany exministryně je zaskočila hysterická reakce. Čím si to vysvětlujete a jak by se dle vašeho názoru měli Češi dívat na „svoji“ rodačku?

Albrightová to je ještě jedna pochybná politická postava, tato dáma svýma vlastníma rukama dělala špinavou, krvavou politickou robotu na Balkáně a nejen tam, a má osobní odpovědnost za tragédie milionů lidí. Češi vědí lépe, jak se na ni dívat, viděl jsem video a mluvil s organizátorem akce Václavem Dvořákem, její reakcí bych neoznačil za hysterickou - jednoduše se chovala v Praze tak, jak se chová vždy a všude.

Psali jsme:

Světoznámý režisér: Madeleine Albrightová je kráva
Albrightová by prý měla jít sedět. Její výstup šetří policie
Albrightová: Lidé často nerozumí tomu, jak báječný byl Václav Havel
Zla baba, Češi jsou králové. Srbsko žasne nad šarvátkou na akci Albrightové
Video odhaluje skutečný průběh šarvátky na akci Madeleine Albrightové

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Fischer-pred-verejnosti-skryva-sve-politicke-zamery-rika-rusky-spisovatel-257463
béeda

#2668 Tatinku, proc jsme napadli Irak?

2012-12-21 01:19


Tatinku, proc jsme napadli Irak?

1: Tatinku, proc jsme napadli Irak?
2: Protoze meli zbrane hromadneho niceni, broucku.
1: Ale inspektori nenasli zadne zbrane hromadneho niceni.
2: To proto, ze je Iracani schovali.
1: A proto jsme napadli Irak?
2: Ano. Invaze vzdycky funguji lepe, nez inspekce.
1: Ale potom, co jsme je napadli, jsme stejne nenasli zadne zbrane
hromadneho niceni, ne?
2: No, protoze jsou dobre schovane. Nedelej si starosti, urcite neco
najdeme, pravdepodobne tesne pred volbami 2004.
1: Na co Irak vsechny ty zbrane hromadneho niceni potreboval?
2: Aby je pouzil ve valce, hlupacku!
1: Tak to jsem zmateny... Kdyz meli vsechny ty zbrane, ktere chteli
pouzit ve valce, proc zadne nepouzili, kdyz jsme s nimi valcili my?
2: No, samozrejme nechteli, aby nekdo vedel, ze ty zbrane maji, takze
radsi po tisicovkach umirali, nez by se branili.
1: To nedava smysl, tatinku. Proc by radsi umreli, kdyz meli vsechny ty
velike zbrane proti nam.
2: Je to odlisna kultura. To nemusi davat smysl.
1: Ja nevim, jak ty, ale ja si myslim, ze nemeli zadne z tech zbrani,
ktere vlada rika, ze meli.
2: No, vis, na tom tak nezalezi. Meli jsme dalsi dobry duvod, abychom je
napadli.
1: A jaky?
2: I kdyby Irak nemel zbrane hromadneho niceni, Sadam Husajn byl kruty diktator, coz je dalsi dobry duvod, abychom je napadli.
1: Proc? Co dela takovy kruty diktator, aby bylo v poradku napadnout
jeho zem?
2: No, treba tryznil svuj vlastni lid.
1: Neco jako v Cine?
2: Nesrovnavej Cinu s Irakem. Cina je dobra ekonomicka konkurence, miliony
lidi pracuji za otrocke mzdy v manufakturach, a vydelavaji americkym
korporacim.
1: Takze kdyz zeme zneuziva sve lidi pro zisk americkych korporaci, je to
dobra zeme, i kdyz trapi lidi?
2: Spravne.
1: A proc trapili lidi v Iraku?
2: Hlavne za politicke zlociny, treba kritizovani vlady. Lide, kteri
kritizovali vladu v Iraku byly zavirani do vezeni a muceni.
1: Neni to presne tak, jako v Cine?
2: Rikal jsem ti, ze Cina je jina!
1: A jaky je rozdil mezi Cinou a Irakem?
2: No, za prve, Irak vedla strana Ba'ath, zatimco Cina je komunisticka.
1: Nerikal jsi mi jednou, ze komunisti jsou spatni?
2: Nene, jenom kubansti komunisti jsou spatni.
1: A jak jsou kubansti komunisti spatni?
2: No, za prve, lide, kteri kritizuji vladu na Kube, jdou do vezeni a
muci je.
1: Jako v Iraku?
2: Presne.
1: A jako v Cine?
2: Rikal jsem ti, ze Cina je dobra ekonomicka konkurence. Na druhe strane
Kuba neni.
1: A proc Kuba neni?
2: No, vis, nekdy v sedesatych letech nase vlada schvalila nektere zakony,
ktere zpusobily, ze obchodovat s Kubou je nelegalni. Dokud neprestanou
byt komunisty a nestanou se kapitalisty, jako jsme my.
1: A kdybychom se zbavili tech zakonu, otevreli s Kubou hranice a zacali
s nimi obchodovat, nepomohlo by to, aby se z nich stali kapitalisti?
2: Nedelej chytryho!
1: Nechtel jsem delat chytryho...
2: V kazdem pripade, taky na Kube nemaji svobodu nabozenstvi!
1: Neco jako Cina a hnuti Falun Gong?
2: Rikal jsem, abys o Cine osklive nemluvil! A Sadam Husajn ziskal moc
vojenskym prevratem, takze stejne neni legitimni vudce.
1: Co je to vojensky prevrat?
2: To je kdyz vojensky general ziska vladu v zemi nasilim, namisto
svobodnych voleb, jako mame tady ve Spojenych Statech.
1: A neziskal pakistansky vudce vladu taky prevratem?
2: Myslis generala Perveze Musharrafa? Ehm, jo, ziskal, ale Pakistan
jsou nasi pratele.
1: A proc jsou Pakistan nasi pratele, kdyz nemaji legitimniho vudce?
2: Nerikal jsem, ze Pervez Musharraf neni legitimni.
1: Ale vzdyt jsi rikal, ze vojensky general, ktery ziska moc tim, ze
premuze silou legitimni vladu v zemi, neni legitimni vudce?
2: Jenom Sadam Husajn. Pervez usharraf je nas pritel, protoze nam pomahal v
invazi do Afghanistanu.
1: A proc jsme napadli Afghanistan?
2: Kvuli tomu, co nam udelali 11. zari.
1: A co nam Afghanistan udelal 11. zari?
2: No, 11. zari devatenact muzu (patnact z nich bylo ze Saudske Arabie)
uneslo nase letadla a tri z nich nasmerovali do budov, a zabili pres
3000 Americanu.
1: A jak do toho zapada Afghanistan?
2: V Afghanistanu vsechny ty muze vycvicili, pod krutou vladou Talibanu.
1: Nejsou Taliban ti radikalni islamci, co sekaji lidem hlavy a ruce?
2: Ano, to byli presne oni. Sekali lidem hlavy a ruce, a taky utlacovali
zeny.
1: A nedala Bushova administrativa Talibanu v kvetnu 2001 43 milionu?
2: Ano, to byla odmena, za jejich uspesny boj proti drogam.
1: Boj proti drogam?
2: Ano, Taliban byl velmi uspesny v zabranovani lidem pestovat opium.
1: A jak se jim to tak dobre povedlo?
2: Jednoduse. Koho chytili, ze pestoval opium, tomu sekali ruce a hlavy.
1: Takze kdyz Taliban sekal lidem hlavy a ruce kvuli pestovani kytek,
bylo to v poradku, ale uz nebylo v poradku kdyz sekal hlavy a ruce z jinych duvodu?
2: Ano. To je v poradku, kdyz radikalni islamci sekaji lidem hlavy a
ruce za pestovani kytek, ale je krute, kdyz jim sekaji ruce a hlavy za kradeni
chleba.
1: A nesekaji lidem ruce a hlavy i v Saudske Arabii?
2: To je rozdil. Afghanistan byl tyransky patriarchat, ktery utlacoval
zeny a chtel po nich, aby na verejnosti oblekaly burku, pod pohruzkou smrti ukamenovanim pro ty, ktere to nedodrzely.
1: A Saudske zeny nemusi na verejnosti chodit v burce?
2: Ne, Saudske zeny nosi jenom tradicni Islamsky odev.
1: A jaky je v tom rozdil?
2: Tradicni islamsky odev, ktery nosi saudske zeny, je prosty, lec elegantni
sat, ktery zakryva cele zenske telo, krome oci a prstu. Naproti tomu burka
je odporny nastroj patriarchalniho utlaku, ktery zakryva cele zenske telo,
krome oci a prstu.
1: Zni to jako stejna vec pod jinym jmenem.
2: Nesrovnavej tady Afghanistan a Saudskou Arabii. Arabové jsou nasi
pratele!
1: Ale ja myslel, ze jsi rikal, ze 15 z 19 unoscu z 11. zari bylo ze
Saudske Arabie?
2: Ano, ale vycvicil je Afghanistan.
1: A kdo je vycvicil?
2: Velmi spatny muz, Osama bin Ladin.
1: Z Afghanistanu?
2: Eh, ne, byl take ze Saudske Arabie. Ale byl to spatny clovek, velmi
spatny clovek.
1: Vzpominam si, ze kdysi byl taky nas pritel...
2: Jenom kdyz jsme pomahali jemu a mudzahedinskemu odporu Sovetske invazi v 80tych letech.
1: Kdo jsou Soveti? To je to Zle Komunisticke Imperium, o kterem mluvil
Ronald Reagan?
2: Soveti uz nejsou. Sovetsky svaz se rozpadl nekdy kolem 1990 a ted maji
volby a kapitalismus jako my. Ted jim rikame Rusove.
1: Aha, a tak teda Soveti... chci rict Rusove? Jsou ted nasi pratele?
2: No, ne uplne. Vis, byly nasimi prateli dlouha leta potom, co prestali
byt Sovety, ale pak se rozhodli nepodporit nasi invazi do Iraku, takze jsme na ne ted nastvani. Taky jsme nastvani na Francouze a Nemce, protoze nam taky nepomohli napadnout Irak.
1: Takze Francouzi a Nemci jsou taky zli?
2: Ne uplne zli, ale dost zli na to, abychom prejmenovali hranolky French
fries a tousty French toast na Freedom fries a Freedom toast.
1: To vzdycky prejmenovavame jidlo kdyz nejaka zeme nedela to,
co chceme my?
2: Jenom kdyz to jsou nasi pratele. Nepratele napadame.
1: Ale nebyl Irak taky jednim z pratel, tehdy v 80tych letech?
2: No, ano. Chvili.
1: A byl tehdy vudce Iraku Sadam Husajn?
2: Ano, ale tehdy bojoval proti Iranu, coz z nej na chvili udelalo
naseho pritele.
1: Proc to z nej udelalo naseho pritele?
2: Protoze tehdy byl Iran nas nepritel.
1: Nebylo to tehdy, jak posilali Kurdy do plynu?
2: Jo, ale protoze zrovna bojoval proti Iranu, tak jsme privreli oci,
abychom mu ukazali, ze jsme pratele.
1: Takze ten, kdo bojuje proti nekomu z nasich nepratel, se automaticky
stane nasim pritelem?
2: Ano, vetsinou.
1: A ten, kdo bojuje proti nekomu z nasich pratel je automaticky
nepritel?
2: To je taky nekdy pravda. Nicmene kdyz americke korporace muzou
vydelavat
na prodeji zbrani obema stranam, tim lepe.
1: Proc?
2: Protoze valka je dobra pro ekonomiku, coz znamena, ze valka je dobra pro Ameriku. A take, protoze Buh je na strane Ameriky, kazdy kdo odporuje valce je bezbozny neamericky komunista. Uz rozumis, proc jsme napadli Irak?
1: Myslim, ze jo. Napadli jsme ho, protoze to po nas Buh chtel, je to
tak?
2: Ano.
1: Ale jak jsme vedeli, ze Buh po nas chce, abychom napadli Irak?
2: No, vis, Buh osobne mluvi s Georgem W. Bushem a rika mu, co ma delat.
1: Takze v podstate, podle toho, co rikas, jsme napadli Irak, protoze
George W. Bush slysi hlasy?
2: Ano! Konecne rozumis tomu, jak funguje svet. A ted zavri oci,pohodlne si lehni a uz spi. Dobrou noc.
1: Dobrou noc, tatinku.
studenti - ne - šašci

#2669 Můžete jít do Prahy držet hladovku , aby se ti zloději ODS,TOP 09 A LIDEM NEROZPADLI

2012-12-21 01:27

Senátor Dryml: Peake- Kvačková je bezpečnostní riziko. A ta její vyděračská pidistrana...

Člen senátního Výbor pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost Vladimír Dryml z SPOZ se ve sporu mezi prezidentem Václavem Klausem a novou ministryní obrany Karolínou Peake i ve vztahu k odvolání prvního náměstka Vlastimila Picka postavil na stranu prezidenta.
Autor: Hans Štembera
Popisek: V Senátu se projednávalo schválení zákona o církevních restitucích
18.12.2012 20:03

„Peake-Kvačková je velké neštěstí české politiky. Podvedla voliče svojí nikým nevolenou stranou LIDEM, podvedla Věci veřejné a není pro mě žádným překvapením, že podvedla i premiéra Nečase. Peake představuje velké bezpečnostní riziko pro český stát, zejména kvůli nejasným majetkovým poměrům celé rodiny a jisté nejasnosti okolo svého manžela,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz

„Jako člen bezpečnostního výboru Senátu plně podporuji prezidenta Klause, který je vrchním nejvyšším velitelem armády a sdílím jeho obavy z Peake. Česká republika se opět stává v Evropě exotem, tentokrát bohužel i ve vztahu ke svým spojencům v NATO. Odpovědnost za vyděračskou politiku pidistrany LIDEM nese ODS se slabochem Nečasem v čele. Prezident měl její jmenování odmítnout,“ dodal Dryml.

Klaus: Peake buď podvedla mě, nebo Nečase

Prezident republiky Václav Klaus se pozastavil nad tím, že ministryně obrany Karolína Peake den po svém nástupu odvolala svého prvního náměstka, generála Vlastimila Picka. Podle Klause prý buď premiér Petr Nečas podvedl jeho, nebo Peake Nečase. Peake se ale později vyjádřila, že prý žádná dohoda o tom, že nebude odvolávat Picka, neexistuje.

Minulý čtvrtek Karolína Peake odvolala prvního náměstka Vlastimila Picka a šéfa sekce vyzbrojování Pavla Bulanta. Po svém jmenování přitom tvrdila, že nechystá žádné velké personální změny.

„Rozhodnutím jsem nesmírně překvapen. Měl jsem mnoho otazníků nad jmenováním paní Peake, ale byl jsem předsedou vlády ubezpečen, že bude zajištěna kontinuita fungování ministerstva a že tuto kontinuitu bude zajišťovat první náměstek ministra Vlastimil Picek. Buď jsem byl oklamán já panem premiérem, nebo byl oklamán pan premiér paní ministryní,“ uvedl Klaus minulý týden pro Novinky.cz.

Premiér Petr Nečas později řekl, že ho Peake o svém kroku neinformovala a zkritizoval jí za to. Ta přiznala, že na ní zvyšoval hlas.

Psali jsme:

Peake: Žádnou dohodu o personálních otázkách na MO jsem neuzavřela
Klaus se obul do Peake: Narušila mou elementární důvěru
Pestrá minulost šéfporadce Karolíny Peake sahá až ke Kalouskovi
Kubera i Koskuba mají obavy z nových spolupracovníků Karolíny Peake
Peake měla jít k Nečasovi na kobereček, schůzka neproběhla
Senátor za ČSSD: Karolíně Peake přeskočilo
Peake na obraně: Výpovědi dávala mezi dveřmi
"Všehoschopná" Karolína Peake vyvolala hrůzu. Lhala prý Klausovi

Hladovkáři máte šanci na obraně

#2670 už ji nemáte, už tu kun.u vyhodili

2012-12-21 01:52

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Pestra-minulost-sefporadce-Karoliny-Peake-saha-az-ke-Kalouskovi-257102

Třešničkou na dortu je benjamínek z tohoto tria Pavel Kotrba, jenž v pětadvaceti letech bude šéfovat poradcům ministryně obrany Peake.
Karolína Peake si vybrala na tuto pozici stále ještě studenta Pavla Kotrbu.
Škoda , že se nepřihlásil světový vědátor Mgr. Rosocha nebo snad Heller.
Určitě by byl ale nejlepší Dominik Hořejší. Ten vám má tolik zkušeností. Už dokonce asi dva měsíce radí hajtmanovi Zimolovi.
No je to velká škoda pro celý český národ.Já to tak nenechám, že je Peake nevzala, půjdu držet hladovku. Jen co sním tu pečenou kačenu s knedlíkem a zelím.
komuchtělkrad

#2671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji

2012-12-21 02:02

#2646: kdemohkrad - Re: Re: Re: Re: Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji 

 Překvapil jste mě. Nečekala jsem to. Nezažila jsem tady v diskuzi, že by se někdo omlouval. Omluva je dnes něco jako přiznání si vlastní nedostatečnosti. Možná i to je jeden z důvodů, proč jsme tam, kde jsme.

Jen tím srovnáním náledí a svobodných voleb si nejsem jista. Vzpomněla jsem si, jak jsme chtěli kdysi poroučet větru, dešti. Mně nevadí ani déšť ani vítr ani náledí. A jsem ráda, že už dnes nikdo nebude rozhodovat o tom, zda má či nemá být. Stejně tak mě pochopitelně těší, že dneska tady nechce (zatím!) snad nikdo rozhodovat o tom, zda mají být volby        s v o b o d n é. A to je to, z čeho mám strach. A proto si myslím, že je tahle petice důležitá (samozřejmě kromě jiných věcí, především té, abychom k těm svobodným volbám šli).

Přeju hezké svátky.

Monika

#2672 Ministryně obrany ?Peake popřela, že by s generálem Pickem mluvila jen tři minuty.

2012-12-21 02:17

Píka se vidí jak ji budou šarže salutovat.
Pamatujete jak křivohubá, rezatá bedna kytu, alias radarová pěvkyně Parkanová se učila vojenské hodnosti.
Jak bylo trapné,když se šourala špalírem při oslavách.
Bylo to trapnější než Havel když v kalhotách,třičtvrťové délky vlál před šaržemi.
Píka se asi těší,jak se sexuálně vyžije,neboť by pak měla možnost vydat rozkaz,
vojákovi nebo důstojníkovi,
bodák vztyč a útoč v Píč.
http://www.stream.cz/uservideo/37043-dobry-den-radare-klip

http://stop09.nazory.eu/kalouskovo-panoptikum

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-21 04:33



Nepřihlášený uživatel

#2674 Re: Re:

2012-12-21 09:53

#2640: - Re:  

 

 V 80. letech byla moje mamka na svatbě na Moravě. V kostele byl, kromě faráře, místní učitel, doktor, starosta a dokonce esenbák. A protože si s nimi pořád píše a navštěvuje je, tak ví, že za tento "hrůzný" čin nebyl nikdo popotahován.

Mnoho jiných stejné štěstí nemělo....a hlavně z řad kněží.


Nepřihlášený uživatel

#2675 Re: Re: Re:

2012-12-21 10:10

#2638: - Re: Re:  

 

To jsem byl jen Vámi špatně pochopen. Nepovažuju implicitně komunistickou ideologii za zlo. Historicky se jaksi znemožnili, to je pravda. Byly podle Vás ideály Velké francozské revoluce zlem - rovnost, svoboda, bratrství? Skončilo to nakonec diktaturou a terorem, ale stejně to významně posunulo dopředu chápání lidských práv a svobod. A zrovna tak bolševická revoluci v Rusku byla pro jeho obyvatele dějinným krokem vpřed, jen se to pak jaksi "zvrtlo". To už tak v historii chodí, víte? Pametníci sametu u nás Vám též potvrdí, že si to předstovavali úplně jinak, než jak nám to dnes funguje. Přemýšlivý člověk se snaží vyhraňovat oproti tomu, co je špatného na současnosti, ať už v osobním životě či celospolečenském, na to se soustředí, to hodlá měnit. Hlupák či ovce se dívá kamsi daleko do minulosti a bojí se toho, co je už ve svém původní podobě dávno mrtvé. Leč jako strašák, který má odvrátit pozornost od reálných problémů, to funguje velmi dobře. Proto ta pozornost médií a vyjadřování solidarity se studenty ze strany současných politiků. O opravdových hrdinech té které doby se v jejich současnosti raději moc nemluví a to dokonce ani v dnešní době. Hádejte proč asi!

Komunistická ideologie je především utopistická. Předpokládá něco, co nemůže fungovat. Kalkuluje spravedlivým přerozdělováním dle potřeb každého, s vlastnostmi takovými, které lidem nejsou bohužel dány. Engels a Marx byli snílci ( hlavně v případě prvního jmenovaného) a flákači ( hlavně v případě druhého jmenovaného ), kteří si z tématu revoluce udělali trochu celoživotní sport, díky finanční podpoře státu a svých blízkých rodin a přátel. A Lenin, to byl radikál, který uznával pouze krvavou cestu a také ji nastoupil a tím tuto utopistickou myšlenku navždy zdiskreditoval, i díky svým žákům, především  Stalinovi a samozřejmě u nás Gottwaldovi. Jsou za nimi potoky krve. Podle střízlivých odhadů:

Sovětský svaz: 20 milionů obětí Čína: 65 milionů obětí Vietnam: 1 milion obětí Severní Korea: 2 miliony obětí Kambodža: 2 miliony obětí Východní Evropa: 1 milion obětí Latinská Amerika: 150 000 obětí Afrika: 1,7 milionu obětí Afghánistán: 1,5 milionu obětí

Je podle Vás tutu ideologii možné obhajovat?