Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Neguš

#2601 Re:

2012-12-19 21:02

#6: HUBERT -

Huberte,pláčeš sice dobře,ale na nesprávném hrobě! Ti,co nejvíc škodí,sedí teď v parlamentu a ve vládě,to nevíš?

Jan Malík

#2602 Držím palce

2012-12-19 21:52

Milí studenti a učitelé,
velice Vám děkuji za Váš hlasitý odpor proti KSČM. Je o to důležitější, že se 23 let po "sametové revoluci" nás snaží jak komunisté tak i sociální demoktraté přesvědčit, že je to neškodná prima parta. Zavraždění v 50. i dalších letech by asi měli jiný názor. Vytrvejte, čeká Vás to nejhorší - únava z protestu a na to oni spoléhají. Dobře si to pamatuji ze studentské stávky v listopadu 89
Stanislav Svítok

#2603 Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-19 22:05

#2585: Luboš - To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi. 

 ANOOOOO! komunisti jsou a byli všude na světě ti nejskvělejší a nejhodnější lidé. Vždyť kolik milionů lidí komunismus přežilo! Všichni mluví jen o těch mrtvých. V Sovětském svazu nebyli všichni v Gulagu. V Severní Korei přece ještě zdaleka všichni nezemřeli hlady a v pracovních táborech. I na Kubě se žije lépe, žije se radostněji. A ani v Československu na hranicích u s. Sloupa více lidí přežilo, než bylo zavražděno!. A trpěli i soudruzi komunisté, třeba Slánský byl popraven, i když byl Gottwaldův přítel a půjčil mu beranici. Lidé jsou opravdu zapomětliví. Prohlašuji zodpovědně, že komunismus se dá přežít s větší pravděpodobností, než jej nepřežít. Snad jen soudruzi Rudí Khmerové to přehnali.

Jsem antifašista, antikomunista, antinacista a drze to přiznávám.

Komunisty do rezervací, oni si už hranice zadrátují sami a nám by mohli dát pokoj. !!!!!!!

 

 

Stanislav Svítok

#2604 Poděkování studentům

2012-12-19 22:15

Velice vám všem děkuji za odpor proti komunismu. Sami jste nezažili marasmus bolševického školství a zvrácenost hodnot celé totalitní společnosti. O to je váš protest cennější a o to více si vás vážím. Ing. Stanislav Svítok
Eddard Stark

#2605 Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-19 22:20

Stanislav Svítok

#2606 Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-19 22:57

#2605: Eddard Stark - Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi. 

 Eddarde Starku, těžko vám bojovat o trůny negramotný! Gymnasium na vás, "takový malí hloupý nácek" je ošklivá hrubka, jde o shodu podmětu a přísudku. Tedy:

"vy jste jenom takový malý hloupý nácek"

Čtení a porozumění textu vám také moc nejde, psal jsem, že jsem mimo jiné antinacista. Ale - odpouštím vám. Nacismus německý s komunismem sovětským byl spojen spojeneckým paktem až do r. 1941, kdy Adolf Schickelgruber (alias Hitler) zradil své soudruhy v Moskvě a na své dosavadní spojence zaútočil. Josip Visarijonovič Džugašvili (alias Stalin) byl velice zklamán a od té doby dosud bratrské armády stály proti sobě. Nejen proto tyto dvě ideologické zrůdnosti nemám rád. Vy, (takový čestný a spravedlivý Eddard Stark) snad ano?

Doufám, že toto se na (nejen) středních školách vyučuje.

Tedy znovu:

jsem antifašista, antikomunista a antinacista, drze to přiznávám a mám k tomu pádné důvody.

Ing. Stanislav Svítok

 

 


Nepřihlášený uživatel

#2607

2012-12-19 23:02

Analýza prof. Jana KELLERA, jak je u něj zvykem, naprosto brilantní. Jsem ve věkové skupině 30-40 let, nebojím se nikterak o sebe a svoji budoucnot, ač mám jen lehce podprůměrný příjem, bojím se o tuhle zemi, jež je vlastí mojí. Lítý boj proti KSČM (23 let po revoluci!) je pouhou zástěrkou, která má zakrýt mnohem závažnější problémy, které se od sametu v našem státě kumulovaly a dnes jsou již obnaženy natolik, že je nevidí jen slepí či ti, co si oči úporně rukama zakrývají. Oni jednou sami vystřízliví, je však otázkou, zda se budou chtít k oněm problémům postavit čelem, anebo zda budou hledat viníky někde jinde. K současným komunistům mám své výhrady, ale paní Baborové držím palce! Pobuřovat by Vás měli spíše bývalí kariérní komunisté, kterým teprve listopad otevřel oči, rychle převlékli kabát, ale nic dalšího se pro ně vůbec nezměnilo. Dnes komunisty odsuzují, dříve se k nim hlásili či s členstvím ve straně koketovali. Dnes patří mezi "elitu" národa, stud neznají a pak to takhle vypadá...

Nepřihlášený uživatel

#2608

2012-12-19 23:10

Vážení fanoušci KSČM, skutečně si myslíte, že po vítězství této strany něco zbude na Vás? Skutečně si myslíte, že komunističtí podnikatelé sami sebe znárodní, aby s Vámi mohli sdílet svoje zisky? Skutečně se domníváte, že Vám budou vytvářet pracovní místa a sociální jistoty? Skutečně tomu věříte nebo tomu jen chcete věřit a chytáte se posledního stébla?

V některých krajích již čtyři roky komunisté spoluvládnou. Žije se tam lidem skutečně lépe?


Nepřihlášený uživatel

#2609 Re:

2012-12-19 23:38

#2608: -

Tu otázku bych položil přesně naopak: Tam, kde spoluvládnou v krajích komunisté, snad dochází ke znárodňování, jsou omezovány demokratickou ústavou garantované svobody, vznikají gulagy či se jiní ze strašáků antikomunistické hysterie materializují? Žije se tam snad hůře jen kvůli stranické příslušnosti v obsazení toho kterého resortu? Ve skutečnosti může být dobrý starosta jak z ODS, tak z KSČM, ono jde totiž na komunální úrovni v prvé řadě o lidi, jejich charakter a úmylsy. A členství v jakékoliv demokratické straně (k níž patří i KSČM, jinak by totiž byla zrušena) v tomhle směru samo o sobě nepředjímá skoro nic, mimo strany typu LIDEM, kde prakticky všichni její členový porušili etický kodex, k němuž se sami dobrovolně zavázali před parlamentními vollbami.

ridici ucitel z putimi

#2610 Re: Podpořte studenty a aktivně se přidejte - volejte televizi NOVA

2012-12-19 23:44

#2600: JÁ SE TAKY PŘIDÁM AŤ JE NÁS VÍC - Podpořte studenty a aktivně se přidejte - volejte televizi NOVA

ja si jenom lamu hlavu, proc do te masove akce proti kscm nebyl zapojen nejaky potomek pepka vyskoce z nedaleke putimi. pokud je na tom mentalne jako jeho proslaveny čehona pradedecek, byl by vydatnou moralni posilou pro suplenta z gymnazia v treboni pri odhalovani  skudcu v nasich jiznich cechach...

kdemohkrad

#2611 Re: Re: Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji

2012-12-20 00:04

#2322: komuchtělkrad - Re: Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji

to nejste schopna vypotit vetu, ktera by krome podmetu a prisudku mela i hlavu a patu??? jdete si radeji do koziho chlivku vybirat stenice ,vsi a  blechy....

komuchtělkrad

#2612 Re: Re: Re: Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji

2012-12-20 00:24

#2611: kdemohkrad - Re: Re: Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji 

 Tak poslyšte, říkáte si o to! O takových jako vy, můj dědeček pro změnu říkal, "škoda, že ho fotr nevystříkal na pařez".

Tohle už je věta rozvitá a vy, předpokládám,  budete spokojen.

Navi

#2613

2012-12-20 00:24

Komunisté vždy jen slibovali,ale šlo jim jen o jejich prospěch.Nelze jim věřit a to platí i o politicích,kteří "žebrají" o jejich podporu- p.Zeman,Dinsbier nebo pí.Bobošíková I.V.

Nepřihlášený uživatel

#2614 Re:

2012-12-20 01:19

#2613: Navi -

Ještě připomeňte současného našeho presidenta. Bez nich by se jím v prvním svém obodobí vlastně ani nestal, že? Pravdivá parafráze Vaší věty bude znít: "Politici vždy jen slibovali, ale šlo a jde jim až drobné na výjimky jen o svůj vlastní prospěch ".

Stanislav Svítok

#2615 Re: Chrchla už odplul, můžeš za ním skočit.

2012-12-20 01:30

#2236: hadak - Chrchla už odplul, můžeš za ním skočit. 

 Trpaslík vystoupivší na záda obrovi, připadá si obrovitějším. To je přírodní zákon všech trpaslíků ducha, nelze je než chápat a odpouštět jim. Bolševik by je jáchymizoval a znormalizoval, ale zatím ještě nemůže. Heč!

Eddard Stark

#2616 Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-20 05:44

#2606: Stanislav Svítok - Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

Komunisty do rezervací, oni si už hranice zadrátují sami a nám by mohli dát pokoj. !!!!!!! Tato věta je důkazem, že jste nacistou.

2616

#2617 pro 2616Re: Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-20 07:45

#2616: Eddard Stark - Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi. 

 Ano tak to právě dělali komouši že drátovali hranice a nikdo nesměl opustit republiku

Byli horší než Fašisti ano horší


Nepřihlášený uživatel

#2618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petice studentů

2012-12-20 09:00

#2588: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petice studentů K bodu č.3: Nevím co si představujete konkrétně pod pojmem "musí respektovat naše právo nesouhlasit s jeho politickým rozhodnutím utvořit koalici s komunisty". Souhlasím s Vámi, že Vaše právo nesouhlasit s politickým rozhodnutím sociální demokracie spolupracovat s komunisty je třeba v obecné rovině respektovat, ale současně si i myslím, že zvolení zastupitelé sociální demokracie mají právo Váš požadavek ignorovat a to na základě výsledků demokratických voleb. Jak jsem uvedl již dříve, zvolení zástupci sociální demokracie jsou odpovědni svým voličům. Žijeme v zastupitelské demokracii, kde bohužel není možné zvolené politiky odvolat. Není však ani možné prokázat zda jste ve volbách volil sociální demokracii nebo jste volič jiné strany. Pokud voliči sociální demokracie upřednostňují  Vaše pořadí morálních hodnot, jistě to zohlední v následujících volbách. Pokud však Vaše morální hodnoty nevnímají ve stejném pořadí, pak je budou volit dále a nebude jim vadit spolupráce s komunisty. Myslím si, že takto nějak funguje zastupitelská demokracie v tomto státě (viz. příklad strany "Věci veřejné a následně LIDEM" z parlamentních voleb a současné republikové politiky).

Za pár dnů (pokud ústavní soud nerozhodne jinak) budou prezidentské volby. Pokud vyhraje volby pan Fišer, může se stát, že určitá skupiny občanů bude mít názor, že z morálního hlediska by neměl být prezidentem této země, protože byl devět roků tzv. "normalizačním komunistou", který z důvodu vlastního prospěchu odhodil knížku KSČ až po revoluci. Tato skupina bude jistě mít právo protestovat a vyjadřovat svůj názor. Neumím si však dost dobře představit, že by na základě petice těchto občanů odstoupil z této funkce a nahradil ho druhý (třetí, ...) v pořadí.

Bohužel, mám stále pocit, že se točíme v kruhu. Domnívám se, že náš problém může být někde jinde. Možná by to chtělo začít od toho, jaká forma demokracie by měla u nás být. Zda současná zastupitelská nebo nějaká jiná s prvky přímé demokracie, tj. i s možností odvolávat zvolené zastupitele. Ale to by bylo asi na delší rozhovor.

Přeji Vám šťastné a veselé Vánoce.

 


Nepřihlášený uživatel

#2619 Re:

2012-12-20 10:22

#2607: -  

 Vidíte...jak tvrdíte...komunismus je zlo...


Nepřihlášený uživatel

#2620 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petice studentů

2012-12-20 10:43

#2618: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petice studentů 

 Ano, musí toto naše právo na nesouhlas respektovat...výkřiky typu "fašisti", které spolu se soudruhem Filipem použili směrem ke studentům, jsou ostudné....

A ano, mohou náš názor ignorovat a také tomu tak zatím je...a naprosto souhlasím, že odpověď nalezneme až v případných následných volbách. A možná máte pravdu, že voličům ČSSD nevadí svatba s komunisty a o to by to varování mělo být hlasitější... 

Ano, i já si myslím, že pan Fišer není ideálním prezidentem, stejně jako si to myslím o tom současném. Musel bych ho také ztrpět ... a samozřejmě si ponechat své právo vyjádřit svůj nesouhlas:-)... Ano, ani on, ani pan Zimola nemusí vůbec na takovou petici reagovat. Záleží na jejich zvážení...

Dnes s Vámi překvapivě dost souhlasím:-) ... po zkušenostech z těch 23 let by, myslím, určité prvky přímé demokracie a tedy odvolatelnosti zastupitelů byly namístě. Vždyť například pravomocně odsouzení poslanci jsou ostudou...co v jiné, tradičně demokratické zemi, je naprosto nemyslitelné, je u nás bohužel běžné...A vůbec, náš právní systém se víc vyžívá v nahrávání různým exekučním zlodějnám, než k vymahatelnosti práva např. v oblasti korupce, nebo právní i majetkové zodpovědnosti státních úředníků...

I Vám krásné a klidné svátky...

Ing. Stanislav Svítok

#2621 Komunisté vždy jen slibovali,ale šlo jim jen o jejich prospěch

2012-12-20 10:52

Bezdomovec v USA si maže na chleba hovno.

Bezdomovec v USA si maže na chleba hovno.
Jde kolem Obama a říká: Panebože tady máš 100 dolarů a běž se najíst, snad na tom nejsme tak špatně.
Bezdomovec v Rusku stejně tak, ale jde kolem Putin a říká:
To není možný, tady máš stravenky na celej měsíc a jdi se najíst, tak špatně na tom nejsme!
Český bezdomovec sedí, taky maže a kolem jde Nečas.
Podívá se zblízka a říká: Ty vole takovou vrstvu? Mysli taky na zejtra!
Ing. Stanislav Svítok

#2622 Tedy znovuvy blbečci.

2012-12-20 10:58



jsem antifašista, antikomunista a antinacista, drze to přiznávám a mám k tomu pádné důvody.


Většina lidí umí vyčůrat své jméno do sněhu. Já umím vyčůrat své jméno do betonu.
Ing. Stanislav Svítok - já jsem i

#2623 na poslední stránce Guinnessovy knihy rekordů !!!!!

2012-12-20 11:05

Na poslední stránce Guinnessovy knihy světov...

Na poslední stránce Guinnessovy knihy světových rekordů je malým písmem uvedeno.
Všechny rekordy drží Ing. Stanislav Svítok.
Zde na petici někteří uvedení lidé jsou ti,
jenž jsou mu nejblíž.
Dokonce si představte, že si Ing. Stanislav Svítok vzal dovolenou.
Následně ve světě se toto období se označuje jako velká hospodářská krize.

Nepřihlášený uživatel

#2624 Re: Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-20 11:05

#2616: Eddard Stark - Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi. 

 Pane, na Vás je vidět, proč je komunismus nebezpečný...v historii nebyla vykonavatelem myšlenek pánů Engelse a Marxe ( dvou intelektuálů, celoživotních revolucionářů a také flákačů, žijících velkou část života na podpoře a z darů Engelsova otce a také přátel obou mužů) téměř nikdy inteligence.

Vy jste toho důkazem .... a promiňte, ale pan ing.Svítok má pravdu.

Jan Malík

#2625 Držím Vám všechny palce.

2012-12-20 11:25

Jan Malík

Milí studenti a učitelé,
velice Vám děkuji za Váš hlasitý odpor proti KSČM. Je o to důležitější, že se 23 let po "sametové revoluci" nás snaží jak ODS tak i TOP 09 a nevolená strana LIDEM, že je to neškodná prima parta. Vytrvejte, čeká Vás to nejhorší - únava z protestu a na to oni spoléhají. Když Vám bude nejhůř tak si zaspívejte TU NAŠI :
Rudý včera,modrý dnes - já jsem zloděj z ODS !
Táta komouš udavač - já na prachy vysavač !
IQ tykve,bodrý smich - s tunelem mi Topol pích !
Sem tam malá provize - to je moje TOP vize !
Já se za to nestydim - brzy škvarky uvidim !
Po nas nejspis potopa - za to muze Evropa !
Na všechno mám recept jistý - jen nevolte komunisty!
Modrá šance - ty ji máš (s důchodem se neshledáš) !
My jsme středem vesmíru - rakve budou na míru !
Program, vize, ideje - ODS je naděje !
Topolánek, Tluchoř, Bém - ještě něco rozkradem!