Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Re:
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: urážky
Re:
Je zajímavé, že od roku 1989 se v žebříčku vzdělanosti propadáme... A že ti nevadí družinářka Hanáková na ministerstvu kultury? To je zřejmě člověk na svém místě, že?
Re: Re:
Paní Hanáková je přece členka té správné strany.
Reason for the removal: nesoviselo s peticí, kauza tykadlového ?idi?e
Reason for the removal: nabádání k násilí
Re:
#233: Ivan a Draha Venclíkovi -
Co má paní Baborová společného s 50. léty?
Re: Fašisti
Je to komunistka a to stačí. Vyznává úchylné hodnoty.Čím se provinil můj otec, když si vzal mou mámu v kostele? Málem tehdy vyletěl z výšky. A můj praděda. Byl to sedlák, měl majetek a hospodařil si na svém - byl to tedy kulak. Komunisti přišli a sebrali mu úplně všechno. Máte vážení velice krátkou paměť. Je prokletím lidí, že si tak málo pamatují. Komunismus a fašismus byli dva nejzrůdnější systémy v historii vůbec.
Re: Re: Re: Fašisti
#237: madqwert - Re: Re: Fašisti : propaguje zrůdný komunistický režim, obhajuje jej a nezapomeňte, že legislativně propagace komunismu je trestná, tudíž se dopouští trestného jednání.
Re: Re:
No já bych neřekl ani tak s 50-tými léty jako s normalizací. Mj. neřekl bych že komunistické školství by mělo být zrovna vzorem. Školy zdarma, všechno zdarma - to je omyl. Výuka by měla být placená, ale s tím, že talentované děti by měli mít nárok na stipendijní programy (které jim zafinancují celou výuku) Bylo by toho více, ale jde mi o to, aby se rudooperci nedostali k moci. zažil jsem je a zažil jsem je i úřadovat. Je to sběř a divím se socanům, že se s nimi paktují. nejde jen o onu soudružku. Holt "Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.".
Pro pana madqwerta
Podpora studentů
Re: Re: Re: Re: Fašisti
#238: Stan - Re: Re: Re: Fašisti
Propagace komunismu není trestná.
Re:
Jak jsi přišla na to, že se paní Baborová nedistancovala od minulého režimu?
Re: Pro pana madqwerta
#241: Miroslav Vlasák - Pro pana madqwerta
Nemohl, protože nástup Hitlera k moci nebyl legitimní stejně jako není legitimní současná vláda. Ovšem co je nelegitimního na funkci či krocích paní Baborové, to opravdu netuším.
Re: Podpora studentů
#242: Pavel Klíma - Podpora studentů
Moc nerozumím, jak si představuješ konec vlády socanů, když mají v zastupitelstvu společně s KSČM většinu? Nějaký protiústavní puč?
Reason for the removal: netýkající se petice
Je vidět, že soudruh Zimola našel konečně nové kamarády, kteří mu pomůžou se politicky znemožnit. Jen tak dál soudruhu hejtmane. Čest Vaší práci!
Pro levicové anonymy
| This discussion has been closed. |
Petice
Jiri Maska