Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#151 Re: Proč protestovat proti vůli lidu?

2012-11-12 13:43

#148: Hnutí české inteligence - Proč protestovat proti vůli lidu?

Unikla mi podstata označení demoktarické strany... Jak se pozná demokratická strana????  Třeba jako ODS???  :-) To snad ne...   :-)

Pavel Šmejkal

#152 Re: Strašení komunisty

2012-11-12 13:45

#142: Berau - Strašení komunisty 

To není hysterie, to je prostá reakce na to, co se děje. Komouši měli přes 40 let možnost ukázat, co dovedou, a ukázali to v míře vskutku vrchovaté. V listopadu 1989 bylo jedno takové heslo, které to plně vystihovalo : "Zkurvili jste, co jste mohli, a vy jste mohli všechno!"
Ať už nám proboha nic nedokazujou, nic neukazujou... Jejich mistrovství a dovednosti už známe velmi dobře!
V této zemi by neměl komunista mít právo mluvit do čehokoliv, nejen do školství. A to jednou provždy. 

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-12 13:48



Nepřihlášený uživatel

#154

2012-11-12 14:03

Pane Zimolo, jak můžete spolupracovat s člověkem, se stranou, která napáchala tolik zla. Vy navrhujete spolupráci s lidmi, kteří VĚDOMĚ ubližují druhým lidem. Pane Zimolo,nejvyšší čas odejít.
Martin Rosocha
Autor této petice

#155 Vyjádření Jiřího Šestáka, jihočeského senátora

2012-11-12 14:09

Svěření resortu školství jihočeským komunistům je nešťastným krokem

Obsazení resortu školství zástupcem jihočeských komunistů je krokem velmi nešťastným, se kterým se velká část občanů mající paměť nemůže ztotožnit. Nejde o konkrétní jméno toho, kdo bude tento resort spravovat. Jde o princip.

KSČM se hlásí ke své minulosti jdoucí před rok 1989 a tudíž i k tomu, jak se nakládalo se vzděláním v této zemi a s přístupem k němu. Mnoho z nás má buď osobní zkušenost či zkušenost z nejbližšího okolí, kdy mnozí talentovaní lidé neměli možnost studovat a věnovat se tomu, k čemu měli talent. Právě znemožnění svobodného přístupu ke vzdělání a k informacím dovedlo řadu schopných lidí k emigraci. Osobně jsem studoval v sedmdesátých letech, které se právě kvůli podmínkám osvojování si poznání, kvůli přístupu k literatuře a nekompromisní cenzuře nazývalo /s odkazem na obrovské hladomory v části Afriky/ obdobím „Biafra ducha“.

Možná, že si ještě mnozí z nás vzpomenou na značky v knihách, které jsme si půjčovali v knihovnách. Pod slovem revize bylo číslo a rok. Mnohé knihy měly těchto značek několik, jak revize o nezávadnosti knih navazovaly od padesátých let. Ty, které neprošly kontrolou o nezávadnosti, končily v papírnách, kde byly pod dohledem likvidovány ve stoupě. Stejně jako celá vydání knih z konce šedesátých let.

Jako student jsem chodil na brigády právě do Jihočeských papíren a potají si nebo svým přátelům odnášel „libri prohibiti“, zakázané knihy. Patřila mezi ně díla nejlepších autorů a myslitelů 20. století. Čapka, Kundery, Seiferta, Masaryka, Grasse, Saroyana, Junga, Sartra, Solženicina, Bulgakova… Kolik z nich bylo nositelů Nobelových cen za literaturu! Nesměli jsme znát jejich díla, nesměli jsme se o nich učit ve škole a mnohdy ani mluvit.

Vysoké školy byly zbaveny nejschopnějších učitelů. Přednášky z historie, filosofie, literatury, ale i zeměpisu měly daleko blíže k úvodníkům Rudého práva než ke vzdělání. Právě v těchto podmínkách se šířila polovzdělanost naší společnosti, která nese trpké ovoce v nekulturnosti a nekompetentnosti mnohých z těch, kteří v posledních letech řeší zásadní otázky naší společnosti, vytváří právní povědomí a mravní normy. Dnešní mravní a vzdělanostní bída se nezrodila ze dne na den, ale formovala se desetiletí z oktrojování svobody ducha, kvalitního vzdělání, umrtvení talentů a vytváření šedivé masy lidí, kterým to bylo jedno.

Nikdo nemá právo rezignovat na historickou paměť. A už vůbec ne politici. Jinak hrozí, že si trpkou zkušenost budeme muset prožít v obdobné podobě.

Prohlášení komunistů, že je třeba "posvítit si" na soukromé a církevní školy a pomocí legislativy je "okleštit" (přičemž například českobudějovické Biskupské gymnázium Jana Nepomuka Neumanna patří mezi deset nejlepších škol v České republice!), je nanejvýše varující.

V kontextu historické zkušenosti je svěření oblasti školství v Jihočeském kraji KSČM krajně nevhodné a pobuřující.

Jiří Šesták, senátor za Budějovicko a Třeboňsko
Martin Rosocha
Autor této petice

#156 Stávková pohotovost studentů

2012-11-12 14:29

webové stránky stávkové pohotovosti studentů:
http://petice2012kscm.webnode.cz/

Nepřihlášený uživatel

#157

2012-11-12 14:29

Komunisti se prosazují dost intenzívně a ledacos se jim daří uskutečňovat, třeba rozbíjení rodin (viz Komunistický manifest!!! nebo výchova dětí státem ap.)

Nepřihlášený uživatel

#158 Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

2012-11-12 14:54

Velezkušený novinář Petránek -
Končí kapitalismus. Všechno bude jinak
Vítězem víkendových voleb se stali komunisté. To je pro řadu Čechů nepříjemná zpráva. Jsou však skutečně na místě obavy? Na to se ParlamentníListy.cz zeptaly dlouholetého zkušeného novináře, zahraničního zpravodaje a komentátora Jana Petránka. Ten přiznal, že se naopak z výsledku raduje. Proč?
Po vyhlášení výsledků voleb jsem měl velmi radostný pocit,“ přiznal se ParlamentnímListům.cz dlouholetý zahraniční komentátor Petránek. A důvody radosti vzápětí vysvětlil.
„Kyvadlo civilizace šlo hrubě doleva – to je jasný symbol toho, že lidé nejen u nás – chtějí změnu. Ono se to kyvadlo zase bude vracet, ovšem jistým obloukem. Avšak znamená to, že Češi tímhle způsobem odsoudili, skoro jako jedni z prvních na světě, kapitalismus v podobě, která tu je. Je to dle mého skutečný průlom v myšlení - stejně tak, jako když lidé rozhodli v roce 1989 o pádu socialismu, nyní se blíží ke konci kapitalismus,“ říká Jan Petránek.
Konec jedné éry, Češi stojí na počátku nového systému
Podle něj to, co se o víkendu stalo v České republice, je odrazem problémů světové globalizace, která se ocitá v koncích. „Kapitalismus současného typu je odsouzený k zániku, stejně tak jako tomu bylo před více než dvaceti lety se socialismem, jak už jsem připomněl. Je nevyhnutelné, aby lidé hledali třetí cestu – a ta se před námi pomalu otevírá. Když nás Rusové v roce 1968 potrestali za touhu po socialismu s lidskou tváří, nyní jsme opět projevili snahu o nastolení změny – a to něčeho, co by bylo kapitalismem či zcela jiným systémem, ovšem právě také s onou lidskou tváří,“ připomněl dlouholetý komentátor i historické souvislosti.
Pokud by prý měl Jan Petránek ihned poté, co byly známé výsledky voleb, popsat, co se mu právě honí hlavou, pak prý by to byla známá slova: „Strašidlo komunismu obchází Evropou – tak, jak to napsali již jistí klasici dávno před ním. Zdůraznil však, že komunismus, tak, jak se ho mnozí obávají, strašidlem již být nemůže.
Totalitní komunismus již nehrozí. Lidé hledají východisko ze dvou totalit
„Není šance být partají, která by fungovala tak totalitně, jak tomu bylo v minulosti, to je již zažehnáno, přežito. Komunisté vědí, že nesmí a nemohou pokračovat v duchu jakékoli diktatury. Na druhou stranu si lidé opět nejen v Česku, ale na celém světě uvědomují, že nemohou nadále dovolit, aby ovládala životy jiná diktatura. A tou se stala v posledních letech neviditelná ruka trhu. I ta začíná být přežitá – proto lidstvo hledá cestu k civilizaci s lidskou tváří. Příklon k levici, jak už jsem uvedl, bude skutečně ještě nějakou dobu setrvávat a pravice to musí vnímat tak, že dostala velkou facku a jasný náznak toho, že je nezbytné hledat další vývojovou cestu. Tu třetí cestu, která bude dalším stádiem mezi dvěma jmenovanými diktaturami – socialismem a ovládáním všeho neviditelnou rukou trhu,“ uzavřel pro ParlamentníListy.cz svůj pohled na výsledky víkendových krajských voleb Jan Petránek.
Autor: Jan Rychetský, 16.10.2012 12:01
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Velezkuseny-novinar-Petranek-Konci-kapitalismus-Vsechno-bude-jinak-250106


Velezkušený novinář o konci kapitalismu a o tom, kdo skutečně vládne
Podle dlouholetého komentátora a zpravodaje Jana Petránka český národ v poslední době vnímá svoji bezmocnost. A také nevěří správě státu, policii, ani justici. Pokládá to však za kamínek do mozaiky toho, co se děje v Evropě i celém světě.

„Česká republika se dostala do mlýnského kola boje o to, kdo ovládne Evropu. První světová válka byla o Evropu, druhá světová válka taktéž, třetí světová válka se jmenuje Evropská unie. A opět tu je touha se prosadit jen jedné skupiny lidí. V první světové válce šlo o to, že Německo chce Evropu, v druhé světové válce opět Německo chtělo ovládnout Evropu a nyní? I v Evropské unii chce Německo poroučet…,“ připomněl hned v úvodu ParlamentnímListům.cz svůj pohled na budoucnost s přihlédnutím k historickému vývoji Petránek.
Dodal, že tím se neustále potvrzují geopolitické plány, jež podle něj spočívají v lidské povaze. A právě ta povaha se podle něj nemění v lidstvu už po staletí – i když by se tak mohlo zdát vzhledem k technologickému vývoji. Čechy nelze potom nechat v tomto ohledu stranou.
Nedůvěra v Česku i ve světě - špatný klíč k mezinárodním vztahům
„To nejstrašnější je, když mluvíme o současné České republice, že tu panuje a roste nedůvěra obyvatelstva ke státní správě, policii i justici. Bohužel, ve světovém měřítku je nedůvěra klíčem k mezinárodním vztahům. A tak Amerika nevěří Rusku, Rusko nevěří Americe. Zato se začalo hovořit často o nějakém strategickém partnerství. Co to ale je?,“ pokračoval dál Jan Petránek.
Vysvětlil, že je to určitá strategická ohlávka, kterou ten mocnější nasazuje tomu slabšímu. „A tak vlastně sobectví a nedůvěra formují mezinárodní vztahy. Když se řekne strategický partner, tak to opravdu nyní znamená spíše to, že se někomu dáváte do otroctví. Neexistuje rovnost, existuje nadřazenost a podřazenost. Ovšem pod hlavičkou strategického partnerství…,“ konstatoval pro ParlamentníListy.cz Petránek.
Je kapitalismus už opravdu někde na konci?
V poslední době se stále častěji objevují názory na to, že systém kapitalismu končí – je překonán a ztrácí dech. Ostatně i Karel Marx takové období předvídal. To nedávno připomněl v rozhovoru pro WallStreet Journal i americký ekonom Nouriel Roubini, který učí na univerzitě v New Yorku. Nutno podotknout, že je o něm známo, že není žádným marxistou. Přesto připustil, že právě Marx měl před více než sto padesáti lety ohledně kapitalismu a toho, že se sám zničí, pravdu.
„V jistý se okamžik se kapitalismus může sám zničit. Nemůžete neustále přesouvat příjmy z práce do kapitálu, aniž byste neměli nadbytečné kapacity a nedostatek agregátní poptávky. To se stalo. Mysleli jsme si, že trhy fungují. Nefungují. Jednotlivec může být racionální. Firma, aby přežila a prospívala, může tlačit pracovní náklady stále níže, ale pracovní náklady jsou příjmem a spotřebou někoho jiného. To je důvod, proč jde o sebedestrukční proces,“ uvedl Roubini. A do určité míry s jeho teorií souhlasí i dlouholetý český komentátor a zpravodaj Jan Petránek. Ten tuto teorii ještě doplnil.
Vymkla se kontrola ekonomické politiky
„Karel Marx analyzoval soukromé vlastnictví, které nějakým způsobem pak ovládá pracovní sílu. Ale to, co se potom vyvinulo, čemu Lenin říkal imperialismus, jako nejvyšší stádium kapitalismu, v tom se opravdu mýlil. Vše se vyvíjí dál, dnes to nazýváme globalizace. V praxi to však znamená, že se v kapitalistickém systému vymklo to nejdůležitější. Ten článek, kterému se říká finanční kontrola ekonomické politiky,“ domnívá se Petránek.
Připomněl, že o tom napsal již v roce 1903 ve své knize Andrew Carnegie. Zmínil tehdy, že poctivý obchodník je ten, kdo zjistí, co na trhu chybí, a to začne vyrábět. A v té oblasti se snaží, aby vyráběl co nejlevněji.
„V okamžiku když je někdo monopolista, diktuje si cenu. Američané si to uvědomili, a proto proti tomu bouřlivě bojovali. Jak je tomu u nás, nechť posoudí každý sám. Bohužel, následně ale došlo ještě k něčemu horšímu – totiž tomu, že se vymkly z rukou a kontroly banky. Zhroutil se poctivý bankovní systém. Přece banky mají shromažďovat peníze, aby je půjčovaly, aby měly podle Carnegieho jen svůj skromný zisk na rozšiřování služeb. Jenže tyhle banky začaly podnikat se svěřeným kapitálem a začaly uplatňovat něco, o čem se taktéž mluví jako o kasínovém kapitalismu. A to je špatné, velmi špatné,“ zopakoval ParlamentnímListům.cz svůj názor Jan Petránek.
Banky si koupily vlády - není návratu...?
A vysvětlil dál to, co ho k těmto úvahám přivedlo.
„Banky si koupily vlády. A ty vlády tedy nyní poslouchají kasínový systém, místo aby ty vlády ten kasínový systém zakázaly, aby měly tu moc. Nemluvě o tom, že už nemohou vlastně ani donutit ty banky, aby se vrátily k tomu svému původnímu poslání. Aby jim připomněly, že nemají právo na kapitálové spekulativní podnikání. Oni mají být služebníky normálního toku peněz…Jenže v okamžiku, kdy se tohleto děje, a my víme, že ano, není návratu jinam, než do pekla. Chceme-li se z té strašné bryndy dostat – a to hovořím ne o světě, ale samozřejmě i o nás a Evropě, potom musíme zjistit, kdo má skutečně v rukou moc a jaké má plány."

Co Bilderberg? A konspirační teorie..?
V důsledku slov, která Jan Petránek pronesl, se zákonitě nabízí otázka, zda by se tedy vše nemělo přisuzovat snahám jistých mocenských skupin, o kterých se hovoří v různých konspiračních teoriích – například Bilderbergu? Jan Petránek to nevylučuje a doporučuje zároveň to, aby lidé tyto teorie nepodceňovali, nezlehčovali.
Autor: Jan Rychetský, 8.6.2012 11:51
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Velezkuseny-novinar-o-konci-kapitalismu-a-o-tom-kdo-skutecne-vladne-235502

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-12 14:55



Nepřihlášený uživatel

#160

2012-11-12 15:36

Ačkoli sám komunisty rád nemám, hrubě musím nesouhlasit s vyjádřeným postojem. Komunisté uspěli v krajských volbách a tyto volby byly demokratické. Co na tom, že KSČM možná svojí podstatou ani demokratická strana není. Pokud žijeme v demokratické společnosti, nezbývá než respektovat rozhodnutí voličů. Právě opak by byl silně proti principům demokracie. Pokud to přeženu, pokud by se lidi rozhodli, že demokracii nechtějí a chtějí diktaturu, mělo by jim to být umožněno. Pokud by nebylo, kde by byla svoboda? Jakou váhu by měla vlastně demokracie a oč by byla lepší než totalita?

Žijeme v demokracii a dle toho se musíme také chovat. Protestovat proti výsledkům demokratických voleb mi opravdu nepřijde v tomto duchu. Plivete na voliče, kteří CHTĚJÍ, aby se KSČM účastnila aktivně regionální politiky a že těch voličů není málo (bohužel).

Nepřihlášený uživatel

#161 Re:

2012-11-12 15:43

#160: -

Kde tady kdo zpochybňuje volby? Zde se vyjadřuje nesouhlas s tím, aby důležitý resort vedle dáma, která předem vyhrožuje některým školám a navíc reprezentuje stranu, která přes 40 využívala školství jako propagandu své moci.

 


Nepřihlášený uživatel

#162

2012-11-12 15:48

Pane autore petice,

teprve teď to bude zajímavé. Kdyby tu bylo několik set podpisů, tak se Vám budou smát a dělat si z Vás srandu.

Jenže 4 000 podpisů už není žádná sranda a vono s tou demogracií vocuď pocuď. Takže očekávejte nesmyslná jména, vpády do diskuzí a další dehonestační útoky. Sekretariáty se probudily.
Pavel Šmejkal

#163 Re:

2012-11-12 15:58

#160: -  

Myslím, že signifikantní je to, že v podpisech i komentářích je na můj vkus příliš mnoho nepřihlášených uživatelů či lidí, kteří nechtějí, aby bylo jejich jméno u petice vidět. Bojí se? Koho? A proč? Komunisté jsou přece podle některých názorů, které zaznivají i zde, demokrati každým coulem...
A jen tak na okraj - v demokratických volbách uspěl třeba i Hitler, nebo Henlein. A samozřejmě Gottwald (i když to už tak úplně demokratické a svobodné volby nebyly) A taky pak ukázali, co v nich je.
Bolševici nikdy více. A už vůbec ne u školství.

Martin Rosoch

#164 Re:

2012-11-12 16:27

#162: -

už se  stalo, zatím je to k "ustání" ./ díky za upozornění!

Midori

#165 Demokracie, jak ji popsal výborný člověk Karel Kryl

2012-11-12 16:41

Na rozdíl od několika zasloužilých členů KSČ, procitnuvšími s novými větry, sápajícími se na post prezidenta republiky, jsem nikdy v KSČ/KSČM nebyl a ani to neplánuji.
Mohu si tedy dovolit reagovat a říci svůj postoj.
KSČM je stranou, kterou volí velká část populace, která se nezúčastnila drancování a výprodeje republiky a neodborností při obsazování personálně náročných postů. Morálka pláče.
Autoři petice, chápu vás, ale buďte demokraty a berte to tak, že voliči začínají mít jiné preference. Měli byste umět spolupracovat s každým, kdo byl demokraticky zvolen lidmi této země, tedy i lidmi z KSČM.
Martin Rosocha
Autor této petice

#166 Re: Demokracie, jak ji popsal výborný člověk Karel Kryl

2012-11-12 16:45

#165: Midori - Demokracie, jak ji popsal výborný člověk Karel Kryl

Dobrý den, děkuji za reakci. Dovolím si opět citovat pana Bayera, který velmi dobře vystihuje podstatu petice:

"...V demokratických zemích je běžné, že pokud získá ve volbách výrazné procento extremistický či destruktivní subjekt, je úkolem těch ostatních překonat vzájemné neshody a proti prokazatelně škodlivému sdružení se spojit. Argument, že takto dopadly volby, je poněkud alibistický - na Slovensku se v roce 1998 navzdory volební výhře HZDS dokázaly spojit ostatní strany a ukončit tak vládu Vladimíra Mečiara. Takový postup je legitimní a demkoratické volby nijak nezpochybňuje...."

Více viz příspěvek pan Bayera výše.

S pozdravem,

Martin Rosocha


Nepřihlášený uživatel

#167 Rudolf Svoboda

2012-11-12 16:46

To, co se děje v našem kraji bohužel ukazuje, jak krátká je historická poměť. Stačily pouhé dvě desetiletí! Jihočeská ČSSD by se měla stydět. A stydět by se měli i ti, kdo nešli k volbám.
eni

#168

2012-11-12 16:50

NEBUĎME HLOUPÝM NÁRODEM! Pojďme vpřed, ne vzad... Mým velkým snem je, si jednou říci, jsem pyšná na moji zem, ja se toho nedoziji, ale nebudu brát tu šanci budoucim generacim.
Z Rakouska se smeju

#169 CO TO JE ZA KECY ?

2012-11-12 16:50

Volby dopadly, jak dopadly. Vyjadreni svobodne vule obcanu, rikejme jim radeji ovcanu, je jasne dano, tak jake protesty ? Komousi dostali, kolik dostali, tak musi mit resorty - padni komu padni ne ? Vzdyt za komousu bylo dobre, ne ? Cesky svejk a pitomec - coz je strucna charakteristika vetsiny ovcanu v tehle kotline, si preje navrat starych dobrych casu, tak je ma mit. muze se pak utesovat "zlatymi ceskymi rucickami", co to je ? Ze z nabojnice umi ovcan udelat zapalovac, upravy nahradni dil pro kombajn na soucastku do pracky ? To nikoho z vyspelych spolecnosti nezajima, protoze to nepotrebuje, protoze si ho proste koupi. Tahle parta hospodskych kecalu, radoby vseumelu a nemakacenku a zvanilu ex post, si zaslouzi NAVRAT KSC k moci. Proto tuhle petici nepodepisu a fandim komousum do parlamentnich voleb, kde jim hodim svuj hlas.
P.S.
Kolik z vas, ceskych ukrivdenych kecalu, co se tu rozohnujete, bylo volit ? :). Kolik z vas , strasne ukrivdenych a perzekuovanych rezimem ohledne vstupu do kostela aktivne neco dela, aby komous nesilil ? :))))) Tak muzete akorat zavrit hubu a cekat na drobky z nemecka nebo lepe na drobky centralniho planovani z RVHP :)))) Da zdravstvujet sovetskij sojuz !!

Nepřihlášený uživatel

#170 Re: Demokracie, jak ji popsal výborný člověk Karel Kryl

2012-11-12 16:51

#165: Midori - Demokracie, jak ji popsal výborný člověk Karel Kryl

a) KSČM v J.Č. volilo 19,37% voličů. Pokud to považujete za velkou část populace, pak si Vás dovolím upozornit, že dalších 38,56 voličů zůstalo nevyslyšeno a řada voličů ČSSD se spojení s KSČM nesouhlasí.

b) KSČM se nezúčastnila drancování a výprodeje republiky. Pokud pro Vás začínají dějiny rokem 1989, pak máte pravdu. Jenže ona tu byla také násilná kolektivizace, vyrabování šlechtických sídel, prodej cemmých surovin do CCCP atd.

c) Pro neodborné obsazování postů plátí totéž, co pro b. Mezi roky 1948 - 89 byla hlavní kvalifikace rudá knížka. Nazapomínejte také na čistky ve školách po roce 1948 a 1968.

 


Nepřihlášený uživatel

#171 Re: CO TO JE ZA KECY ?

2012-11-12 16:53

#169: Z Rakouska se smeju - CO TO JE ZA KECY ?

Smát z Rakouska se můžete jen proto, protože KSČ byla zbavena totalitní moci. V době její vlády byste se smál maximálně na dráty mezi Rakouskem a ČSSR.

franta

#172

2012-11-12 17:06

Tuto petici jsem NEPODEPSAL,i když se mi současný stav také nelíbí.Ovšem,pokud byly volby svobodné a demokratické,má vítěz svaté právo činit tak,jak činí.Opačně bychom popírali demokratičnost voleb.Chová li se současná politická garnitura tak zhovadile,jak se chová,nelze se divit,že to nahrává opozici na všech úrovních.Kdyby vůdci tohoto státu postupovali jako správní hospodáři,už dávno by po komunistech ani pes neštěkl.Jak pročítám diskuzi,je to tu samej bolševik.Evidentně by vám vyhovovala vláda jedné strany.Té vaší.To jste demokrati? Fuj.
franta

#173 Re: CO TO JE ZA KECY ?

2012-11-12 17:08

#169: Z Rakouska se smeju - CO TO JE ZA KECY ?

Díky, konečně někdo s mozkem.


Nepřihlášený uživatel

#174 Re: Re: CO TO JE ZA KECY ?

2012-11-12 17:11

#171: - Re: CO TO JE ZA KECY ?

pominul jste ovsem moznost, ze hranice byla prave ve vami zminenem obdobi PREKROCENA :)

franta

#175 Re: Vyjádření Jiřího Šestáka, jihočeského senátora

2012-11-12 17:11

#155: Martin Rosocha - Vyjádření Jiřího Šestáka, jihočeského senátora

Pane Šestáku, jděte do háje. Chovejte se tam nahoře tak, aby komančové neměli šanci a je to. Snad je to dost srozumitelné.