Zrušení tv. a r. poplatků, zakodování tv. a r. vysílání

krak

#1

2012-10-29 19:09

Jelikož občané platí daně V ČR, není důvod platit koncesionářský poplatek, což je další nesmyslná daň.
kníže snů

#2 poplatky

2013-10-08 08:23

Proč se jednoduše Česká televize nedomluví s prodejci aby jim při nákupu nového přijímače odváděli nějaký poplatek. Tohle strašení pokutami je totatlitní myšlení rovno románu Orwellovu 1984. Leč nevím zda má tato petice nějaký vliv na myšlení RRTV. :(
modelky
Nepřihlášený uživatel

#3 oblečení

2014-01-28 07:54

Vadí mi koncesionářské poplatky.Vadí mi hlavně proto,že nevím proč se mám denně dívat na moderátorky
předpovědi počasí,dopravního zpravodajství.Ony mají den co den jiné šaty,nikdy je nevezmou vícekrát na sebe. Kde se dozvím kolik ČT platí měsíčně za ošacení těmto osobám??Přeji dobrý den.


Nepřihlášený uživatel

#4 Poděkování

2014-04-18 18:51

Děkuji všem, kteří se podepsali pod moji petici za zrušení idiotských TV a R poplatků. Server mně nabídl, abych si připlatil nemalý peníz za lepší zviditelnění své petice. Kdybych měl peněz nazbyt, najal bych si právníky a hnal bych to k Ústavnímu soudu, nebo udělal mediální kampaň. Ale já do toho nemohu cpát peníze a je nás jenom 42, byť bych si s Vámi všemi určitě rozuměl. Také já si myslím, že bulvární zprávy jsou objektivnější než ta šaškárna na ČT1. Když projdu městem, odevšad se na mě valí žebráci a chtějí peníze. Stát je vlastně banda žebráků, kteří pořád chtějí peníze. Jedni žebráci si kupují chlast a cigarety, druzí žebráci si peníze převádějí na tučná konta. Lidské společnosti chybí to, co ji dlouhá staletí drželo pohromadě a co jí vlastně umožňovalo přežívat v pradávných dobách "holých rukou": solidarita, soudržnost, vzájemná spolupráce, pomoc. TV a R poplatky jsou jenom jedním z mnoha symptomů choroby, jíž trpí naše společnost, mám obavy, že veškerý ten hnus a marast se nepodaří nijak odstranit. Předhazujeme komunistům, že popravili Horákovou, ale já před sebou vidím jiné Horákové. Prý komunisté zničili mnoha lidem existenci, mně taky - odváželi mě na STB, ale tento režim se chová ještě hůře, když nám vlastně říká: "Práci si sežeň, jak chceš, my ti ji shánět nebudeme, nějak se s těmi pány velkopodnikateli domluv za minimální mzdu, ale pozor - účty zaplať včas, jinak!..." Až odejdu na důchod, vrátím se ke starým dobrým knihám... Ještě jednou děkuji za podporu! Stanislav Souhrada - fmc55@seznam.cz

Nepřihlášený uživatel

#5

2014-08-18 09:05

Rádio nemám již 20 let,podepsala jsem čestné prohlášení,že přijímač nevlastním.Po obdržení do pisu od Č.rozhlasu ruším i ČT-nebudu platit něco ,co nepoužívám.


Nepřihlášený uživatel

#6

2014-08-20 09:59

Moc by mě taky zajímalo, kdo konkrétně připravuje takovéto neobjektivní zprávy k vysílání. K čemu že je zřízena rada pro tv vysílání. Co s tím dále ????
Pepr

#7 Re: Poděkování a ještě jedna připomínka

2014-09-13 18:05

#4: - Poděkování 

 Děkuji za Vaši snahu. I já jsem minulý rok zadával obdobnou petici. Je zcela zřejmé, že vybírání poplatků je v rozporu s právy každého člověka. Platíme za něco, co je nám "povinně vnucováno". Například stanice, které sleduji a které poslouchám z těchto poplatků neuvidí nic. Provozování ČR a ČTV je v režii státu, nechť tedy stát jejich provoz platí nebo ať jejich provozování ukončí resp. prodá soukromému provozovateli Ti si s financováním provozu jistě poradí. (Například za balíček privátních kanálů platím zvlášť. Důležité informace - zpravodajství - stejně tyto soukromé stanice vysílají, neboť tím zvyšují sledovanost.)

Dále mě velmi vadí vybírání těchto poplatků od tzv. právnických osob. Ty totiž nemaji ani oči ani uši, tudíž není zde žádný důvod aby jakýkoliv takový poplatek platily. Lidé, kteří u těchto firem pracují i návštěvníci veřejných zařízení totiž již (snad s výjimkou cizinců) tyto poplatky za své oči a uši platí!

Dovedete si představit, kolik musí platit malý soukromník, který má ve své firmičce tři auta, pět počítačů, pět chytrých telefonů, nějaký ten notebook a nějaké zařízení, které je určeno k například k výuce, ale protože umožňuje příjem rozhlasu či televize, tak je z něj třeba tento poplatek hradit. Víte, že když si jakékoliv zařízení schopné příjmu přinese na pracoviště zaměstnanec a ponechá jej tam na delší dobu, musí právnická osoba platit i za tento přístroj.

Asi by bylo třeba zainteresovat i představitele právnických osob, kde by se již nějaké peníze na právní zastoupení ve věci zrušení těchto nesmyslných poplatků jistě sehnaly. 

bagatella

#8 Re: Poděkování

2014-11-10 11:11

#4: - Poděkování 

 Mě na koncesionářských poplatcích vadí víc to , že ČT na všech svých kanálech a to doslova kanálech , POUZE LŽE . DÁLE VYSÍLÁ REKLAMY I KDYŽ TOMU PODVODNĚ ŘÍKAJÍ JINAK . z NADPOLOVIČNÍ VĚTŠINY VYSÍLÁ PROGRAMY NATOČENÉ A VYTVOŘENÉ JEŠTĚ PŘED R. 1989 A VE ZBÝVAJÍCÍM ČASE PITOMÉ A SLABODUCHÉ SERIÁLY S MIZERNÝMI HERCI . např. o Ukrajině vysílají ZÁSADNĚ jednostraně , lživě a jako ODBORNÍKY zvou do těch svých podvodných a lživých pořadů lidi chudé duchem , plné nenávisti k pracujícím , starým , nemocným a chudým . Podle mě je ČT zločinecká organizace patřící největšímu gaunerovi a zločinci v dějinách ČR , Kalouskovi . Tolik prostoru , kolik dostává tento nacistický zločinec v ČT nedostal v historii snad nikdo .