PETICE PROTI NESPRAVEDLIVÉMU ZRUŠENÍ PŘÍSPĚVKU INVALIDŮM
ZTP průkaz
Re: ZTP průkaz
Příjemný podvečer, pokud můžete kontaktujte [email protected] pokusím se Vám pomoci,založily jsme s maminkami dětí takto postižených nemravnými sociálnimi zákony klub (občanské sdružení)pod Asociací rodičů a přátel zdravotně postižených dětí klub ASIKA...... nevzdávejte to :-)
Drabek
Re: Drabek
#56: Eva K - Drabek automaticky předložíme petici na MPSV, oni čistě hypoteticky můžou být během peticni akce ještě i další dva ministři..:( ale požádám administrátora aby ji opravil...nejste první, platí text na podpisových arších... jinak děkujeme za podporu-Schonweitzová Irena
Průkaz ZTP
Re: Průkaz ZTP
Díky za Vaši reakci, nikdo nám něvěří...přímé finance to sice nejsou ,ale Kalousek tímto ušetří daňové zvýhodnění za děti či osoby se ZTP a ZTP/P( u těchto platí dvonásobek ) daňový odpočet--pokud má nárok pracující rodič, dnes už faktor čím dál vzácnější si může uplatnit daˇ. bonus...pokud nepracuje není nárok. Škola ,která přijala s dítě ZTP má nárok na 2x přís.na žáka..na ZTP /P..násobně... prostě pozitivní diskriminace...
Pokud máme víve uzdravených, málo občanů má status osoby invalidní a opět HURÁ..náhradní plnění..vybereme více od zaměstnavatelů... dám sem odkazy na čísla ,kterými se MPSV prokazatelně chlubí.... firmy nezaměstnávají invalidní občany, protože invalidními už nejsou stát udělal drsnou redukci a o to více vybereme na náhradním plnění..každá firma která má více jak 25 zaměstnanců musí odvést finance ve výši...59315,00 kČ za každou nazaměstnanou osobu se ZPS...chápejte proč by to měli usnadnovat..jsou jako "lupiči" a jsme svědky oficiálního přerodu sociálního systému v gagsterský lupičský, jinak to neumím nazvat..pravidla neexistují a my jim to všechno odkýváme.....
Re: Re: ZTP průkaz
Taky zdravím.Spolupracuji s Irenkou a maminky z Prahy a okolí se můžou obracet i na mne [email protected] Pracujeme pro stejný klub.llona Růžičková
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Já vám moc děkuji za odvahu nám napsat... můj mail je [email protected] ..... napište mi..garantuji Vám, že Vaším případem se odpovědní zabývat budou! Víte náš problém není jen problém dětí ale i dospělých....co je pro mě nepochopitelné kam zmizelo sociální cítění a etika? a že těch pracovníků vzdělaných v sociální oblasti máme!
Průkazka ZTP
a dávají se bytečné výdaje na vojsko.
Re: Re:
Vážená Moniko já s Vámi plně souhlasím,jsem též epileptička a navíc bydlím na malé vsi,takže si plně dovedu představit jaké je to všade si dojet autobusem atd.,navíc jsem se přesvedčila,že spousta lidí a si myslí,že epileptik je simulant,jsem v ID a dělám na CHD a někteří co si to myslí jsou i mezi mými kolegyněmi,přála bych jim aby se u GM záchvatu nachomejtli a nikde nikdo jiný asi by to viděli jinak.
Re:
Důležité podle mě není kdo to bude řešit, ale jestli vůbec se to bude řešit, což by mělo.
Re: Irena
#69: - kopíruji text z předcházející konverzace u dotazu č.57 :#56: Eva K - Drabek automaticky předložíme petici na MPSV, oni čistě hypoteticky můžou být během peticni akce ještě i další dva ministři..:( ale požádám administrátora aby ji opravil...nejste první, platí text na podpisových arších... jinak děkujeme za podporu-Schonweitzová Irena
Jinak platí text petice v okamžiku data vzniku: vemte si ministerstvo obrany...tam už asi žádný ministr není..
Re: Irena
#71: - máte pravdu, nejlépe by bylo celý zákon o soc.službě zrušit.....v novele ,které bude předložena příští středu v parlamentu měla být jednou z alternativ návrat na stav před 1.1.2012...
Posuzování osob s amputovanou nohou
Konkrétní případ... žádost o příspěvek na péči pro dceru věk 1rok (v té době po amputaci nožičky v půlce stehna a v době léčby silnými chemoterapii) - I.stupeň postižení, následné odvolání na Prahu - výsledek II.stupeň postižení (v té době však nebylo možné pobírat rodičovský příspěvek a příspěvek na péči současně - tudíž jsem si vybrala vyšší příspěvek tj. rodičovský příspěvek a příspěvek na péči nám byl zrušen), po skončení rodičovského příspěvku (věk dcery 3 roky) další žádost na příspěvek na péči - opět byl vydán I. stupeň závislosti, dáno další odvolání na Prahu.. přišlo rozhodnutí o odvolání, že přiznávají II.stupeň. Necelý měsíc po rozhodnutí a převzetí dopisu s odvoláním telefonát z MPSV, že není odvolání platné, že je tam chyba a že nám náleží opět příspěvek na péči I. stupeň. Nyní běží další odvolací řízení, další kolotoč..další čekání. Dělají si z ná legraci??????? Malé jsou 3,5 roku, na protézce začíná chodit, je odkázána téměř ve všech činnostech na pomoci rodičů.. A má opakovaně přiznaný I.stupeň postižení. Je mi z toho ZLE!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |