NESLYŠÍCÍ ŘEDITEL
Kandidát, co nenáviděl (až do chvíle kandidatury na ředitele) knihy mi přijde jako politici, co jeden den nenávidí nějakou stranu a druhý den s ní chtějí dělat koalici, aby se dostali ke korytu.
Re:
To je namitka a nesouhlasíme s vámi,protože nemáš znalost informaci s obsahem neslysici a tak podívej se pořadně...Protoze nemáš zkušenosti prece jsi nejvetší spíše omylem,vlastně jsi naopak nejvetší hlouposti myslet!
Re:
Máte nějaké nevyvratitelné důkazy, na jejichž základě pochybujete? V současnosti vidíme mnoho ÚSPĚŠNÝCH neslyšících na vedoucích pozicích v zahraničí, tak proč by to nemohlo jít i u nás? Tento omezený pohled velmi omezuje neslyšící v možnostech realizace už jen tím, že říkáte, že to nedokážou nebo že tomu nevěříte. Odstraňme bariéry tím, že nebudeme mít předsudky vůči lidem, které neznáme! Mohou Vás přesvědčit o opaku.
Re: Re:
Pochybuji a myslím si, že oprávěně. Znám dost sluchově postižených, kteří by se této funkce zhostili daleko lépe než nabízení kandidáti. Ale jak říkám, pokud v konkurzu přesvědčí, že na to mají nemám problém. Ale dělat kvůli tomu takovou hysterii jako petice mi přijde dost ubohé. Člověk se musí umět v životě prosadit.
Ředitel - učitel
Takže za mě - klidně slyšící ředitel se znalostí ZJ, ale by přijímat neslyšící učitele a být s učiteli i žáky v co nejužším kontaktu.
Sama znám velmi dobře život neslyšících, proto fandím této petici a pevně doufám v její úspěch.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |