omluva tv nova za výrok "geocaching je nebezpečná hra"


Nepřihlášený uživatel

#26

2012-06-13 21:02

Toto je absurdní i když to nebezbečné možná trošinku je ale záleží na přípravě a také na ostatních okolností
Souhlas. :-)

#27 Re:

2012-06-14 11:06

Z. Cerna

#28 Re: 22

2012-06-14 11:07

#22: Blijící smajlik - 22

Geocaching je tak nebezpecny jak si ho sami hledaci nebezpecny udelaji. Pokud je teren oznaceny 5 hvezdickami tak i sam kacer musi vedet ze tam jiste nebezpeci je, ale sam se rozhodne, zda na to ma, ci nema.

Tvrdit ze hra jako takova je nebezpecna je kravina a za tim si stojim. Ostatne pokud je tato hra tak nebezpecna tak proc ji hraji i male deti? proc ji hravaji starsi lide? Zamyslete se vsichni i nad timhle.

 

Geocaching je stejne nebezpecny jako turistika, horolezectvi, jizda na kole ci jakakoli jina zabava a vzdy to je podle schopnosti toho daneho cloveka.

 


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Geocaching ale MŮŽE být nebezpečný...

2012-06-14 11:59

#15: Puník - Geocaching ale MŮŽE být nebezpečný...

Myslím, že tenhle názor je jeden z nejrozumnějších, které tu zazněly. Geocaching opravdu může být nebezpečný. Když někdo přecení svoje síly, leze na T5 bez patřičného vybavení, na kanálovky sám a podobně.

Opravdu se autor petice a ti co jí podepsali domníváte, že se vám Nova omluví? Můžete docílit maximálně toho, že si nějaký reportér dá práci, najde si ty extrémní keše a udělá další reportáž o tom, jak moc je geocaching nebezpečný. Potom teprve budete mít starosti něco obhájit a vysvětlit svému okolí a rodině. Taky je celkem možné, že pak hromadu keší na hraně (a že jich není málo) reviewer archivuje a další nebude povolovat. No a hned bude geocaching bezpečnější. Pokud chcete opravdu tohoto docílit, tak dál pokračujte v podpisu nesmyslných petic, které můžou situaci maximálně zhoršit.