Chceme BiGy v Letovicích
Nepřihlášený uživatel#52 Mar 16, 2012, 13:05
Re: Re: Re: Re: Re: Proč se hlásí žáci ZŠ Letovice jinam
#51: - Re: Re: Re: Re: Proč se hlásí žáci ZŠ Letovice jinam
Plivat a nadávat umí každý, ale zapojit se do konstruktivní debaty žádá po jejich učástnících odložit osobní averze a zášť, což bohužel, jak je zde v některých příspěvcích vidět .....
S pánem bohem
.#53 Mar 16, 2012, 21:56
Tak....... a tady je výsledek :-(
Draha#54 Mar 18, 2012, 12:19
poděkování
poděkování
2012-03-18 12:18
Milí přátelé, chtěly bychom Vám z celého srdce poděkovat za Vaši podporu, je pro nás velkou útěchou. Rozhodnutí biskupství již asi znáte - http://www.biskupstvi.cz/2012-03-16-biskupske-gymnazium-letovice-se-slouci-s-biskupskym-gymnaziem-v-brne
Za petiční výbor ale i nadále doufáme, že se přece jen podaří BiGy zachránit.
Dovolte nám, abychom Vás pozvaly dne 28. 4. na benefiční festival BiGy fest, který se bude konat v Letovicích na počest školy. V současné době dáváme dohromady program, podrobnosti budeme průběžně zveřejňovat na stránkách BiGy (www.bigyletovice.cz).
Ještě jednou velké díky, na shledanou na festivalu, Draha, Ivana, Katka
2012-03-18 12:18
Milí přátelé, chtěly bychom Vám z celého srdce poděkovat za Vaši podporu, je pro nás velkou útěchou. Rozhodnutí biskupství již asi znáte - http://www.biskupstvi.cz/2012-03-16-biskupske-gymnazium-letovice-se-slouci-s-biskupskym-gymnaziem-v-brne
Za petiční výbor ale i nadále doufáme, že se přece jen podaří BiGy zachránit.
Dovolte nám, abychom Vás pozvaly dne 28. 4. na benefiční festival BiGy fest, který se bude konat v Letovicích na počest školy. V současné době dáváme dohromady program, podrobnosti budeme průběžně zveřejňovat na stránkách BiGy (www.bigyletovice.cz).
Ještě jednou velké díky, na shledanou na festivalu, Draha, Ivana, Katka
Daniel Zouhar#55 Mar 18, 2012, 17:24
BiGy fest
Co se týče konání BiGy festu - jsem ochoten pomoci s přípravou i průběhem programu. Sice budu časově velmi vytížen (očekávají mě státnice), ale pro BiGy, které ještě dýchá udělám vše, co bude v mých silách. Prosím iniciátorky petice, aby se mi ozvali na mail [email protected]. Propagaci akce jsem ochoten učinit i prostřednictvím webových stránek.
Draha#56 Mar 18, 2012, 21:10
Nepřihlášený uživatel#57 Mar 19, 2012, 19:45
Výhodou malých škol je osobní přístup k jednotlivým žákům, který někteří studenti opravdu potřebují. Proto se za udržení této školy velice přimlouvám.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Proč se hlásí žáci ZŠ Letovice jinam
#50: - Re: Re: Re: Proč se hlásí žáci ZŠ Letovice jinam
Ne a nejspíš toho ani nejsi schopen ty jeden dovážný anonyme.