MAREK EBEN PREZIDENT!
Dobrý den,
díky za podporu, lidi.
Re:
Dobrý den, pane Ebene,
uznávám Vás jako člověka vzdělaného v hudbě a herectví, dokážete kultivovaně bavit obecenstvo, moderovat, přinášet zajímavá interview se špičkovými lidmi.
Přesto mi dovolte říci, že za prezidenta bych Vás nechtěl, i když uznávám Vaše profesionální a lidské kvality. Vidím u Vás totiž i nedostatky, jejichž vinou byste neměl aspirovat na nejvyšší post.
Přeji klidný, nerušený šťastný život v zábavě.
Ing. Ivo Piešťan
Re: Re:
Vy byste tam chtel sam sebe nebo nejakou manipulovatelnou kremroli ne?
Uznavam ze Marek Eben neni politik,ale President by byt mohl,pze ten ma representovat a nevyvolavat konflikty s kazdym dnem, pres cele politicke spektrum az po bezne obcany.
Republika potrebuje respektovanou autoritu a uplne nejlepe opravdu nezatizenou stranickymi putkami,rozbroji,korupci apod...pze na tom jsou pak nasledne problemy na Hrade a jeho pana.
Zeman je toho nejlepsi ukazkou.
Re: Re: Re:
Pan Zeman je VYNIKAJÍCÍM prezidentem.
Zkuste se zeptat obyčejných Němců nebo si přečtěte komentáře v německých denících.
Kdybyste se zeptal Čechů, bylo by to 80% lidí, kteří s ním souhlasí.
Mohl bych uvést kladné odezvy z USA ( ! ) a Číny. To byste asi nestrávil.
Chudák Marek. Souhlasím, že není boží bojovník. V tom je Horáček jiná liga.
Eben je havloidní blb, čili nevolitelný.
Re:
To je zase hlubokomyslná poznámka... Stejnětak můžu já napsat "Zeman je převlečený komunistický blb, proto je nevolitelný". A vidíš: I tak silný handicap nevadil většině lidí, aby si ho zvolila.
Já ho musím vydržet a vydržím, prozatím se v cizině hlásím k polské příslušnosti. Ale kdyby se Eben stal prezidentem, rád se zase budu hlásit k Česku.
Že je Eben nevolitelný pro tebe neznamená, že je nevolitelný. U mě tento slušný člověk například šanci má.
a dalsi nesmyslny kandidat do sbirky, to sem zvedava s kym jeste za ty dva roky prijdete
Re: Re: Re:
a odkdy je prosim Eben respektovanou autoritou ??
tak uz sem prisel na tu nejvetsi chybu Zemanova "kralovani", a to je to, ze si "narod" mysli, ze kdejaky trochu slusny clovek by byl dobrym prezidentem, a tak se ptam, co ho dle vas pasuje do role prezidenta ?? zatim jsem se tu docetl tak akorat, ze je slusnym a chytrym clovekem, to by, ale pak mohl delat prezidenta kazdy druhy, takze bych rad slysel ty argumenty pro jeho nominaci, nez jen liche blaboleni
STRUČNĚ A VÝSTIŽE, NCI MÍT S PENEM EBENEM, KAVÁRENSKÝM POVALEČEM HAVLA, FUJ, A BR.
To je nějaký podrza. Já nechtěla uvést, že má být prezidentem tento nekorektní Eben. Okamžitě mé jméno vyrušit.
Nechci o tomto člověku už více nic slyšet a jeho muziku, kterou jsem ráda poslouchala absolutně ruším.
| This discussion has been closed. |
Re: A ...
#9: narodsobe.cz - A ...
Já jsem se ho ptal a říkal, že nechce. Ale je dost času ho přesvědčit, aby se obětoval pro národ :-)