MAREK EBEN PREZIDENT!
Pan Eben není ničím a nikým kompromitován (kauzy všeho druhu s politickým podtextem). Konečně budeme mít nestranického zástupce z lidu, slušného a obyčejného člověka, dej Bůh víc takových lidí, kteří mají co nabídnout, kultivovanost a slušnost. Děkuji, že mám tuto možnost volby, Šmoková
s kým se setkal osobně Marek Eben...
...
Re: A ...
#9: narodsobe.cz - A ... ptát se pana Ebena zda by kandidoval, když nemáme v ruce čísly prokazatelnou podporu? Podporovat jen ty lidi, které nám někdo z politiků nabídne a kteří s kandidaturou předem souhlasí?? Osobně si myslím, že ani jedna z těchto cest není úplně správná... Pokud získá Marek Eben prokazatelnou podporu významného počtu svých spoluobčanů, jsem přesvědčen o tom, že by svou kandidaturu zvážil a nakonec i přijal.
Re: Re: A ...
No jo,ale viděl jste někdo Ebena něco dělat jiného než žvanit ?!
Re: Re: Re: A ...
#11: - Re: Re: A ... to byl pokus o vtip? :O) Země hledá soustružníka, svářeče, uměleckého kováře, pekaře, strojvedoucího, popeláře, nebo prezidenta??
Re: Re: A ...
Ano. Myslim ze je lepsi bojovat za neco, co ma vyznam. Zjistoval jste jestli se pan Eben k funkci prezidenta uz vyjadroval? Ja mam pocit, ze rikal ze by o takovou pozici nemel vubec zadny zajem.
Tim samozrejme nerikam, abychom se museli omezil na stranicke kandidaty.
foto
Re:
Naprosto souhlasím. Přeji si presidenta především morálního, vzdělaného, lidského a slušného, za kterého bych se nemusela stydět. Ani jeden z dosavadních kandidátů tato základní kriteria nesplńuje. Pan Marek Eben ano. On by pro mne byl ideální president. Je to můj kandidát číslo 1. :o)
| This discussion has been closed. |