Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

cesar

#2051 Re: Re:

2012-08-19 19:38

#2045: - Re:

zdravím-jistě drží se zuby nehty...nespěchejme to je taky faktum...step by step...if we can speek english,something easy- little...:-) ale pojďme zpátky k mateřské řeči-myslím že s vámi to určitě zvládneme Stefane a Petře-bylo by dobré se sejít-co vy na to???

proud

#2052 Re: Re: Re:

2012-08-19 19:51

#2051: cesar - Re: Re:  

 

Sejit se neni problem,spis mam jeste porad pocit,ze budeme mluvit kazdej jinou reci :-),mozna by bylo dobry se napred vsichni pravdive definovat :-),bojim se ze moje "definice" je jeste porad hodne lidem dost vzdalena z ruznejch duvodu:-),pracuju v prilis velkym spektru,ze kteryho se snazim poskladat lepsi budoucnost....proud
proud

#2053

2012-08-19 19:54

Nemam rad kone s klapkama na ocich,jsou to dobry kone,jen nekoukaj nalevo a napravo a proste tehnou po ty uzky uz vyslapany ceste pred sebou,bojice se podstatnejch zmen staleti stejnejch umelejch principu :-).....proud
cesar

#2054 Re: Re: Re:

2012-08-19 20:10

#2047: proud - Re: Re:

ano tak to je ...

cesar

#2055 Re:

2012-08-19 20:12

#2053: proud -

jsou snad nějaké obavy???

cesar

#2056 Re: Re: Re: Re:

2012-08-19 20:13

#2052: proud - Re: Re: Re:

mluvíme stejnou jen jiným dialektem...:-)

cesar

#2057 Re:

2012-08-19 20:15

#2053: proud -

já klapky rozhodně nemám vidím na všechny strany i do nich....


Nepřihlášený uživatel

#2058 Re: Re:

2012-08-19 22:06


Nepřihlášený uživatel

#2059 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-08-19 22:14

#2056: cesar - Re: Re: Re: Re:  

 

Ano vidíme to všichni stejně akorát jinak uvažujeme, jak na to. Mě přijde, že jste Vy dva zbytečně o ten krůček v popředí. Vaše myšlenky jsou dobré a jdou tím správným směrem, ale je tu stále ten podstatný fakt o překážce č. 1. Dokud tu neodstraním můžu mít vize a cíle jaké chci a budou mi k ničemu. Schůzku bych nechal na toho 15.9. v Českých Budějovicích....stefi HK

Nepřihlášený uživatel

#2060

2012-08-19 22:18

Benešova výstraha pro nepoučitelné Čechy

Může to vypadat jako lekce z dějepisu 1947, ale je to dopis prezidenta, který myslel na naši budoucnost. Z aktuálnosti tohoto textu nepříjemně mrazí..

Dr Edvard Beneš národu :

Vážení spoluobčané!

Vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války, zanechávám vám odkaz, ve kterém vás varuji před možnými pozdějšími požadavky za znovuosídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti.

Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou odstupem času revanšisty prohlášeny za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou ,,Češi vlastenci", kteří se budou Sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat, a že budou nakloněni jejich návratu. Nenechte se oklamat a jejich návratu nedopusťte.

Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstane. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat o odtržení Slovenska od České republiky. Bylo by to pošlapání odkazu našeho prvního presidenta Československé republiky T.G.Masaryka a jeho spoluzakladatele M.R. Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů.

Nezapomeňte, že mé dekrety se týkají i potrestání vlastizrádců, že mají trvalou platnost a potrestejte všechny případné vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době.

Váš Dr.Edvard Beneš

Praha, květen 1947
proud

#2061 Re: Re:

2012-08-19 23:22

#2057: cesar - Re:  

 

Ahoj,ja dorazil az ted:-).To je jen dobre ze je nemas, vsak uvidime,oni stejne budou muset z tech oci spadnout vsem,jinak se nehneme z mista a budeme preslapovat po Benesich,Masarykach,Svobodach a Husacich,at byli jaky chteli,nekdo lepsi,jinej horsi,porad jen ty stary struktury v hranicich davanejch jim mantinelama,ktery staveli jini,nikdy si je nepostavil sam narod sobe,nekdo se tim bude cejtit treba dotcenej,ale zbytecne,netouzim nikoho snizovat nebo shazovat,jen konstatuju stav veci,to co nas ceka je neco uplne jinyho,ja doufam,ze mnohem lepsiho,az se to podari,ale da to opravdu poradnou hromadu prace,jsem si jistej,ze to bude stat za to. .....proud
proud

#2062 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-08-19 23:31

#2059: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Stefane,a co se stane kdyz se podari bod c.1 zitra? :-).Ta odpoved me opravdu hodne zajima,protoze vim,co by se stalo,a jen doufam,ze se to nestane,dokud nebudou lidi pripraveny,aby byli pripraveny,musej se dozvedet spoustu veci a sami si k dalsi spouste veci dojit,jinak vsechno udelaji spatne a znovu se stanou obetma,ve state plnym dravcu a pokrivenou moralkou,nejde jen vykopat vladu,a to ani ne i se vsema radnima,i to je malo za soucasnyho stavu veci,je treba obnovit moralku lidi,to dobry v nich,teprve pak je treba udelat razantni kroky a je mi jasny,ze pak uz urcite vyjdou,ale bez naroda v zadech se muzeme stavet na usi a nic z toho nebude.Potrebujeme mit po boku lidi,ktery vedej a znaj,chtej a nepovolej,ne ustraseny stado,ktery ceka na chybu zvirete co je pred nim aby jen zaujalo jeho lepsi misto a nic vic......proud
proud

#2063 Re: Re: Re:

2012-08-19 23:36

#2058: - Re: Re:  

 

Jakej citat?.........proud
proud

#2064

2012-08-19 23:39

http://energieupramene.blogspot.cz/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak.html , tohle muze nekoho zajimat,ovsem predesilam,ze jen nekoho s opravdu sirokym obzorem,ostatnim to prijde jako nesmysl,ale kdo se tim zabejva a zna i film tajemstvi(the seecret),bude zatracene dobre vedet,ktera bije.Kdo se zabejva Illuminatama a nwo,i tim co jsem rikal,ten pochopi uplne,kdyz bude mit i znalosti nam skryty historie........proud
proud

#2066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-08-20 11:37

#2065: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

V jadru bych s tebou souhlasil,mozna pred sto lety by to fungovalo,ale ta doba je davno pryc,dneska plati dvojnasob,ze sidlo v pytli neutajis,nema smysl se schovavat pri dnesnich technologiich a praktikach,naopak,klidne jim vyzvonim co se na ne chysta(vzdyt to neni nic nezakonnyho ani nemoralniho) a stejne tomu nedokazou zabranit,jen je treba to udelat proste dobre.Schovavat se nema smysl,aby ses schoval,schovas se i pred lidma,jinak to nejde,kdo ti potom bude verit???Nejde to jinak nez s odkrytejma kartama,proto ale tvrdim a trvam na tom:"Budme k lidem pravdivy a uprimny"!Pak se muze "aparat" treba postavit na hlavu a stejne nic nenadela,voda si taky vzdycky cestu najde.......proud
proud

#2068 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-08-20 20:12

#2067: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Vim,souhlasim s tebou v hodne vecech,proto jsem prisel s tim "bavenim se s lidma" ,at ta myslenka jde od jednoho ke druhymu,bez iniciativ,proste mezi lidma,az to budou chtit vsichni,pak uz to nikdo neotravi a nikdo nezastavi,jen tak to pujde udelat.Tim "vsichni" mam na mysli samozrejme tu vetsinu.Co chteji vsichni,to se stane,proste nedaji jinak.Cim vic se vsechno bude drobit,tim min z toho bude,rozdel a panuj.Jednotlivci a skupiny ,kazdej s jinym lajnovanim se neshodnou nikdy,vzdycky to nekde na necem shori a v tomhle delat kompromisy moc nejdou,protoze kompromis porusi celistvost(nesplni se plan),proto to diskutovani o tom budoucim ,aby se vedelo co bude nejlepsi,dokud to jeste jde brousit a vylepsovat.Az se to zdefinitivni,uz to bude podle gusta vetsiny a stane se to tim "cilem" vsech.Ale porad to bude tymova prace vetsiny,ne jednotlivy aktivity,nebo dvou,trech,tedy mensiny,vnucovana nejakym zpusobem tomu zbytku..........proud

Nepřihlášený uživatel

#2069

2012-08-21 11:22

Černí čarodějové z Letenské
Poctivý má platit za podvodníka, to není kapitola z Orwellova románu. To je nový nápad géniů, dlících na Malé Straně v Letenské ulici (sídlo Ministerstva financí).

Za plátce DPH, který má daň odvést, má ručit objednatel služby. Čili ten, kdo už jednou daň zaplatil, má ji za neplatiče zaplatit znovu. Je to zase jeden z článků řetězu, kdy stát trestá poctivé a upřednostňuje podvodníky všeho druhu.

Pokud se toto dělo na vrcholu pyramidy, kdy se jednalo o rozkradené miliardy, tak to mnohdy přímo člověka, kynožícího se v každodenním shonu za kůrkou živnostenského chleba, tak nebolelo. Teď to však bude jiné. Ti, kteří si nakupují služby, či snad dokonce i výrobky, nebudou platit 21 % DPH (pamatujete na sliby „nebudeme zvyšovat daně“?), ale 2x tolik, pokud ten, od koho službu koupili, nezaplatí DPH. Takže stát, který má všechny prostředky k tomu, aby daně účinně vybíral, nehorázně přenáší odpovědnost na soukromníka.

O tom, jaký je to šílený nápad, kdyby se dovedl do důsledků, přesvědčí tento příklad. Něco si koupíte, něco, kde jsou upři nákupu uvedeny vaše nacionálie – třeba auto. Prodejce nezaplatí DPH a po čase vás finanční úřad vyzve, že prodejce nezaplatil DPH, takže ji musíte zaplatit za něj. I když to je extrémní příklad, ale při „odpovědné“ práci současných „odpovědných“ i taková šílenost může ve svém důsledku nastat..

Nestačí, že zvyšováním daní se podvazuje jakýkoliv pohyb směrem k hospodářskému oživení, ale chtít na malých podnikatelích a živnostnících, aby sledovali rejstřík neplatičů, kterých je 28 tisíc a s takovými nenavazovali žádný obchodní styk, je naprostá nehoráznost a drzost státu. Obávám se, že mnozí z pravicově smýšlejících voličů, kteří svými hlasy umožnili vládu, která má k liberálnímu pojetí ekonomiky snad ještě dál než KSČM, si rvou vlasy. Zvláště, když se jich další nápady „černých čarodějů“ z Letenské bezprostředně dotýkají.

Takže, příště rozum do hrsti a číst volební programy a nenechat se omámit voňavou fajfkou.

Petr Hannig|

Nepřihlášený uživatel

#2070

2012-08-21 21:30

To si snad dělají prd…!!! To bylo řečí v Hydeparku na ČT 24, že on nikdy funkci chtít nebude, že vše dělá pro lid této země. Sběratel šrotu, bezdomovec a president ?? Nevím zda mám v tomto případě brečet nebo se raději pořádně zasmát ??

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Popelka-na-Hrad-volaji-Holesovsti-Pry-navaze-na-Masaryka-243652
proud

#2071 Re:

2012-08-22 10:24

#2070: -  

 

Nooo,tak to bysme to teda "chytli".........proud
proud

#2072

2012-08-22 12:21

......Je hodne lidi,ktery si pletou vlastenectvi s karierismem v zajmu vlastniho dobra,(treba i na ukor druhejch),i za to sem tam "pustej chlup"(neco jako odpustek od farare),jenze to jsou dva pary bot!.......proud
proud

#2073

2012-08-22 14:09

http://www.czechfreepress.cz/tema-tydne/torontske-protokoly.html , pro ty co jeste tapou v tom ,proc se deje co se deje a proc jsme,kde jsme,kdo se nad tim zamysli,zacne premejslet,jak takovy nicivy usili marit.........proud
proud

#2074

2012-08-22 14:15

Kdo prospiva ve vedeni a upada v mravech,vice upada nez prospiva.......Jan Amos Komensky .....proud
proud

#2075

2012-08-22 14:37

cim min bude clovek zavislej na financich,tim lepsi praci bude odvadet a stastnejsi bude,az bude prace zase otazkou cti,pak se vrati kvalita a nasazeni.......proud