Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re:
To bych nedoporučoval. Největší náměstí v Praze je Karlovo náměstí a je pojmenováno po Karlu IV. Já bych přece jen zůstal u toho letiště.:-)
Re: #4566
Kalhoty nebyly špatně ušity. Před přehlídkou si je povytáhl. Byl to zvyk z vězení, kde při povelu bachařů, aby se vězni upravili, tak si je vytáhl.
Re: se soudruhem Havlem ba věčné časy
#4552: dala jáma - se soudruhem Havlem ba věčné časy
Zato Vy půjdete za neúctu k mrtvým i živým přímo do pekla.
Vašek Havel byl jen ubohá a věčně ožralá figurka na šachovnici tajných služeb. Navrhuji pojmenovat po něm nějakou protialkoholickou léčebnu, nebo záchytku.
Re: Re: #4566
To je hrubý a účelově interpretovaný nesmysl !
Zase se něco vnucuje lidem ...
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Vážený pane Kellnere,
nemažte prosím tento příspěvek. Je natolik charakteristický a výmluvný o osobě pisatele, že je velmi poučný pro každého občana ČR. Je příkladem toho, jak může nemyslící člověk pod vlivem falešné propagandy dopadnout.
Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
#4586: - Re: absolutní nenávist komunismu !!
Každého, kdo popírá, že komunismus je zvěrstvo, by měl čelit trestnímu stíhání stejně jako popírači holocaustu. Stoupenci komunistické ideologie mají na svědomí nesmírné utrpení mnoha lidí ve 20. století. Odhadem až 100 miliónů mrtvých a další milióny zničených lidských osudů. Děkuji tomu, kdo to sem napsal. Je zábavné sledovat jak toto konstatování faktu přitahuje komunisty jako med vosy.
Re:
To je každého problém. Já se taky můžu svobodně rozhodnout, jestli budu nebo nebudu komolit například jméno bývalého francouzského prezidenta Charlese de Gaulla.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Souhlasim s vami konecne nekdo normalni .dekuji
Že se nestydíte
A nejlepší jsou ti hrdinové kteří nepodepíšou ani svuj souhlas s peticí.
Tato petice není exaktně proti
Re: Že se nestydíte
#4596: Milan Musil - Že se nestydíte
A to je jeden z důvodů, proč se v této zemi nikdy nic podstatného nezmění – pokrytectví, zbabělost, pocit méněcennosti, strach, závist, švejkování, podvádění. Na druhé straně slabomyslné papouškování nesmyslů a oslavování falešných vzorů, bez znalosti historie a bez pochopení souvislostí.
Po Václavu Havlovi by bylo vhodné pojmenovat přesýpací hodiny s jeho popelem,aby alespoň po smrti dělal něco pořádného a užitečného.
Re: Re: se soudruhem Havlem ba věčné časy
#4579: - Re: se soudruhem Havlem ba věčné časy
do pekla ? :-))))))) na nějaký bůžky a podobný píp ... oviny se spol¨éhá a věří jim jen ten, kdo není sto , ani sám sobě odpovídat za své činy a potřebuje obezličku, na niž to svede. to já ne, to bůh . Já nic, já pravda, láska. A Úctu vykazuji všem těm, kteří jsou úcty hodni. Opilcům, flákačům já úctu nevykazoval, nevykazuji a vykazovat nebudu.
| This discussion has been closed. |
Čtěte a zjistěte si,co znamenají a znamenaly u VH krátké kalhoty.Ty nebyly špatně ušity,ale na jeho příkaz tak měly vypadat (krejčí odvedl velmi dobrou práci) a VH byl (nejen on) nadmíru spokojen.