Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Argumenty chybí - tak alespoň nadávky, že ano? Nicméně z chybného pravopisu je jasné o koho jde...
Kolem něho se lid ČSFR sjednotil ale to bylo vše. Pak vyráběl již jen samé zmetky a zločiny.
Mnoho toho pro historii nezanechal jen key a průsery.
Kašparování v tomto státě už bylo přehršel.Źádný Havlárny.
Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
#23: zorro - Re: absolutní nenávist komunismu !!
Byl to K. H. Frank a píše se "Reichsführer" a to byl Hitler. SS-Obergruppenführer Heydrich, tak se to píše, byl zastupující říšský protektor - Stellvertretender Reichsprotektor in Böhmen und Mähren. Havlova Rodina kolaborovala s nacisty.
Souhlasím s textem petice. Z toho, co se v médiích odehrávalo v souvislosti s úmrtím Havla, mi bylo opravdu úzko a byla jsem velmi znechucena tím, jak nevyvážené bylo zpravodajství. Zároveň mě i překvapilo, kolik lidí pouze papouškuje to, co slyší z médií a nesnaží se poshánět informace, něco si přečíst, přemýšlet a udělat si vlastní názor. Je mi z toho smutno, přála bych si, abychom my Češi byli chytřejší.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Tak ty máš dost.
Re:
Doporučuji si o něm něco přečíst.Jen ten jeho projev z 89 možná stačí.Konfrontace s realitou.Síla.
-názorné kopírování
-nové letiště NENÍ architektonicky zdařilé/na rozdíl od starého/a proto NEZAJÍMAVÉ.
-bylo by urážkou V.H.
Re: Demokratické země také přejmenovávají letiště
| This discussion has been closed. |