Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Je to jako s Romy, všichni ví, že je to špatné, ale nikdo nepujde proti, aby náhodou nešlápl vedle. Totéž je to s přejmenováním letiště, není to to pravé ořechové, ale postav se proti tomu.
Takže já jsem zásadně proti.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Přejmenování čehokoliv přináší potíže všem kterých se to dotkne. Při přejmenování ulice, náměstí, města musí všichni kdo tam bydlí vyměnit občanské průkazy. U přejmenování letiště se vymění jenom nápis na budově a přesto to bude stát několik desítek milionů. Není pro ty peníze lepší uplatnění?
Re:
Geniální nápad, tak tohle mne nenapadlo. A těch variant Havlovice, Havláč, Havlice, Blbákov, pardon, to ne.
Re:
Souhlas.! A jak tak koukám, národ už zapoměl, že Vaška Havla do funkce prezidenta zvolila bývalá komunistiká vláda!!!
"Tady je Havlovo! "
Myslím, že všichni nadšenci a "stoupenci" Vaška Havla zapoměli, že do funkce prezidenta ho s velkou slávou zvolila tehdejší komunistická vláda-proč asi?
Miroslava Muchová
Re: Životopis
Vážený Pamětníku.
nevím, co je ve vašem rozboru Životopisu rodiny Havlových pravda a také mě to nezajímá. Zajímavé na Vás je to, kdo je pro Vás největším nepřítelem lidstva: Jsou to Židé, homosexuálové a zednáři. Toto stačí k tomu, aby si o Vás nestranný člověk udělal svůj obrázek.
zdraví Pamětnice
nEZLOBTE SE ALE JA MĚL MINULÍ ROK 3 UMRTÍ V RODINĚ a po nikom se nic nejmenuje ani to za mě neplatl stát jako za Dášu tak nevydím důvod proč to je v tomto případě.Památka V.H.se uctila až až a dokonce to bylo už přehnané-
| This discussion has been closed. |
Je to vážná věc,v každém městě i na vesnicích se vždy najde někdo co bude navrhovat nějaké přejmenování po Havlovi,mám návrh co to nechat tak jak to je a přejmenovat naší republiku a nebo navrhnout přejmenovat celou EU.