Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re:
Chtělo by to přezkoumat podpisy, jestli se nepodepisuji duplikátně. U nich je možné všechno.
Re: Re:
Tady se taky občas objeví nějaký ten Lenin, Heydrich, Dáša nebo Usáma, ale tedy Indy nebo Australany jsem tady neviděl. :)
Re:
Tady, za 3 dny skoro 5 a půl tisíc, je slušný výsledek. Teprve teď se to začíná šířit po netu...
Re: Re: Letiště Praha
Omlouvám se, jestli jsem někoho donutil odpovídat. Byla to reakce na to, že v názvu petíce se píše o "letiště Ruzyně", a to je asi špatně, ne? Jinak si opravdu myslím, že nejde o život, že? :-) Přeji všem příjemný večer :)
NESOUHLASÍME S PŘEJMENOVÁNÍM LETIŠTĚ RUZYNĚ!!!
Re: Re: Re: Letiště Praha
#1183: - Re: Re: Letiště Praha
Víte.Ono se lidově říká Ruzyně, protože v Praze je ještě jiné letiště a to vojenské ve Kbelích. :) Takže raději každý oznámí, na které to letiště to jede.Jestli někam poletí na dovolenou a nebo jestli nejede mrknout na letecké muzeum do Kbel.
Psychóza
Láda
Re:
To by jste se divil ceho jsou nekteri lide schopni a jelikoz petice kde neni vlastnorucni podpis neni pravne zavazna tak si tam kazdej muze napsat treba smysleny lidi a nebo skutecny lidi kteri ó tom ani nevedi clenove rodin ci s tim treba ani nesouhlasi byl jsem toho svedkem kde muj bracha v petici za zachranu nadrazi v Usti nad Orlici podepsal me sousedku a Jiriho Paroubka asi tak.
Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
#23: zorro - Re: absolutní nenávist komunismu !!
Ty Reisfurure nauč nejprve česky a pak protestuj.Nejsi náhodou KSČM ? Příště napiš:"Reichs-Führere! Hňupe.
Re:
Jenze Ruzyne zni blbe. Je to rusky znejici, nic nerikajici nazev. Mne to tedy vubec nic nerika. Havla zna kus sveta a tomu letisti by to pomohlo. Pro navstevniky by to bylo prijemnejsi a mozna by jich i vice priletalo.
Nemuzete neustale vy Cesi myslet jenom na sebe. Jste trapni s tou Ruzyni. Ruzyne at se jmenuje treba hrad.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1168: -
zahlédla jsem tam nějaké Austrlany, Indy atp. zkrátka si národ rozhoduje o názvu svého letiště..... ehm, že ano ;)