Komu slouží Zeman? Výzva Senátu k podání ústavní žaloby proti prezidentovi.
argumentační báze
Petice
Vážení -
velký dík za fundovanou snahu o nápravu věcí v tom klíčovém bodě, od nějž se nepochybně odvíjí spleť zmatečných, mlžných, často nepochopitelných, ale hlavně nepřijatelných a nebezpečných kroků shůry...
Mám ale vážnou obavu, že i kdyby tuto Petici podepsal milión občanů, narazí tato na nevůli adresátů... Jak všichni víme, na(ne)štěstí se blíží parlamentní volby a již nyní zjevně nastal boj o hlasy voličů: zdá se, že demokratické opoziční bloky, v něž jediné lze vkládat naději v další kroky (Zelení prominou, jde o parlamentní půdu), se - podle mého názoru krátkozrace a kontraproduktivně - snaží o zisk sympatií "nerozhodných" gestem, které (ať už jde o rozpuštění sněmovny, nebo o vyslovení nedůvěry vládě) přinese pouze posilnění pozici hlavy státu...
Otázka tedy zní: Jak obě komory Parlamentu zainteresovat na projednávání Petice? (Možná získat ještě nějakou právnickou kapacitu - existují! - na podporu dr. Marvanové? Viribus unitis?). A vlastně se nabízí ještě jedna otázka: Kolik podpisů je zapotřebí k odvolání prezidenta voleného občany? Možná, že znalost čísla a určitý dohledný horizont by k podpisu pohnuly i ty, kteří již ztratili naději a znechuceně rezignují (vidím jich kolem sebe dost)...
Ještě jednou Vám děkuji a přeji stálou energii a optimismus -
Dana Svobodová
Všem kteří tuto petici vypracovali, všem ze srdce velice děkuji.
Je to skoro měsíc, kdy jsem své děti bez diskuze postavila před TV aby sledovali vyjádření pana Vystrčila v reakci na duo Babiš/Zeman, odvolání ministra Blatného atd.
Tehdy jsem jim řekla ať se dobře koukají, že toto je vzácný, téměř vyhynulý exemplář slušného politika....
Jak se říká že všechno špatné je pro něco dobré...řekla jsem si, že jediné pozitivní na zavřených školách je fakt, že můj syn nemusí denně hledět na zeď na to místo, kde visí portét našeho nynějšího prezidenta. A to vynechávám slova o úctě...to sem opravdu, ale opravdu nepatří.
Doufám že bude brzy lépe, musí ! Ještě jednou děkuji !
Jitka Lörinczová
Podekovani
- Pane Kocabe, jsem vam vdecny ze jste po revoluci vyhnal Rusy z Ceskoslovenska. Je na case vyhnat Rusa z Hradu (fakt by me ale zajimalo proc to ten pomstychtivy deda dela).
JUDr. Hana Marvanová
Každá aktivita, které se účastní, je nedůvěryhodná. Stačí zadat její jméno na www.sinagl.cz
Přejeme si nejvíce, ať pravda a láska zvítězí. Díky Vám. Hana a Petr Baštovi
Díky
Děkuji za uvedení kokrétních zlých činů pana Zemana. Děkuji moc za váš boj proti zlu!! Ať se bude dít cokoli, věřím, že tato snaha není marná.
Danka
Re: Petice
Souhlasím s Vámi. Jen snad - senát má mou větší důvěru...S tím eventuelně nutným počtem hlasů mě to taky zajímá. Slyšela jsem před časem, ale nemám ověřeno, že např. i magistrát má povinnost se zabývat peticí občanů města, když petice určitého počtu hlasů dosáhne. Eliášová
Děkuji za vaši práci, velice si vážím vaší iniciativy. Marek Nykles
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
#14: - No dovolte, vy jeden anonyme, který nemá odvahu se podepsat! Nenechám se Vámi urážet. Mě může urazit jen inteligent a to vy nejste. Podívejte se na sebe do zrcadla a dejte si facku za mě. Pavel Jelínek
Re: inu, Vaše hrubost je typickým příkladem příznivce obludného Zemana. Vezměte se spolu kolem ramen
Re: JUDr. Hana Marvanová
Re: JUDr. Hana Marvanová
#8: Jan Šinágl - JUDr. Hana Marvanová
O paní Marvanové se sice šíří klepy. Jako o každém, kdo něco dělá. Ovšem o kolaborantovi Ruska jsou známa fakta.
Re:
Je mi vás líto pane nebo paní, co nemáte odvahu se ani podepsat, evidentně jste dobrým žákem naší "morální ikony" Miloše Zemana.
Eliášová