Petice.com

Uzavření škol do konce školního roku

Roušky

Nepřihlášený uživatel#151 Apr 11, 2020, 11:14

Vláda padla na hlavu. Říkají, že desinfekce a roušky pro děti budou. Tak bych jen ráda pripomela, že na jednoho žáka to může být i víc jak deset rousek na jeden vyučovací den. + Cesta do školy a ze školy. Pochybuji, že ty roušky mají. Říkali, že se budou posílat roušky poštou aby je měl každý občan. Nemám úplně pocit, že by se tohle někdy stalo. Děti nemám ale i tak si myslím, že je hloupost je do škol pouštět takhle brzo. Udělejte maturity tak jak to tu lidí stále píšou a děti nechte doma dokud se situace úplně neuklidní. Děti stejně se budou slejzat po skupinkách před školou i po škole. Bude to jako časovaná bomba. Přijde mi, že ačkoliv vláda o této petici moc dobře ví, tak se jí snaží přehlížet protože děti prostě do škol chtějí poslat. Pár dní zpátky prece i v televizi ministr školství docela zavrhl tuhle celou petici a stal si za tím, že se to prostě uklidní atd atd.. doufám že se jim to všem vymstí jestli je teda do těch škol opravdu pustí :) přijde mi že vláda myslí jen na sebe a na peníze co potřebuji aby dospělí chodili do prace a nestarali se doma o děti atd, ale zdraví mladých je očividně nezajímá. Ať si třeba zemřou, že? Pitomost.. nicméně, podepsala jsem a máte moji plnou podporu, snad to vyjde. Jestli vláda tuhle petici dostane a i přes těch skoro 100 000 podpisů a značných nesouhlasu děti do škol pošle, tak máme oficiálně vládu padlou na hlavu a vládu, co se nezajímá o zdraví naše a našich dětí, generaci co tu budou po nás :) to jsme si teda zvolili skvěle lidí, za hlavy státu.

D#152 Apr 11, 2020, 11:20

Re: Re:

#143: Marie - Re:  

Děkuji Vám, vážím si toho, Vám také.

Nepřihlášený uživatel#153 Apr 11, 2020, 14:07
Přestaneme šít roušky pro děti zadarmo a uvidíme, jak lehce projde naše petice!
Nepřihlášený uživatel#154 Apr 11, 2020, 18:02
A co děti na internátech? Jak ony budou řešit roušky? Kolik jich mají mít na týden? Jednorázové nejsou a i kdyby byly ,budou drahé. Na internátě je nevyperou a povezou je v pátek domů ???? Nesmysl!!!!
Nepřihlášený uživatel#155 Apr 12, 2020, 08:49
A co lidi, kteří třwba bydlí na intru? Ty jsou předurčení na to koronu dostat že?
LFCFAN92#156 Apr 12, 2020, 12:43

Radši řešte, aby se odvolal z pražského hradu ruskej šváb Zeman !!!!!!!!!!!!!!!!

Kurva, to je zas petice k hovnu. 

Tuhle petici vymysleli nějaké debilní děti co nechcou do školy že jo?

Sory jako ale řešíte prostě totální pičoviny a sory že to říkám ale, zasloužíte spíš pár přes držku !!!

Radši řešte, aby už konečně odvolali toho zkurveného knedlovepře Zemana zvaného Ovar z pražského hradu !!!!!

Ovar je totiž agent Moskvy a Pekingu a tím trvale zrazuje naší republiku a její prozápadní směřování zakotvené v našem členství v NATO a EU !!!! Ovar je proruský zkurvenec !!!!!!!

Proto ho musíme odvolat, aby už tam nebyl pičus jeden !!!!!!!!

Rusko je zasraná fašistická země vedená zkurveným Putlerem a okupuje Ukrajinu !!!!!!!

Ať žije Ukrajina !!!!!!!! Ať žije NATO !!!!! Ať žije USA náš přední spojenec !!!!!!!!!!!!!

A vy všichni agenti Rusáků si polipte prdel. stejně vás všechny pověsíme vy dementní šulini !!!!!!!

Nepřihlášený uživatel#157 Apr 12, 2020, 17:27

Re: Radši řešte, aby se odvolal z pražského hradu ruskej šváb Zeman !!!!!!!!!!!!!!!!

#156: LFCFAN92 - Radši řešte, aby se odvolal z pražského hradu ruskej šváb Zeman !!!!!!!!!!!!!!!! 

Neodpovídejte tomuto stvoření, to do školy asi moc nechodilo, dle jeho pravopisu. Má problémů sámo se sebou až přílíš, nepříkládejte mu.

Nepřihlášený uživatel#158 Apr 13, 2020, 09:57
Mě by spíše zajímalo jakým způsobem chtějí zajistit aby školy dodržely hygienické nařízení a předpisy třeba o svačinách či na obědech
Nepřihlášený uživatel#159 Apr 13, 2020, 14:56
Já si třeba nedokážu představit jak by ve škole třeba cvičili, s rouškou? A ve škole je i tam velké teplo, takže jakmile se děti zpotí, hned je potřeba rouška vyměnit. Už vidím jak má každý na výměnu tolik roušek pro dítě. A to jsou rodiny s více dětmi. Takže za mě nepředstavitelné.
Anonymous#160 Apr 13, 2020, 17:17
Dobrý den , Tak a teď mi řekněte, když teda do konce školního roku nechají uzavřené školy. Zruší OČR ? Jak budu moci chodit do práce. Už teď jsem na OČR jelikož manželka děla ve zdravotnictví v první linii a já o když jen za 60% mzdy, ale aspoň něco. Přijde mi petice nedomyšlená. Ne každý má starší rodiče co by děti hlídali i , když z důvodu Covid 19 omezovat přístup k starším lidem. No nevim.. S pozdravem Mešter
LFCFAN92#161 Apr 14, 2020, 11:13

Re: Re: Radši řešte, aby se odvolal z pražského hradu ruskej šváb Zeman !!!!!!!!!!!!!!!!

#157: - Re: Radši řešte, aby se odvolal z pražského hradu ruskej šváb Zeman !!!!!!!!!!!!!!!! 

Ty sám máš se sebou problémů až přílíš, vypičený šulíne !!!!!!!!! Nejsi náhodou agent Kremlu ty zkurvenče ?

Nepřihlášený uživatel#162 Apr 14, 2020, 14:02

ty roušky se dají vyprat, a použít znovu, pokud jsou látkové.

To autora Petice asi nenapandlo

Nepřihlášený uživatel#163 Apr 14, 2020, 20:03
Manzel jezdi s kamionem do zahranici. Chrani se, ale nedej boze se nakazi a nez se to projevi, tak nakazi nas a syn pak nakazi ostatni deti vc. ucitelky a znova to zavrou ? Je to nesmysl. Nebo udelaji ententyky, ktere dite pujde do skoly ? Syn je v 1. tride, je nervozni, kdyz ma mit rousku 5min natoz 4h. Rodice malych deti nastoupi do prace a kam prvnacek pujde, kdyz budou zavrene druziny a neni hlidani ?
Nepřihlášený uživatel#164 Apr 14, 2020, 20:37
Dobry den, taky se chci zeptat: Paracetamol pro deti neni dostupny, tekute mydla ani dezinfekce nejsou poradne k dostani...jak chteji resit jine nemoce, urazy, nakazy? Ne jen Covid-19? Vubec se nehovori o testovani...proste chteji promorit spolecnost. Vyuziji k tomu rodiny s detmi.
Nepřihlášený uživatel#165 Apr 15, 2020, 06:44

Je to nesmysl aby děti měli ve školách roušky.... Po hodině v roušce bude dítě unavené , ospalé.... Z nedostatku vzduchu. A nemluvě o tom že asi by je neměl kdo hlídat aby opravdu byly roušky na obličeji a ne někde v kapse nebo házené po spolužacich... A co svačiny?.. Jak budou děti jíst, pít... Nemluvě o obědech.... To by museli vydržet bez jídla domů?... Co ty děti co dojíždí domu hodinu autobusem plus půl hodiny čekají na autobus.... Takže opravdu bude nejlepší nechat děti letos doma.... A rodiče co si stěžují že jsou vytížení.... Já mám dvě děti, a zvládám ... Učení, domácnost... Stačí si to jen správně rozdělit... A jde všechno... Krásný den..

Nepřihlášený uživatel#166 Apr 15, 2020, 17:29
neasi kkti
Nepřihlášený uživatel#167 Apr 16, 2020, 18:50
Já svoje děti nepustim úkoly doma děláme, tak nevidím důvod proč by měli chodit do školy.
Anonymous#168 Apr 19, 2020, 16:58

Re: Re: Re: Re: Re:

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.