Petice proti pausalizaci romskeho problemu


Nepřihlášený uživatel

#101

2012-01-16 23:00

Dobrý den rád bych věřil že ,zde v Čechach bude život pro mne a moje děti a zname , bezpečno , mam dost Českych kamaradu a , a doufam že to tak zustane , , mam Českou Republiku rad narodil sem se zde . nikdy jsem nikde jinde nežil a doufam že nebudu , proto prosim dělejte stim něco lidi . .děkuji Milan

Nepřihlášený uživatel

#102 Re: Proč s touto peticí nemohu souhlasit

2012-01-16 23:07

#80: Občan - Proč s touto peticí nemohu souhlasit

Dobrý den jmenuji se .Milan Milenko a plně svámi souhlasim .


Nepřihlášený uživatel

#103 Re: CIGANI

2012-01-16 23:22

#93: Jupijup - CIGANI

Nevim proč maš takovou zašt a nenavist ale kvuli takovym jako jsi ty ! se Č.R. ŘADI MEZI RASISTICKY STAT.dik . jo a to že cigani , nebo romove jak chceš jsou zloději  tak ano , (někteři ) ale vrazi ?? to ne . kolik spacha Čech vražd za rok ?? no v novinach je to každy den , cigan možna tak 3 do roka ??  to že nas pronasledoval  tvuj vudce Hitler , je fakt ale  ne jen nas !! a pokud by Hitler vhral valku  Češi  by bili otroci a povl  . dnes sem čet že jeden zvas znasilnil měsični ditě !! co ty nato . asi nic co , .ale skončim jinak je to tak na dloho psani a určitě vyš že mezi vami jsou vrahove ,pedofilove  zloději,že znasilnujete vlasni děti .vraždite rodinu , babičky a maminky , sourozence . a doufam že vtom budete pokračovat ,


Nepřihlášený uživatel

#104

2012-01-16 23:27

Ubožáci...už jděte s těma sračkama do prdele...táhněte z Čech třeba do Rumunska...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-01-17 10:59


Janecek

#106 Děláte si srandu??

2012-01-17 11:00

Větší sračku jsem nečetl
666

#107

2012-01-17 11:22

Podle me by se meli cigani dobrovolne sebrat a tahnout zpatky do pralesa kam patri!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-01-17 11:54



Nepřihlášený uživatel

#109

2012-01-17 14:17

S petici souhlasim as nato ze nema cenu posilat petici cesky vlade nebot ceska vlada nema zajem se zabejvat rasizmem vlade nezalezi na romske mensine pro vladu je romska mensina jenom povl to bylo a bude nebot ceska majorita je 80%rasistyckej narod a to tesko se da zmenit.

Nepřihlášený uživatel

#110

2012-01-17 14:57

neignorujte nas problem
rovněž občan j d

#111 Re: Proč s touto peticí nemohu souhlasit

2012-01-17 16:12

#80: Občan - Proč s touto peticí nemohu souhlasit

Tak především vážený občane , jestlipak víš co vlastně znamená Cikán...???? A že pojmenování Roma jsme si vydobili již v 8 století a toto schválil samotný papež a že se takto  titulujeme my samotní od nepaměti???


Nepřihlášený uživatel

#112

2012-01-18 21:47

podepište se romové ,jde o nás a i pro nás . bylo by dobré spojit se a držet se ,jde o nás a budoucnost nás i naších dětí.

Nepřihlášený uživatel

#113 Re:

2012-01-18 21:51

#107: 666 -

jak někoho mužete posílat do pralesa ,a vy víte kde jako romové mají být a žít .narodily jsme tu a žijeme tu ,naši děti tu vyrostly ,do práce chodíme a nevím proč tu urážíte ,a hažete nás všechny do jednoho pytle

 


Nepřihlášený uživatel

#114

2012-01-20 14:27

Pročítám reakce na petici a je mi divné, že je tu jen velmi málo nesouhlasných komentářů. Namám ráda paušalizaci, ale přečtěte si komentáře a udělejte si obrázek, jak je využito zatím bezplatné školství a právo na vzdělání. Chcete snad tvrdit, že někdo omezuje vaši snahu dát dětem vzdělání, aby se nemuzsely stydět za svůj písemný a hlavně slovní projev? Denně používám dopravní prostředky MHD a cestuji s Romy a mohu říci, že až na dvě vyjímky alkoholiků "Gadžů"se ani jeden "Gadžo" nechová tak jako vy, děti nevyjímaje. Bydlím v lokalitě s větší částí romského obyvatelstva. Téměř každý víkend dochází k rušení nočního klidu a nejsou to "Gadžové". Synovi ukradli MP4, manželovi vykradli auto.Za celý svůj život jsem se zatím setkala pouze s jedním slušným romem, později se ukázalo, že je homosexuál, těm, jak známo, se hrubé chování nelíbí.
Kde jsou ti slušní? proč tedy nejsou vidět? Proč mám strach když jdu sama po ulici a proti mně 4 Romové, kteří do sebe strkají? Moje teta učila ve Zvláštní škole, nevím jak se nazývají tyto školy přesně dnes. My , jako děti školou povinné jsme v době opravy jídelny chodili do této školy na obědy. Nebyli zde jen romové, bylo to půl napůl. Není pravda, že to byly a jsou školy pouze pro Romy.Jsou to školy pro ty, kteří mají problémy se vzděláním, bohužel ne svojí vinou. Nerada paušalizuji, ale proč je tolik Romů přes den i večer a v noci v hospodách? Proč se nevěnují dětem, ne kterých vám tolik záleží, Proč je nevedete ke vzdělání? To je jenom ve vaší moci, za to není stát zodpovědný, jak rodina vede své potomky a jaký jim dává příklad. Proč si nevážíte toho, že můžete slušně bydlet? Viděli jste někdy tak zničené a vybydlené sídliště, kde bydlí "Gadžové"?
Přeji vám a hlavně vašim dětem lepší život, ale pokud se o něj vy sami něbudete snažit, nikdy ho nedosáhnete.

Nepřihlášený uživatel

#115

2012-01-20 20:24

Ano souhlasim stou to petici.
samsula
Nepřihlášený uživatel

#116

2012-01-25 16:01

Myslím že k tomu bylo řečeno dost.Jenom bych tu asi opakoval slova.

samsula

#117

2012-01-25 16:02

bylo tu dost k tomu řečeno.psáno

Nepřihlášený uživatel

#118 Re:

2012-01-25 16:11

#116: samsula -

Jenom nechápu, k čemu jsou zastoupenci ve vládě, kteří nás zastupují.Stejně si myslím že každý který pracuje pro romy bere jenom prachy aby se tu živil na úkor nás. NEPOCHOPITELNÉ !!


Nepřihlášený uživatel

#119 Re: NESKUTEČNÉ

2012-02-05 13:45

#45: Chce se mi blít Velebnosti - NESKUTEČNÉ

Co máme doháhanět, pokrok , pokrok sebou táhne lidi jako lavina ,a i my jsme součásti pokroku jdeme z dobou která nás sebou táhne at chceme nebo ne. Ekonomická situace je na spadnutí nejenom v ČR ale na celém světě.Krize začala v USA a dopadla na celej hospodářskej sistém světa. První negativní dopad je ten že se sníží poptávka po výrobcích ,které produkujou firmy a prodávají je.firmi zaměstnávají lidi kterím za jejích odvedenou práci platí.při snížení objednávek a poptavkách produktu nebo dílů ,začne firma z usporným opatřením, a to je propouštení lidi z práce.Stoupne nezaměstnanost a následně přibyde lidí bez práce. Tím se zníží jejích životní uroveň, a tudíž se z nich stanou socialně potřebný.Žijou ze soc. dávek. V ČR je 9 až 10 % nezaměstnanost to je cca 450 až 560tisíc lidí práce schopných.Kde je zaměstnat ? Zemědelstvý je v krachu automobilovej průmisl nemá komu svoje auta prodávat.Majoritní společnost je v koncich ona to nezvládá, romové jsou jen zlomek toho problému kterej geneticky vybavená majoritní společnost nezvládá.Takže potírejte korupci, uplátkářstvý, přestante rozkrádat dotace z EU fondu stavte dálnice podle daných kriterii ,nerozdávejte si nehorázně odměny. Stát vede geneticky dobře vybavená? vláda, ředidelé firem ,bank a všech institucí jsou lidé ,kteří podle vás pane mají IQ dostačený na to aby tenhle stát fungoval jako vyspělá společnost .Romská MENŠINA nemůže ovlivnit strukturu a funkčnost 10 milionového statu.Je to přece MENŠINA. Jsem rom pracuji mezi vámi již 30 let jsem vyučenej automechanik svojí poctivou prací jsem dosáhl postavení kterého si vážim,zastávám funkci směnového mistra 14 let.Tato funce vyžadovala znalost jazika a tak jsem se naučil Německi a Španělski vluvím dobře rusky a polsky. Romové maji genetickéj fond jako každéj z vás ale nemájí příležitost kvůli lidem jako jste vi a vám podibní.Nesnesete aby byl cikánek lepší než jste vi, bojíte se toho protože moje skušenosti mi při mém zaměstnání ukázali že pruměrně inteligentní rom vás předčí ve všem konání které jsou požadovány po zaměstnaci. Přeji Vám jestli jste zaměstnanéj, ať máte stalou práci.A propos romové jsou na tom, se zdravím geneticky ,vybavení  moc dobře...


Nepřihlášený uživatel

#120

2012-02-12 23:11

Zajímavé je, že v ČR jsou příslušníci jiných národů a nejrůznějších odstínů pleti. Ani o nich nevíme. Když našinec přijde do jiného státu, musí se začlenit do tamní společnosti. Cikáni jsou tu několik staletí a vyznačují se přesně tím, čím cikáni kdekoli jinde na světě: ve své drtivé většině jen parazitují na majoritní společnosti, kterou se nechají vydržovat a přitom jí škodí, jak mohou a majoritním obyvatelstvem hluboce opovrhují. Roztahují se, jakoby jim všecko patřilo a ještě se jim nelíbí, když s tím okolí není spokojeno.

Jestli je někde problém, pak v cikánech samotných a v těch hlupácích z majoritní společnosti, kteří je ještě omlouvají a podporují. Mám jednu známou, mladou paní, která vystudovala, aby pomáhala nepřizpůsobivým cikánům. Velice rychle byla rozčarována a znechucena z poznání pravdy a přešly ji veškeré iluze, které si dříve dělala ohledně pomoci této havěti.
Můžete mě považovat za rasistu. Ale jsou slušní a pracovití cikáni, se kterými se běžně zdravím a při setkání si podáváme ruce. Bohužel i tito, jakmile dojde řeč na parazitující příslušníky jejich etnika, okamžitě obrátí a zastávají se jich, přestože jinak se jich sami štítí.

Místo této petice se starejte raději o to, aby vaši soukmenovci Vám, kteří se cítíte být slušnými, nedělali ostudu. A když už výše padlo cosi o tom, že své děti raději posíláte do zvláštních škol, protože jsou v běžné škole údajně diskriminované, je to další z Vašich lží. Vaše děti ve škole diskriminují ostatní. Inteligence Vašich dětí nestačí na to, aby pochopili učivo, takže učitelé, aby Vaši géniové nebrzdili ostatní ve výuce, musí Vaše děti s IQ mezi 70 a 80 přemístit do zvláštní školy.

 

A panu mistrovi nade mnou (č. 119): Sneseme cikány, kteří jsou slušní a pracovití, buďte bez obav. Také fyzicky jste vybaveni dobře. Jen mně nějak nejde na rozum, jak je možné, že je mezi Vámi tolik invalidních důchodů, kteří vypadají na to, že by sami utáhli pluh při orání. Ne nezaměstnaných, kteří by rádi pracovali, ale těch, kteří by mohli pracovat, ale to je to poslední, co by je napadlo. Před časem byla v televizi ukázka demonstrace ostravských cikánů, kteří měli transparent s nápisem "Chceme pracovat" (nebo tak nějak). Škoda, že tam nepřišel někdo z Úřadu práce s nabidkami zaměstnání. Před televizními kamerami by bylo vidět, jak by se demonstrující dobrovolně rozprchli. Toto bych potom každý rok na Silvestra ukazoval v televizi k pobavení diváků.

Píšete, že jste mistrem. V běžné populaci je k takové funkci potřebné minimálně středoškolské vzdělání. Váš pravopis svědčí o absolvování základní školy s velkými problémy. Předpokládám, že ke své funkci jste se dopracoval jen díky pozitivní diskriminaci.


Nepřihlášený uživatel

#121 Re:

2012-02-16 11:06

#34: -  

 Re: Tato petice mimo jiné protestuje proti paušalizaci. Všichni nejsme bílé rasistické svině, které chtějí organizovat trestné, vražedné výpravy. Nechcete paušalizaci, tak nepaušalizujte. Základním principe, jak něco změnit je: Začít u sebe.

 


Nepřihlášený uživatel

#122

2012-02-16 20:21

Je zajímavé jak přesně vystihují svoji petici,ale jak dlouho v této zemi Romové žijí?Je slyšet jenom že chtějí stejná práva ale proč nechtějí také stejné povinnosti?? !! Proč nechodí romské děti do škol,proč neplatí nájmy v bytech které dostali?Ptají se:cožpak nejsme občané ČR?chovejte se tak a nejen s nataženou rukou pro různé soc. dávky !Pokud se jim nelíbí klidně mohou odejít ..jenomže v jiných zemích se taky musí pracovat a když k zodpovědnosti nepovedou své děti bude se pořád na ně poukazovat.

Nepřihlášený uživatel

#123

2012-03-14 18:13

můj názor: CIKÁN JE NA TOM LÉPE takže
na každého stejný bič, CIKÁN ČI BÍLÝ ale bílý si bohužel může stěžovat jak chce třeba na lampárně, ale má smůlu, kdežto cikán když má na úřadech problém začne se ohánět rasovou nenávistí a dosáhne svého např.
Když jsem byl na pracáku tak jsem si přišel na sociálku o 3 dny později pro příspěvek a co se stalo? Nic, jen jsem na něho už bohužel neměl nárok, přišel po mě cikán, jak dopadl? určitě víte všichni jak, odpověď dostal stejnou jako já, ale jak se začal ohánět rasovou nenávistí tak bylo po jeho, hlavně že byl ověšený zlatem a před sociálkou nastoupil do meďoura to taky můj mozek nebere když musel na sociálce podepsat prohlášení, že nic nevlastní aby dostával příspěvky, to je ta spravedlnost.
A teď když chodím na směny do rachoty tak se mi smějí do obličeje, pěkně sedí u baráčku na lavičce pije kafíčko, klídek, tabáček s myšlenkou (jen jdi makat trotle ať ti můžou strhnout prašule pro které si zase zajdu na socku)a vsadím se, že kdybych byl zase na pracáku a musel bych vykonávat veřejně prospěšné práce tak bych kolem dotyčného sbíral vajgly,papírky a mu by praskl bachor smíchy, protože já dostanu minimum a on ze socky prašulky i když nic nedělá.Takže opakuji, na každého stejný metr aby si nikdo nemohl stěžovat.

Nepřihlášený uživatel

#124

2012-03-21 07:42

Přijdou velké změny....
Ano rok 2012 by měl změnit náš pohled na život.
Výborná věc je, uvědomit si podstatnou a prioritní zákonitost.
Ke změně musí být vůle, nejde jen o tu politiku, ale zejména nás občany v jakých podmínkách chceme a budeme žít. Tak že děkuji že tento celý Český stát začíná uvažovat o změnách a je fajn, když ani vy nezůstanete pozadu VP.:-)

Nepřihlášený uživatel

#125

2012-04-23 18:07

ano , plně souhlasím od komanču se nic nezměnilo a jde to opět do extrému