Petice proti pausalizaci romskeho problemu


Nepřihlášený uživatel

#76 Re:

2011-12-01 23:34

#1: -

ty problémi dělají jak bílí občané tak tmavý tak co je to za vteky ?


Nepřihlášený uživatel

#77 Re: Re: Re:

2011-12-03 02:03

#73: - Re: Re:

mozna tak v Masaryk town v Torontske ctvrti, kde ziji sami Cesi, tam nas opravdu nechteji, ale v jinych ctvrtich problemy se sousedy nemame


Nepřihlášený uživatel

#78

2011-12-05 21:50

je to síce dobrá věc,ale pořád je to málo,aby nám to k něčemu pomohlo,chce to aby se nás někdo zastal když už existujou tolik takzvaných romských organizací,které dostávájí od státu dost peněz....

Nepřihlášený uživatel

#79

2011-12-07 22:46

proti romum proc maji zlost a proc jsou rasisti
Občan

#80 Proč s touto peticí nemohu souhlasit

2011-12-08 11:19

Tato petice je jednostranná a tudíž s ní nelze souhlasit. Osobně nerozlišuji v životě lidi na bílé a jiné pleti, ale podle toho, jak se chovají. Jiné skupiny obyvatel tohoto státu se nemusely přejmenovat, slovo Cikán není hanlivé, pokud to vyslovující nechce hanlivým učinit a přejmenování na Rom to v žádném případě nespraví. Je to stejné, jako když kdokoli z nás přijede do sousedního státu a tam vidí nápis "Češi nekraďte!". V České republice je více menšin, například Poláci, Němci, Maďaři, Chorvaté, Srbové, Ukrajinci a zejména Slováci, ale i další. Proč se tyto skupiny nebouří? Proč s nimi nejsou žádné problémy? Tvůrci této petice, zamyslete se nad tím. Když si přečtete své dílo, tak se stavíte do role ubližovaných. Ale jak jsou na tom mladé rodiny ve srovnání s vaším etnikem co do pomoci ze strany státu? Chcete důkaz, že český národ není rasistický? Tak se zeptejte na názor například na Vietnamce. Ti jsou vnímáni jako velice pracovitá skupina a rozhodně nepatří do majoritní společnosti. Vezměte si z nich v této záležitosti příklad a začněte řešit problémy vašeho etnika sami bez vyžadování podpory. Vychovejte své děti k poctivosti a pracovitosti. Potlačte mezi sebou agresivitu vůči okolí, protože pouhá základní znalost fyziky vám řekne, že akce vyvolává reakci. Nesvádějte vše na majoritní společnost, která vás ve skutečnosti oproti jiným podporuje a živí. Jiné menšiny by mohly při srovnání s vámi křičet a oprávněně výslovně řvát, že jsou diskriminováni, ale i to se týká majoritní části občanů tohoto státu. Ano je zde rasismus, ale obrácený naruby, kdy menšina má větší výsady než většina. Zahoďtě ty snahy a žijte jako ostatní, nebo chtějte specifikaci vašeho postavení v duchu tradic, tj. nebýt vázáni na trvalá bydliště ale být kočovníky. To není urážka, to je jen připomenutí, jak běžně žijí jiní ve vyspělých státech světa, jsou s tím spokojeni, nikomu nevadí, živí se tím, co umějí, například hudbou, různou výrobou předmětů, nechávají se najímat na sezonní práce a podobně. Znám řadu lidí z vašeho etnika. Někteří jsou i s vysokoškolským vzděláním (všichni jsou naštváni, když jim někdo řekne, že jsou Rómové, protože se považují za Cikány a na to jsou hrdí), mnozí poctivě pracují, ale znám i takové, které bych raději neznal, takové, kteří jsou symbolem pro krádeže, násilí, kteří jsou vulgární. Ale takové najdete v každé společnosti i v té majoritní. Takzvaný "černý Petr" je na vaší straně. Ukažte, že to se soužitím opravdu myslíte vážně.

Nepřihlášený uživatel

#81 Re:

2011-12-08 11:25

#1: -

Podívejte se na příspěvek č. 80


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Proč s touto peticí nemohu souhlasit

2011-12-08 12:54


Nepřihlášený uživatel

#83

2011-12-08 15:32

Člověk se má lišit svým chováním,myšlením,vnímáním od zvířat.ale v dnešní době jsou lidé horší než zvířata. Nenávist,zášť,syslení do vlastních kapes, bezohlednost, netolerance, to převládá a je jedno jestli jsem běloška, černoška nebo Romka.Život Romů v našem státě byl vždycky o diskriminaci,ponižování a šancí na dokazování člověčenství neměli a nemají ani teď. Přitom je tolik fantastických lidí Romů a já jsem šťastná a hrdá,že s jedním z nich žiji. Lenka Štíchová
Michel21
Nepřihlášený uživatel

#84

2011-12-08 20:05

Jsem člověk , který si váží člověka a je mi jedno jakou má barvu pleti nebo uznavá kultůru. Je pro mne důležité jakým způsobem  se chová ke mě a k společnosti ve svém okolí.  Mnoho lidí si neuvědomují , že  jsme  vlastně  všichni na jedné loďi a jak si tu loď budeme kormidlovat tak nám také popluje. A pokud někdo ať vědomě či úmyslně napadá a stále vyvýjí nátlak na určitou menšinu , není divu , že u některých z menšin se může objevit  i rasismus . Je potřeba hájit svá prava a obracet se  v tomto případě na stát , který má  pravomoc tuto věc řešit, jedna s prvních aktivit naši menšiny je tudíž petice ,s kterou souhlasím.

občan

#85 Ne

2011-12-08 23:07

ne

Nepřihlášený uživatel

#86 Re:

2011-12-13 10:10

#1: -  

vina se nedá paušalizovat na celou skupinu stejné pleti. to je jako kdyby Vám někdo zapálil dům proto, že Viktor Kožený okradl lidi, a vy máte stejně bílou pleť.


Nepřihlášený uživatel

#87 Re: Proč s touto peticí nemohu souhlasit

2011-12-13 10:16

#80: Občan - Proč s touto peticí nemohu souhlasit 

V mnoha věcech s Vámi nesouhlasím, ale to by bylo nadlouho. Například k těm Vietnamcům - myslím, že my Češi je rozhodně nevnímáme tak pozitivně, jak píšete, a už vůbec je nebereme na stejnou váhu. Bohužel. Nikdy jste si nevšiml vtipů na Vietnamce, zesměšňování, pohrdání? Vietnamci jsou nám dobří, protože se u nich dá levně nakoupit, ale jako sobě rovné je nebereme. Češi jsou hrozně konzervativní a bohužel i hloupí. Hlavně že když Čech přijede třeba do USA a pustí ho tam akorát k mytí nádobí, berou ho jako my tady Ukrajince, tak se nám to nelíbí. Jsme strašně slepí a pokrytečtí.


Nepřihlášený uživatel

#88 Re: Re: Proč s touto peticí nemohu souhlasit

2011-12-13 16:29

#87: - Re: Proč s touto peticí nemohu souhlasit

Kdyz Cech prijde do Ameriky, a je to vzdelany Cech, udela si rekvalifikaci ve oboru podle americkych standardu, tak ho americane prijmou uplne stejne, jako kazdeho jineho. V tom s vami nesouhlasim. Vietnamec je pro Cesko uzitecny, protoze prodava levne veci.....ano i tak se to da rict, Vietnamec se tudiz zaradil do "ceskych standardu"....ale ze Vietnamec do Cech prisel z prostredi, kde nijak nebyl segregovan ( ze sve vlasti), tudiz bez jakychkoliv handicapu, to uz nikdo nikde neformuluje. Kdezto Rom, cesky Rom, odjakziva v CR zil a zije v negativnim prostredi, pocinaje skolnim systemem, a konce nerovnopravnym trhem prace....myslim, ze tato skutecnost v kazdem jedinci vyvola negativa.

 


Nepřihlášený uživatel

#89

2011-12-18 11:18

ano souhlasím !!!! konečně se něco děje .
dežo debivylížo

#90 Re:

2011-12-18 21:54

#83: -

Jak se ti to ty hrdá a šťastná gadžovko  proboha stalo, že ses k nám dostala? kvůli 150kg živý váhy nebo ses chytla ve frontě na sociálku mezi tolika jak říkáš  fantastickejma našincema ? A co  budeš dělat až nám típnou dávky na nulu?   čechy už totiž nebaví nás živit, a Pravdoláska co se nás vždycky zastával je už teď asi v pekle .  To už nebude 50 tisíc korun měsíčně na cigánskou rodinku měsíčně za nic , chápeš, more pytla ?


Nepřihlášený uživatel

#91

2011-12-19 09:59

Souhlasím s toto peticí.

Nepřihlášený uživatel

#92

2011-12-20 23:55

je to tak
Jupijup

#93 CIGANI

2011-12-31 00:22

Trapný cigoši, tak proč neodtáhnete? Aha budu hádat, protože vás nikde nechtějí? Ono se to tu teď bude ohánět občanskými právy? Tak proč si sháníte nemocenkou a invalidní duchody aby jste nemuseli makat? Proč na pracovním úřad odmítáte všechny práce které vám přidělí? A proč je na pracovním úřadě nejvíce cigánů. Se třemi cikány jsem chodil na střední, hádejte kolik z nich se dostalo do 4 ročníků? Ani jeden a to přesto, že jim stát hradil dopravu, 2 se dostali zázrakem do druháku, kde propadli a pak to zabalili. Zajímavé že? Oni přece chtějí studovat, jen je tu s nimy sprostě zacházeno. :(  takže 4% z vás má střední školu (s maturitou) 16% vyuční obor 80% základku (kolik z nich jí asi dokončilo) a vysokou školu? Jestli je to 0.00000000000001% tak je to moc. Vykopli vás z Kanady, nesnáší vás v Maďarsku, Česku, Slovensku, Francii, Polsku, Ukrajině, Velké Británii, Řecku, Belgii aj. EU zemích, od středověku jste známí jako zloději, vrazi a kočovníci, kteří nikde nechtějí pracovat, ale tak maximálně hrát v cirkuse, kdyby to bylo na mě postavil bych pro vás Gheto, někde na jihu hranic s Rakouskem, kde by jste se mohli rvát a pozabíjet navzájem, jelikož když vás pozoruji zjišťuji, že se nemáte rádi ani mezi sebou. Ano je tu pár ´´Exemplářů´´ , kteří chtějí pracovat a dělat něco pro druhé, ale jestli je to 1/10, tak je to opravdu hodně. Běžte alespoň zametat ty hovna pro těch 8 tis. měsíčně, ať nedřepíte na pracáku a netaháte z nás prachy. Já bych vás jednoduše poslal do důlních šachet, kam patříte( tam nic skurvit nemůžete). A myslíte, že vás pronásledoval jen Hitler za to jací jste? :) je vidět, že do historie příliš daleko nevidíte, ne před ním to byli v Německu jiní. Dokonce vás vyháněli i mniši, to jste nevěděli? V Rusku po vás šel Lenin, po něm Stalin, skončilo to až po 80 roce, kdy v Rusku zavládla demokracie (škoda). Jste odpad a povl, vím je těžké se s tím smířit, je těžké se narodit jako CIGAN, na ktereho se lidé dívají jako na odpad společnosti, kterým bezpochyby je, ale nic jiného vám bohužel nezbývá.


Nepřihlášený uživatel

#94

2012-01-14 16:41

Samozrejme souhlasim hlavne at se uz neco deje.....


Nepřihlášený uživatel

#95

2012-01-14 17:39

Jsem moc rád že tato petice vznikla protože neni nám jedno jak tady budem žít, i když za všechny věci nemužem co se tady děje v té to republice, a také sem patřime a nikdo nema pravo nas nějak ponižovat a ubírat nám naše práva, mi jsme také Češi jako oni.
CIGAN

#96 Re: CIGANI

2012-01-14 18:06

#93: Jupijup - CIGANI

ty skurveny gadze porad jen ty cigany vyhazujou VY TAHNETE DO PICI BILE ODKAD STE PRISLY ZMRDI SKURVENY FASISTYCKA REPUBLIKA VYJEBANA TY CIGANI JSOU MAGORI TAKY ZASRANY .. MELY BY JE STRILET TY ZMRDY PO CHODNIKACH ... MRDKY ZAJEBANY


Nepřihlášený uživatel

#97 Re: CIGANI

2012-01-15 00:59

#93: Jupijup - CIGANI

ty zmrde ceskej zasranej a vas cesky svine kdo vas miluje vy rasisticky kurvy,jak to ctu co si tu napsal potreboval by si  na drzku a  to tvoje posuzovani je u vsech vasich lidech stejny, vy hazete a vzdycky budete   vsechny do jednoho pytle, Ale jedno bych  vam prala  vasi ceske zemi aby jste meli sami pristehovalce a to  indi,pakistani, cernochi , kurdisi a pak by  si rekl zlati cigani proti temhle lidem a ty by vam dali rasismus hned by si cumel  , ty si srat na hlavu nenechaji ale jak jde videt jednou dojde na opcanskou valku  a pak to bude zly  a ani to nikdo nechce ale vy to vyvolavate jste silne zahorkly lide a rasisti, nechapu proc  nikdo nemuze zit v klidu a miru , porad cumite ze ciganu je hodne na pracaku a vasi lide snad ne ja je vidim vsude na kazdym kroku jsou to bezdomovci ne tak jste slusny lide  a  kolikrat jste vetsi spiny nez cigani prijdu k nejakymu gadzovi do bytu a chci blejt  a taky vas nehaze nikdo  do jednoho pytle protoze nas narod je mensina vid  ty  rasisto  psala bych  nevim do kdy a radeji stebou koncim vytocil si me  dost!!!

more

#98 KOFOLY

2012-01-16 03:53

Jen to je na davkach maji 20 deti,a zijou kurvy kofolove

Nepřihlášený uživatel

#99

2012-01-16 22:09

podepište se prosímmmm milý romovéé

Nepřihlášený uživatel

#100

2012-01-16 22:44

Boj proti FASISMU a veskeremu utlacovani Nar.Mencin!!