Týdny občanského neklidu
Zeman je vlastizrádce a měl by být souzen! Když pominu podvodnou Opoziční smlouvu 1997 a zlodějny z ní plynoucí, tak veřejně na tiskové konferenci nabádal občany ČR k likvidaci samopalem Kalašnikov legálně zvoleného premiera ve volbách Sobotku. Policie, ani soudy se tím nezajímaly! Co to je za paskvil tenhle stát!? Stydím se!
Myslim si že každy kdo podepsal petici nema vlastní nazor
Re: Re: Re:
Merkelová nás volá na kobereček, že prezident jezdí do Číny na vojenské přehlídky? Nevšiml jsem si, mám spíš pocit, že ho většina světových státníků ignoruje. Když už tedy, upřesněte si geografii - jezdíme dělat šašky zbrojařům čínským, nikoliv americkým.
Milí revolucionáři,
jak známo, každá revoluce požírá vlastní děti...i na vás dojde.
Re:
Jsi další, co neuznává demokracii ? Máš možnost ve volbách.
Zeman je vlastizrádce a měl by být souzen!
Zeman je vlastizrádce a měl by být souzen! Když pominu podvodnou Opoziční smlouvu 1997 a zlodějny z ní plynoucí, tak veřejně na tiskové konferenci nabádal občany ČR k likvidaci samopalem Kalašnikov legálně zvoleného premiera ve volbách Sobotku. Policie, ani soudy se tím nezajímaly! Co to je za paskvil tenhle stát!? Stydím se!
Klerofašista Herman jezdí se svým strejdou jako s opicí po poutích.
Re:
:D a projevil ho tím, že se podepsal - koukám, že už je dobré úplně všechno :D
Pán Vám řekne co je DEMOKRACIE
Re:
No myslim ze vlastizradncu je tu vic od roku 89 :-) Zeman je proti nim břídil
Re: Re: Re: Re:
???
Merkelová nám cpe ekonomické imigranty a pokud vím, tak jsme členy NATO, tudíž sloužíme americkým zbrojařům.
Re: Re: Ubožáci z Prahy
#186: Roman Zak - Re: Ubožáci z Prahy
Já jsem z Prahy a podporuji pana prezidenta Zemana.
Re: Re:
opravdu si myslíte, že s takovým přístupem vůbec kdy budete mít slušného vámi voleného představitele
Bojujte za Havlovo krédo:
PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ
| This discussion has been closed. |
Re:
#269: -
Lepší šašek nežli vázal....souhlas.