Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků

ShabbaTot

#276 Re: Re:

2016-10-28 03:14

#257: - Re:  

 dej pokoj s nějakou arabskou TV.

Jestli jseš muslim a cizinec,potom si říkej co chceš,stejně tě zde nikdo nebere vážně a měl by sis uvědomit,že turista byl v České zemi vždy nevítaný a nežádoucí a  takto i vyprovozen,počínaje Habsburky,přes nacisty-každý okupant nakonec musel odejít  a pokud jseš Čech a ataista,potom jsi hnusná zrádcouzká krysa,parazit,vlastizrádce a kolaborant s budoucím možným okupantem,prašivý nevěřící pes,dˇaur,neznaboh ,prase a opice ,užitečný idiot a nevěřící terč.

Protože přesně takto se na tebe,pokud bude v Evropě balkánský zcénář budou dívat obě strany.

Tak si vyber.


Nepřihlášený uživatel

#277

2016-10-28 17:12

To už je vrchol!!!!

Nepřihlášený uživatel

#278

2016-10-28 18:04

Doufám, že Izrael bude vítězně bojovat proti islámské samozvané špíně.
Zralock

#279 Re: Re: Zeď nářků je odjakživa židovská!!!

2016-10-28 18:10

#241: - Re: Zeď nářků je odjakživa židovská!!! 

 Sobotka je jak prasátko u korýtka, ten chudák by nás neměl reprezentovat a hlasovat za ČR. Je to poskok Číny a Zemana!!!

Zralock

#280 Re: Nepodporujme ruského švába a jeho oblíbený Izrael

2016-10-28 18:20

#11: Kaputin - Nepodporujme ruského švába a jeho oblíbený Izrael  

 Myslím Kaputine, že jsi šlápl vedle, protože pokud Rusko podporuje Izrael tak je to jedna z mála věcí, kterou dělají správně. Židé nikdy nic špatného nikomu nedělali a i Ježíš měl na svém kříži psáno INRI což znamená židovský král. UNESCO je viditelně v rukách palestinců a špinavých, lživých muslimů, jen jim nahráváš na smeč.


Nepřihlášený uživatel

#281 Re:

2016-10-29 14:41

#274: -  

 Ano! Tohle je v arabských zemích představa naprosto nemyslitelná. Tam jsou nemuslimové občany druhé kategorie. Atheisté či polytheisté pak nejsou v mnohých muslimských zemích tolerováni vůbec a ve většině zemí byli takoví za léta systematického útlaku vyhlazeni! 

kas

#282 Re: chrám

2016-10-31 08:02

#1: -  

 Já níže podepsaný prohlašuji, že mi je to ouplně u prdele.


Nepřihlášený uživatel

#283

2016-10-31 10:03

Islám je stále středověk Izrael i Česká republika žijí v 21. století. Neustupujme.

Nepřihlášený uživatel

#284

2016-10-31 13:01

"Usmiřování si" permanentně útočícího nepřítele jedině povzbudí jeho vůli k agresi
ShabbaTot

#286 Re:

2016-11-01 14:57

#285: -  

 výstižné video popisující antisemity.))))))))))))))

Blci,

sprostáci,

hulváti,

omezenci kteří neuměj počítat,

na mentální úrovni prepubescentů,

degenerovaní a navíc-všichni naprosto stejní ubožáci co si musej vyřvat svůj názor a mít při tom navrch.

Takže díky za video,je super a vtipnou formou ukazuje co je antisemita zač.


Nepřihlášený uživatel

#287

2016-11-02 17:57

V Izraeli žije mezi židy okolo milionu Arabů, pracují, žijí, mají mešity a děti posílají do škol, kde se neučí sebevražedným atentátům, ale číst a psát. Dokonce zatím mají i zastoupení v parlamentu, a Drúzové – což je arabský kmen dokonce bojuje v IDF. A představte si, nikdo je nevraždí, ani neplynuje. Zkuste totéž jako žid v Gaze...


Nepřihlášený uživatel

#288 Re: Re:

2016-11-03 17:52

#147: - Re:  

 Nazývat to, jak se Izrael už přes 60 let brání svému zničení a vyvraždění svých obyvatel od sběře co se jí zachtělo před těmi 60-ti lety jeho majetků a krve a proto na výzvu okolních arabských států Izrael dobrovolně opustila, aby se tam vítězně po jeho decimaci vrátila a dobila co zbylo, genocidou palestinců je opravdu silné kafe.


Nepřihlášený uživatel

#289

2016-11-07 19:17

Hitler měl recht!


Nepřihlášený uživatel

#290 Re: Re:

2016-11-07 19:18

#286: ShabbaTot - Re:  

 Ty jsi hrozná židovská píča.

ShabbaTot

#291 Re: Re: Re:

2016-11-07 21:17

#290: - Re: Re:  

 a taky jsou antisemiti zbabělci,to jsem zapoměl napsat,jak tam všichni řvou a urážej,ale jak tam přijde autorita  ihned všichni zmlknou.

 

ShabbaTot

#292 Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 07:06

#291: ShabbaTot - Re: Re: Re:  

 no ,jistě že zmlknou...mají strach a proto to jsou zbabělci na úrovni zvěře...vysvětlím.

Lidský mozek  má jedno společné s dinosaurem,prvotní životní strukturou.

A tento dinosauří mozek velí.

1.Uteč

2.Útoč

3.Ztuhni a ani se nehni

Antisemita uvažuje v sféže 2.

Útočí a spoléhá se na sféru 1 a 3

Ale lidský mozek je trochu jinačí jak ten ještěří...dinosauří...on má i šedou kůru mozkovou a ta mu říká...neuteč,uvažuj, nebud´jak ještěr a přemýšlej...je zde odchylka,nepravda a hlavně rozum....a ten savci na rozdíl od ještěra zajištje šedá kůra mozková..a ta mu mu říká...proti násilí,pro pravdu,pro právo,proro humanitu,lidskost a normální chápání...

...a toto je šedá kůra mozková určená savcům a ta říká...jsem pro pravdu,humanitu a prolidi,kterým bylo ublíženo..jiní je chtějí utiskovat ale já je budu bránit...je to právě odchylka,který brání bodu2 těm,kteří o tom nevědí.

At žije Israel ! 


Nepřihlášený uživatel

#293

2016-11-10 09:06

jse velice radi ze konecne zjistily nasi totoznost coz ja dana cervenakova uz sem to vedela ctu a vyhledavala sem nasi indetitu a cela ma rodina souhlasi petici

Nepřihlášený uživatel

#294 Přijímat milióny běženců je nezodpovědné, říká izraelský bezpečnostní expert

2016-12-25 14:59

Migranti z arabských zemí, Pákistánu či Afghánci s sebou do Evropy přinášejí odlišnou kulturu. Stavět budoucnost země do závislosti například na Turecku je velmi nebezpečné. Migranti by měli být pod kontrolou, řekl v rozhovoru pro deník Právo izraelský bezpečnostní expert Dan Schueftan.

Více o rozhovoru zde: Přijímat miliony běženců je nezodpovědné, říká izraelský bezpečnostní expert


Nepřihlášený uživatel

#295 Vítejte ve zlých časech!

2016-12-25 15:04

Letošní advent a přicházející vánoce mě nutí více než kdy jindy k poněkud nevánočnímu zamyšlení. Co nás čeká v nejbližší budoucnosti?

„Zatímco se v Římě vedly porady, Saguntum bylo Hannibalem dobyto.“ Autorem citátu je římský historik Titus Livius, který žil v 1. st. př. nl. A přesně podle tohoto citátu se chová dnes Evropská unie . Stále řešíme, co bychom měli s imigrační vlnou dělat a místo toho, abychom chránili naše společné schengenské hranice, islamističtí teroristé opět zabíjeli v Berlíně, a stejně tak dříve třeba v Nice nebo Paříži. Kolik našich mrtvých budeme muset ještě pochovat, než se bruselští byrokraté konečně rozhoupou ke konkrétní rozhodné akci. Nebude pak už nakonec pozdě?

Nedosti na tom. Evropou se šíří defétismus a názory, že se s imigrační vlnou nedá tak jako tak nic dělat a někteří další se dokonce z imigrační vlny radují.

Mezi takové patří například náš pan ministr kultury Herman, který místo toho, aby se poctivě staral o svůj rezort, který umírá na úbytě, požaduje, abychom pustili migranty do Evropy a varuje, že jinak se brána prolomí a špatně to skončí.

Konkrétně prohlásil, mimo jiné, toto: „Naše civilizace je za zenitem, ani jedna evropská země není nad hranicí přežitelnosti. Budeme-li pokračovat tímto způsobem, ti za branami je dříve nebo později prolomí. A vůbec se s námi nebudou bavit, jestli chceme nějakou symbiózu. Brutálně řečeno: vezmou si, co budou chtít. Evropa by se měla zachovat stejně jako Řím. Předat to podstatné z naší civilizace a pozvat za hradby ty, kteří jsou kompatibilní s našimi hodnotami“.

Do stejné party nejspíše patří také rakouský velvyslanec v Německu Nikolaus Marschik, který pozval hosty na ambasádu, aby mohli společně ochutnat „zimní pochoutky“, nikoli vánoční cukroví, protože by to mohlo pohoršit muslimy, nebo také německá politička Von Berg ze strany Zelených. Ta přímo v Bundestagu vyjádřila přání, aby za dvacet až třicet let patřili Němci mezi menšinu ve své vlastní zemi. A asi nejbizarnější kampaň na oslavu multikulturalismu údajně mají ve Švédsku. „Nejenom nově příchozí se musí integrovat, ale stejně tak se musí integrovat i původní švédské obyvatelstvo. Pojďme vytvořit novou zemi,“ říká se mimo jiné v televizním klipu, kde se střídají tváře „nových Švédů“.

Zásadně nesdílím tyto názory. Jsem naopak přesvědčen, že se musíme všemi způsoby bránit. Dokonce i Římané , na které se pan Herman odvolává, se přílivu Barbarů v některých obdobích dějin úspěšně bránili. Poraženi byli právě proto, že nechali Barbary „prorůst“ římskou společností, tj. přesně to, co nám pan Herman radí, abychom umožnili dnešním imigrantům.

Evropa ale prostě nemůže přijmout všechny, kteří o to stojí. Musíme proto zabránit imigrantům za každou cenu ve vstupu do Schengenu a propustit do ochrany EU pouze ty, kdo jsou přímo ohroženi na životech tak, jak nám to ukládá mezinárodní azylové právo. Stejně tak je třeba se urychleně vypořádat s těmi, kteří azyl nezískají a které si politici jako německá kancléřka Merkelová nebo francouzský prezident Hollande tak velkoryse pozvali do svých zemí.

Je bohužel zřejmé, že vlna terorizmu dříve či později přijde i k nám. Nejen proto, že jsme součástí západního světa, který islamističtí radikálové považují za konkurenta nepřítele své víry, nejen proto, že mezi evropskými zeměmi neexistují hranice a nejen proto, že u nás máme množství historických židovských památek, ale hlavně proto, že jsme pro teroristy slabým článkem obrany a nejsme připraveni se bránit. Po náměstích a okolo památek dnes sice patrolují hlídky policie, v době berlínského útoku tam ale nebyly a otázkou je, jak by vůbec reagovaly, pokud by k teroristickému útoku opravdu došlo. Mají skutečný protiteroristický výcvik, nebo by byly lidem nebezpečnější než sami teroristé?

Abychom posílili skutečně naši bezpečnost, musíme se začít chovat a jednat tak, jako v snad jediné zemi, která s islámským terorizmem již roky úspěšně bojuje, totiž v Izraeli. Naše bezpečnostní jednotky by proto měly urychleně projít výcvikem pod patronací izraelských expertů a naši politici by nám měli přestat donekonečna chvástavě opakovat, že „augerechnet“ nám žádné nebezpečí nehrozí, ale nepostavit se k hrozbě terorizmu čelem. Terorizmus nám akutně hrozí, Berlín je totiž od Prahy jen tři hodiny cesty a česko-německé hranice dávno nikdo nehlídá.

Nebezpečí nám proto hrozí stejně tak jako komukoli jinému v západní Evropě a my se s ním musíme naučit žít a musíme mít schopnost se bránit. Ale dokážeme to stejně tak, jako to dokázali Izraelci. Musíme ale konečně brát hrozby vážně a začít tvrdě na obraně pracovat.

Zdroj: Blog Milan Šarapatka


Nepřihlášený uživatel

#296

2017-01-29 21:08

Donald Trump chce přemístit americkou ambasádu v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma, je to můj člověk!

nik

#297 Re: Re:

2017-01-30 18:26

nik

#298 Re:

2017-01-30 18:33

#31: -  bohužel.

 


Nepřihlášený uživatel

#299 Re:

2017-01-30 18:38

#43: -  a je to tady , ozval se pán z palestiny.

 


Nepřihlášený uživatel

#300 sto procentní pravda a ještě ktomu slušně řečená.dík.Re: Re:

2017-01-30 18:50

#62: Realista - Re:  stoprocentní pravda.  aještě ktomu slušně řečená.