Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků


Nepřihlášený uživatel

#251

2016-10-23 18:24

Uvědomuje si UNESCO, že se zde jedná o první krok likvidace židovské kultury a to nejen židovské, ale i křesťanské s jejím posvěcením. Máme příklad v historicky nedávné době a to Mnichovská dohoda kam vedla? Agresor se nikdy nezastaví a pokud vidí slabost u protivníka vždy přitvrdí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#252 Re: Re: Re:

2016-10-23 19:15

240: ShabbaTot - Re: Re:  

 Ano, posiílá a dává jim peníze!


Nepřihlášený uživatel

#253

2016-10-23 19:16

 Proč Izrael nebojuje proti IS? Jsou to jeho spojenci proti šítům!


Nepřihlášený uživatel

#254 Re:

2016-10-23 21:04

#250: Rino -  

 Ano, s jídlem roste chuť. Muslimové se nezastaví ve své expanzi, dokud jim nebude patřit celý svět. Čím více jim budeme ustupovat, s tím více požadavků budou přicházet. Naše pojetí tolerance je islámu naprosto cizí a jakoukoliv naši vstřícnost berou jako slabost, které hodlají náležitě zneužít. Vidíme to názormně u nás v Evropě. Začalo to nevinnými šátky, pak odpornými nehumánními halal porážkami, poté si začali ve velkém stavět mešity, kde působí jejich radikální imámové, teď už si kladou požadavky na legalizaci šarii, kterou už zde stejně ve svých komunitách dávno praktikují a pomalu tiše dobývají politický prostor (starostové v Londýně, Rotterdamu nebo kde). Až jich zde bude dost, zvolí si ve volbách politickou stranu islámu a demokratickou cestou se ujmou vedení a nastolí zde chaos, který vládne všude v zemích, kde je tato nekultura majoritní.


Nepřihlášený uživatel

#255 GREAT SUPPORT FROM CZECH

2016-10-23 21:29

ISRAEL YOU ARE NOT ALONE!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#257 Re:

2016-10-24 00:03


Nepřihlášený uživatel

#258

2016-10-24 00:17

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#259 Re:

2016-10-24 09:18

#253: -  

 Blbosti. Izrael zachovává neutralitu, protože čímkoliv jiným by IS podpořil. Teď nic neříká, ale na jeho slova dojde.

ShabbaTot

#260 Re: Re: Re: Re:

2016-10-24 13:35


Nepřihlášený uživatel

#261 Nacisti jsou zpět!

2016-10-24 20:00

Banderovský nacistický převrat:

 

 

 

https://vimeo.com/163237577

 


Nepřihlášený uživatel

#262 Re: Re:

2016-10-25 16:14

#234: - Re:  

 Chápu, že jejich úspěch musí zákonitě v méně úspěšných zakomplexovancích budit nesmírnou zášť.


Nepřihlášený uživatel

#263 Re: Přestává to všechno mít smysl...?

2016-10-25 16:15

#239: iXDave - Přestává to všechno mít smysl...? 

 Můj známý pracuje v SA a SAE několik let jako stavební projektant a co jsem se od něj dozvěděl na konto Arabů, by vydalo na menší knížku. Jednak jsou totálně neschopní a mají obě ruce levý. Co jim Evropani, Američani či Australani nevyprojektují a Pákistánci, Indové nebo Filipínci nepostaví, to nemají. Za stejnou práci tam rodilý dostane 2x vyšší plat, aniž by na cokoliv šáhl. A přesto si chodí namachrovaní s nosánkem navrchu, jako by byli pánové světa. Přitom neprýštit jim ropa přímo pod nohami, tak křižují doteď poušť s karavanami velbloudů. Tady jim povolujeme šátky, burkiny, halal a jiné zhovadilosti, tam člověk nesmí ani s křížkem na krku. Tady jim stavíme mešity, tam by nikdy svatostánek cizí víře nepostavili, i sami špatně věčící muslimové (šiité) jsou tvrdě perzekuováni. Za kritiku víry padají i tresty smrti, za debaty o demokracii tvrdý tresty jako 1000 ran bičem. Ženy tam chodí navlečené v hábitech, v nichž se musí i koupat, mladí se tam před svatbou nesmí vidět, v kavárnách vidíš samé chlapy, protože nesezdaná opačná pohlaví se nesmí stýkat a hrozí jim za to tvrdý postih a vdané ženy zase musí skákat kolem plotny. Topí se tam v luxusu, všichni nejdražší káry, ale teprv se tam vedou debaty, jestli vůbec smí ženy řídit auta. Tenhle středověk má bohužel biliony petrodolarů a skoupený kde co včetně OSN, takže podobný kiksy v podobě téhle rezoluce budou chodit stále častěji. Svět by měl co nejdřív přejít z ropy na alternativní paliva a nadále nedotovat totalitní arabský režimy a s nimi světový terorizmus.


Nepřihlášený uživatel

#264

2016-10-25 20:27

Představitelé arabské autonomie soustavně vyhrožují Izraeli, že pokud nepřistoupí na všechny jejich požadavky, bude válka! Jejich soukmenovci v Gaze nevyhrožují, ale rovnou téměř denně odpalují rakety na Izrael. Asi 4 tisíce izraelských občanů ve Sderotu trpí v důsledku ostřelování psychickými problémy. Přeji Izraelcům hodně štěstí a sil.

Antonius

#265

2016-10-26 09:03

Já to vidím spíš přesně naopak než tahle na hlavu postavená směrnice. Zeď nářků (Západní zeď), Chrámová hora a vůbec celý Jeruzalém není posvátným místem muslimů! Oni Jeruzalém dobyli a účelově jej obsadili, zastavěli mešitami a korunu tomu nasadili, když si vymysleli, že právě sem doletěl Mohamed na okřídlením koni, aby si tak tohle místo mohli nárokovat jako jedno z nejposvátnějších a pokořili tak oba předchozí monotheistické proudy, které mají v Jeruzalémě skutečně svá nejposvátněšjší místa. Je to symbolické gesto jejich jakože nástupnického náboženství, že se mají židé a křesťané podřídit „poslednímu prorokovi“. Tudíž přesně naopak mešity na Chrámové hoře by měly být zbourány jako akt odporného hanobení posvátných míst jiných náboženství. Jak by se asi muslimům líbilo, kdyby jim někdo zboural kaabu a na jejím místě postavil synagogu a pak UNESCO tvrdilo, že kaaba nepatří mezi muslimská posvátná místa? To by následovalo takové vzedmutí násilí napříč celým islámským světem, že by to jistě přerostlo v třetí světovou válku. Vždyť těm magorům vadí i jen něco, co se kaabě vzdáleně podobá, jako naposledy protestovali proti prodejně apple v New Yorku.

Antonius

#266 Re: Evropa zemřela v Osvětimi.

2016-10-26 09:26

#161: - Evropa zemřela v Osvětimi.  

 I já to tak vidím. Budoucnost mi dává stále více za pravdu. Namísto vzdělané kultury, která vlastní velké množství patentů a Nobelových cen, která dala světu tolik vynálezů a toliko přispěla  k pokroku,dnes máme Evropu plnou náboženských fanatiků, středověkého tmářství, strachu, násilí, netolerance a terorismu. Jed nu chybu (genocidu židů) se snažíme odčinit chybou druhou (sebevvraždou naší kultury). Tohle není správný krok a budoucí generace nás budou proklínat za dnešní otevřený přístup vůči islámskému zlu, nesnášenlivosti a imperiálním choutkům představitelů této v první řadě politické a až v druhé náboženské ideologie.

Antonius

#267 Re: Re: Re: Re:

2016-10-26 09:42

#156: - Re: Re: Re:  

 Chce se na věc podívat v celkovým kontextu. Ihned po založení Izraele jej napadla koalice okolních arabských států se zrůdným úmyslem jej totálně vyhladit. To se měli nechat židi krátce po zničující válce, kde jich 6 milionů položilo život, dobrovolně pobít? Zdejším fašounům, kteří utekli z hranic a vítali Hitlera, by se to jistě líbilo. Zábor okolního území bylo adekvátním krokem za vyhranou válku vypovězenou ze strany arabských sousedů, tak jako Německo podstoupilo část území Polsku, Francii apod. a taky nikdo neječí, že jde o okupaci. Neměli si Arabové začínat. Od té doby arabské země neskončily s ostřelováním Izraele, za jeden měsíc jsou schopni vystřelit pro nic za nic i 150 raket. To se má nechat Izrael odstřelovat a dělat, že se nic neděje? Izrael samozřejmě odpovídá dle svých technických možností, a jelikož rakjety jsou vystřelovány z hustě obydlených oblastí, tak přijdou o život chtě nechtě palestinští civilisté. To ale není cíl Izraele, naproti tomu Palestinci se snaží o co největší množství mrtvých, proto spáchali od založení Izraele přes 100 teroristických útoků. Je to zákeřná tlupa magorů, vždyť ani okolní arabské státy o ně nestojí, jen je zneužívají v jejich politických hrách proti Izraeli. Jen partička českých nácků jim bude stále poklonkovat. Zabrání Palestiny a pásma Gazy je za takové situace zcela logickým vyústěním obrany před tamními palestinskými radikály, které tak dostal Izrael alespoň částečně pod kontrolu.

Antonius

#268 Re:

2016-10-26 09:51

#155: -  

 Pravdu díš. Ze strany muslimů nevidím žádné vstřícné kroky k vyznavačům ostatních náboženství, jen oni si stále vyžadují ústupky a kladou požadavky. Jakékoliv ustupování Arabům je cestou do pekel, i když dlážděnou sebe lepšími úmysly. Čím dříve si to svět uvědomí a přestane pod záminkou tolerance a (jednostranného) kulturního dialogu přistupovat na jejich hru, tím méně pracný bude boj s jeho rozpínavostí.


Nepřihlášený uživatel

#269 Re:

2016-10-26 17:08

#160: -  

 

 


IsraHell on Earth [Original Documentary]

 

https://www.youtube.com/watch?v=Yt3d3Fmouh4
 


Nepřihlášený uživatel

#270

2016-10-26 17:33

OSN stála za vznikem svrchovaného státu Izrael a teť jim bude upírat vše co v Izraeli mají , o co roky bojují o co roky umírají , je to jediný svobodný a demokratický stát .
Citace Wikipedie


Plán OSN na rozdělení Palestiny

Po roce 1945 se vyostřil konflikt mezi Spojeným královstvím a Židy, kteří Brity obviňovali z neochoty plnit své závazky a stranění Arabům. Po sérii teroristických útoků na britské síly (např. útoku na hotel King David) se britská vláda v roce 1947 vzdala svého mandátu v Palestině.[51] Nově vytvořená Organizace spojených národů (OSN) přijala 29. listopadu 1947 Plán OSN na rozdělení Palestiny, podle něhož se území mělo rozdělit na arabský a židovský stát[52] a Jeruzalém měl zůstat pod mezinárodní správou OSN jako corpus separatum.[52] Židé plán přijali, přestože 75 % území, které jim bylo přiřknuto, byla poušť, zatímco Liga arabských států a Vysoká arabská komise plán odmítly[53] s odůvodněním, že porušuje „ustanovení Charty OSN, které dává národu právo na určení svého vlastního osudu“.[54]
David Ben Gurion čte Deklaraci nezávislosti Státu Izrael 14. května 1948 v Tel Avivu

14. května 1948, den před ukončením Britského mandátu Palestina, byla vyhlášena nezávislost Státu Izrael.[55] V době vzniku Izraele žilo na území někdejšího britského mandátu 1,2 miliónu Arabů a 650 tisíc Židů.[56] Druhý den po vyhlášení nezávislosti armády pěti arabských států Izrael napadly, a rozpoutaly tak První arabsko-izraelskou válku.[57] Po více než roce bojů bylo vyhlášeno příměří a stanoveny dočasné hranice, známé jako Zelená linie.[58] Jordánsko anektovalo území Judeje a Samaří, známé spíše jako Západní břeh Jordánu, a Východní Jeruzalém. Egypt převzal kontrolu nad Pásmem Gazy. 11. května 1949 byl Izrael přijat do OSN. Podle odhadů OSN během této války opustilo zemi na 711 tisíc Arabů, tj. zhruba 80 % dřívější arabské populace[59] a osud těchto palestinských uprchlíků dodnes zatěžuje arabsko-izraelské vztahy.
Proto podporuji a budu potporovat Izrael - bojovali za nás v II. sv. válce , my jsme jim pomohli v roce 1945 až 1949 , tak teť jim musíme pomoci znovu .
S pozdravem
Křivoň Petr

Nepřihlášený uživatel

#271

2016-10-26 20:53

Jsem křesťanka, studovala jsem historii a literaturu ... PROTO.

Nepřihlášený uživatel

#272

2016-10-26 23:27

Podporuji Izrael ve válce s teroristy (infiltrovanými i v OSN)


Nepřihlášený uživatel

#273

2016-10-27 18:32

OSN již po velmi dlouhou dobu je především seskupením reakčních režimu. Touto rezolucí a řadou jí podobných se stále více stává organizací naprosto tristní.

Nepřihlášený uživatel

#274

2016-10-27 19:17

My, civilizovaní lidé, sedící v teple svých domovů voláme – žid je nepřítel, žid je moc bohatý, zničit žida, atd…! Předávali a předáváme si, jak je vidno tu odvěkou nenávist k úspěšným lidem nekatolického vyznání, kteří pro nás byli vždy jen tou obětí kolektivní šikany (pogromy umožňoval i Karel IV., když se mu bouřil hladový lid proti šlechtě a církvi, tak mu předhoil židy a nastolit pak sociální smír, a pravým viníkům léna zůstala zachována) po generace. Je to ubohé, a nízké, jako každá šikana.


Nepřihlášený uživatel

#275

2016-10-27 22:02

Procestoval jsem po vlastní ose mnoho zemí včetně Israele. Je to krásná země zasluhující stejnou úctu a respekt jako kterákoliv jiná země světa včetně té naší . s politováním musím konstatovat, že boj proti všem je vždy složitý a my občané malé české země o tom víme své. , proto cítím za svou občanskou povinnost neotáčet hlavu po větru jen proto, že se to tak dělá. Nikdy mi nevadilo mít vobličeji vlastní moč. Naopak.