Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Horal

#301

2016-10-04 10:50

Osobně si myslím, že největším nepřítelem pro naši zemi a Evropu nejsou samotní muslimové, ale právě ti naši posluhovači, zrádci a pracovníci neziskovet, které z toho mají profit. Kdybychom se spojili všichni a táhli za jeden provaz, nikdy se tu neuseleší ani jeden jediný muslim. A všichni ti, kteří jim pomáíhají, kteří je sem tahají, by měli být souzeni za velezradu, protože to je postupné a plíživé odevzdávání naší země středověké ideologii beze zbraní. To je plánovité obsazování tzv. bílých míst islámem a to by mělo být trestné pro současné politické zrádce jakými je SOBOTKA a celá nevolitelná ČSSD, dále TOPKA a další. Všichni si je pamatujte, jednou s nimi budeme účtovat. Nenecháme si tu řádit ten negramotný plebs. To, co se nyní děje třeba v Berlíně, kde terorizují místní obyvatelstvo, loupí v marketech bez placení, to jsou ti doktoři, inženýři, učitelé, kteří měli zvednout kulturu Evropy? Ve svých bývalých zemích si sami neumí poradit vůbec s ničím, ale sem přišli ničit vše, co jsme tu vybudovali za několik desítek let a natahovat bezpracně pracky. Tato negramotná chamraď se nesmí stát součástí Evropy. Množením se, dle Serese a dalších zrádců  má z Evropanů stát nemyslící stádo s IQ tykve, které bude vykonávat jen to, co mu nadnárodní společnosti donutí dělat. To chcete? To je současný plán amerických hajzlů i některých sviní v NATO, kteří by nejraději viděli Evropu ve válce s Ruskem, aby z toho mohli opět profitovat. Je jen dobře, že Putin je cvičen na to, aby nepodlehl každé provokaci NATO. Je to zatím jeden z nejrozumnějších politiků, které tato doba přinesla.Provokace se NATU ale zatím daří. Proto fanděte Pegidě, AFD a všem, kteří tu verbež chtějí vyhnat zpět do svého středověku a svět uchránit před hajzly, kteří chtějí válku za každou cenu.

Karel

#302 Re:

2016-10-04 10:51

#3: -  

 A co ti v tom brání?

Karel

#303 Re: Re: Re: Písnička pro Angelu

2016-10-04 10:55

#283: - Re: Re: Písnička pro Angelu  

Stovky lidí v Dražďanech nemohou (v demokracii) rozhodnout o osudu celoněmecké kancléřky ... I když Pediga, AfD aspol. žádnou demokracii nechtějí, že?

Larry

#304

2016-10-04 11:02

Kadimůrovi xenofobové poserte se vzteky, ale v Brně se chystá stavba mešity: 

http://www.petice24.com/peticezakulturnicentrum

A na tom pár vás kadimůrových šmejdů nic nezmění. Protože v Brně vyhraje koalice TOP09/Žít Brno, kterou budu já a všichni mí přátelé (všechno vysokoškoláci s vysokým IQ) volit. Táhněte do Ruska xenofobní šmejdi. Refugees welcome!  


Nepřihlášený uživatel

#305 Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-04 11:05

#300: - Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka 

Nigérie. To je tam, co boko haram vybíjí křesťany a papež (poděs) František jim za to ještě myje nohy!


Nepřihlášený uživatel

#306 Re:

2016-10-04 12:23

#304: Larry -  

 o co tobě jde, ty magore zaprodanej. Hanba by tě měla fackovat za zrádcovsví vlastního národa. Nebo si myslíš, že nás to rozčílí? Nene. Přeju ti jen to, aby tvou rodinu, příbuzné, vymlátil nějakej islámskej fanatik doma vyrobenlou bombou. Jen to ti přeju. Nic víc...:-) Měj se hezky, kolaborante se středověkem...:-)


Nepřihlášený uživatel

#307

2016-10-04 13:13

Řádění muslimů se každý den přibližuje k našim hranicím.. Jestli si myslíte že se ubráníte, tak na to zapomeňte - vždy útočí jen když mají přesilu buď početní nebo jsou ozbrojeni...


Nepřihlášený uživatel

#308 Re: Islám je rakovina

2016-10-04 14:10

#281: - Islám je rakovina  

 Je to tak. Islám se nedá přirovnat k ničemu líp než k rakovině. Je tam tolik společného že je to až zarážející. Nejdříve metastázuje,potom začne hostitele vysávat a nakonec jej zničí. Svět je nemocný a obávám se že léku už není a že tahle rakovina jednou zničí celý svět,zničí všechny a všechno. Nikdy se nezastaví,na světě není dost krve co by tyhle muslimský hrdlořezy ukojila. Čest památce každému člověku, co se otevřeně postavil tomuto zlu a zaplatil za to životem!

Dan Mach

#309 Putin je rakovina

2016-10-04 14:55

Prozatím se kromě hlouposti k našim hranicím blíží soldateska diktátora Putina. Nejenže zabral Krym (a toho zmanipulovaného referenda dnes již asi 40% obyvatel Krymu lituje), ale snaží se zabrat i velkou část Ukrajiny a neštítí se kvůli tomu cestovat po vzbouřenecké oblasti s protiletadlovými systémy Buk, se kterými si zde pohrávají horníci a zemědělci. Jen tak se může stát, že sestřelí letadlo s naprosto nevinnými cestujícími (a muslimů mezi nimi bylo minimálně, všechno to byli křesťané). Jindy nalétávají jeho letadla na ponorku NATO ve vodách blízko Skotska. Co tam ta ruská verbež má co dělat. A také unáší novináře z území Litvy a Estonska, přestože to jsou suverénní země a členové Evropské unie.

Pokud by se k nám tento diktátor měl dostat, znamenalo by to konec evropské civilizace. Rusko patří většinou svého území do Asie, a zdá se, že svým uvažováním také. Vždyť co dělají Rusové u nás? Staví si zámečky bez stavebního povolení a napadají bezmocné majitele pozemků, když jim je nechtějí prodat. Ti se nikdy nepolepší. Vzpomeňme na to, že je to letos přesně 25 let, co od nás Rusáci odešli, a doufejme, že navždy. Okamůra, původem také z východu, nemá zažitou evropskou demokratickou tradici. Proto on ani jeho nohsledi nejsou volitelnými demokratickými kandidáty stejně jako jeho úsvitoví odpadlíci. A svojí protiislámskou peticí jen kolaboruje s východními diktátory.


Nepřihlášený uživatel

#310

2016-10-04 15:46

Prostudoval jsem si Mein Kampf a je to óda na rasismus a holokaust. Nedávno jsem měl možnost podrobně prostudovat anglický překlad práva Šaría. Hitler byl proti tomu pouhý učedník a břídil. Islamismus je mnohem nebezpečnější než fašismus. Nejen že chce ovládnout a muslimizovat svět, ale zlikvidovat nevěřící, křesťany a židy. Neuznává práva žen za plnohodnotná. Pedofilie je běžná. Teď je někdo rozděluje na ty hodné a zlé. Stačí pár návštěv mešity, přesvědčivý Imán a všechno je jinak. Teroristé jsou už dnes 15-leté děti.A co bude dál...?

Vladimír Putin

#311 Re: Putin je rakovina

2016-10-04 15:51

#309: Dan Mach - Putin je rakovina 

 Bububu, už si jdu pro tebe. Stáhnu tě z kůže, vysaju z tebe krev a tvou duši prodám ďáblu :-D


Nepřihlášený uživatel

#312 Re:

2016-10-04 16:42

#209: Volím SPD -  

 Za každého napadeného člověka islamistou u nás může Sobotka za jeho servilní přístup k Bruselu a slabošské podřízení se kvótám !!!


Nepřihlášený uživatel

#313 Re: Re: Re: Re:

2016-10-04 17:38

#230: - Re: Re: Re:  

 co vše tyhle muslimské zrůdy mohou beztrestně dělat, je šílené a to co jim umožňují dementní sluníčkáři v Evropě a jak vše omlouvají, kdo by si mohl to co si dovolují oni u nás - např. vodit se za ruce a líbat se na veřejnosti, chodit minimálně oblečení na veřejnosti, stavět si u nich kostely....nikdo by si to nedovolil, a pokud ano byl by pravděpodobně po smrti, a tahle...nechci urážet zvířata...smí zde vše.... kdo konečně postaví islám u nás mimo zákon, protože je v rozporu s listinou základních lidských práv a svobod a tudíž i s naší ústavou???, Je totiž založen na nerovnosti pohlaví, nerovnosti náboženství, pedofilii a mnohoženství...pryč s muslimy z Evropy s tím středověkým náboženstvím do Evropy nepatří!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#314

2016-10-04 20:22

Až zdejší sluníčkáři povolí slimákům právo šaria, tak také mohou slimáci vraždit kafíry (ateisty, křesťany, budhisty....) a také to bude v souladu s právem. Zrovna dnes soud omilostnil salafistického extremistu Vladimíra Sáňku a dal tak predcedens k šíření salafistického nenávistného učení. Do roka nás tu slimáci budou vraždit a bude to podle práva, stejně tak jako to bylo v nacistickém Německu. Islám, fašismus či nacismus je stejné svinstvo.


Nepřihlášený uživatel

#315 Re: Tuto propagandu si děláme sami a svět se nám směje ...

2016-10-04 22:01

#296: Dan Mach - Tuto propagandu si děláme sami a svět se nám směje ... 

 Pan Zeman nás naopak učí nebát se vyjádřit svůj názor, i když je v rozporu s oficiálními notami z Bruselu, nebát se postavit za vlastní národ a nepapouškovat pořád patolízalsky to, co nám přikáže vrchnost z Bruselu. Za což mu slouží velké díky!


Nepřihlášený uživatel

#316

2016-10-04 22:34

Varování společnosti před narůstajícím nebezpečím islamizace v Evropě je prý šíření nenávisti a nebezpečný extrémismus, ale že tisíce "Evropanů!" bojuje ve službách IS, miliony "Evropanů" propagují šariu a jiné islámské zrůdnosti, že týden co týden dochází k teroristickému masakru, že nám muslimové veřejně vyhrožují likvidací, až jich zdebude více, to je jako v pořádku a toho se není třeba obávat? To teda ne! Už se konečně probuďme a ………..!


Nepřihlášený uživatel

#317

2016-10-05 04:59

Nařízené kvóty jsou bolševické znárodňování jako v 50 tých letech jen trochu jinak. My k vám nastrkáme naše mohamedánské a africké osadníky, vy se s nimi podělíte o své území a o bohatství, které vytvořili vaši předci a vy a budete se o ně starat za své peníze na věčné časy a vytvářet jim vhodné podmínky k množení. Podstata bolševika se zkrátka nezměnila.


Nepřihlášený uživatel

#318 Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-05 06:09

#300: - Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka 

 Pokud si podobná pravidla prosazují ve své zemi a místnímu obyvatelstvu to vyhovuje a ve volbách jim dají svůj hlas, ať se třeba staví na hlavu, ale ať se podobná pravidla nesnaží tahat jinam. Jenže tak to není! Takové moresy si přináší s sebou i do Evropy. Buď by měli nechat takové způsoby chování doma a nebo by se neměli do Evropy vydávat. 

Tím to začíná a pak se to stupňuje a finále bude náboženská policie ve městech Evropy. Když se jim budeme pořád podbízet a tolerovat jejich manýry a oni nebudou respektovat pravidla země kam imigrovali, tak to tak dopadne. A aby se Evropa dostala zpět, potečou potoky krve a mnoho životů bude zmařeno. To vše bych vyčítal vypočítavým populistům z řad politiků, kteří dopustili neorganizovaný vstup tolika migrantů do Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#319 Re: Putin je rakovina

2016-10-05 06:55

#309: Dan Mach - Putin je rakovina 

 Vida, Dan Machometán.


Nepřihlášený uživatel

#320 Re: Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-05 07:00

#318: - Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka 

 Ano. za to všechno je odpovědná Evropská unie. O všem rozhoduje, za všechno je tedy odpovědná. Kdo to je? Odkladiště debilů. Politici, které tam odklidili pro beznadějnou nenapravitelnou blbost.


Nepřihlášený uživatel

#321

2016-10-05 07:04

"A když vás bude dvacet na dvě stě, zvítězíte. Protože jsou to lidé nechápaví. Nikdy nezapomeňte je ponižovat."

(mohamed, korán)


Nepřihlášený uživatel

#322

2016-10-05 07:08

Prohlašovat islám za středověk je urážka středověku. Ba i starověku. Multikulti v tomto případě znamená budoucí genocidu. Smrt.


Nepřihlášený uživatel

#323

2016-10-05 07:15

Islám je dílem skladatele náboženství mohameda. Pokud by někde v budoucnosti existoval stroj času, už měl být dávno mrtvý.


Nepřihlášený uživatel

#324

2016-10-05 07:40

Evropská unie má ambici stát se peklem.

Má k tomu všechny předpoklady. Prvním z nich je úplná absence zdravého rozumu. To se děje pod kýčovitým praporem zběsilého upřednostňovaných domněle utiskovaných menšin. Čím větší idioti nebo šílenci, tím lépe. Nejlépe všechno najednou.  

Ovládání země menšinou je prastará technologie moci. Rozsáhle ji svého času praktikovalo při zotročování zemí carské Rusko.

Je zvláštní, že Evropská unie nevyužívá žádnou z forem fungující demokracie. Zato rozsáhle používá metody, dobře známé z různých diktatur a kryptodiktatur. Idiocie EU se nemá čím přikrýt. Jen pitomým řevem tlampačů.

Tohle že chtěli otcové zakladatelé EU? Zvořilé by bylo nakopat je do p r d e l e.

Antonius

#325

2016-10-05 08:15

Evropa by měla zakázat islám a všechny muslimy, kteří neuznávají náš koncept demokracie a sekulárního státu nadřazeného nad náboženskými bludy, vykopat a bude všude klid. Pořád jen ukazují, jak jsou zaostalí. A tohle nás má obohatit? Já nepotřebuji naši kulturu obohacovat o barbarství typu halal, šaria, džihád, mudžahedýnství a taharruš gamea, to může jen totální ubožák.