PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Slované v bílé Evropě !!!!!!

#1376 Re: vláda musí změnit postoj vůči Ukrajině a vůči Rusku a USA.

2014-07-25 09:04

#1375: Slované v bílé Evropě !!!!!! - vláda musí změnit postoj vůči Ukrajině a vůči Rusku a USA.

A ještě, musíme bránit Evropu před Imigraci EU, EU podporuje imigraci a naše děti vystavuje ryziku Islamyzaci Evropy   Stop_Islamizaci_Evropy. Tak to tu bude vypadat  evropa roku 2029

Slované v bílé Evropě !!!!!!

#1377 Re: Re: vláda musí změnit postoj vůči Ukrajině a vůči Rusku a USA.

2014-07-25 09:09

#1376: Slované v bílé Evropě !!!!!! - Re: vláda musí změnit postoj vůči Ukrajině a vůči Rusku a USA.

Poslední věc, Tím že EU podporuje a imigruje Afričany uctívající Alláha, pliveme na naše předky bojující s Islámem Bojovali za nás ! (nové vydání)

Slované v bílé Evropě !!!!!!

#1378 Re: Re: Re: vláda musí změnit postoj vůči Ukrajině a vůči Rusku a USA.

2014-07-25 09:11


Nepřihlášený uživatel

#1379 Podepisuju také tuto petici

2015-02-05 01:14

Odstoupení této vlády blbečků a mafiánů v čele s Burešem a Ozubenou Pleší!

vlada nas prodava

#1380 souhlasim s petici

2015-04-02 13:05

Tento obraz je dokonalym modelem dnesniho Vatikanu a Globalniho chudnuti. Lidem je vstepovano, aby zpivali „cizi pisen“. Viz. EU, ktera zpiva cizi (americkou) pisen proti Rusku, prestoze to tezce poskodi prave EU. Kdo zchudne zpivanim proti Rusku? Evropa. A kdo nas uchvati do sparu a odnese do sveho hnizda, abychom jim slouzili? USA! Nejdesivejsi jsou ale Papezova slova: „Stan se chudym, aby ses mohl stat bohatym! presne o tomhle je Globalni chudnuti, plan NWO na masivni zchudnuti sveta, aby se mohl nastartovat masivni rust globalniho HDP.

ODKAZ-USA S ISIS DO EVROPY VERBUJI DZIHADY DO CR

ODKAZ-USA SESTREL MH17 LETOUNU

ODKAZ-EVROPA OBETI ZAJMU USA A VB

vlada nas ohrozuje

#1381 souhlasim s petici

2015-04-02 13:07

Žijeme jako národ ve lži, na úvěr. Vše, co máme, je dluh. A život na dluh jednoho dne skončí. Ale než to přijde, pošlou nás ještě do války s Ruskem, abychom se, pokud možno, nikdy nevrátili a naše majetky mohly konečně propadnout bankám. Není nic lepšího pro banku, než klient v defaultu anebo po smrti. Kolik z těch lidí, co mává konvoji, je bez dluhů? Bez hypoték? Kdo jim bude splácet hypotéky po vypuknutí války? Jen se zeptejte pamětníků, jak dopadly majitelé hypoték po skončení II. sv. války. Museli hypotéky po válce splácet cizím bankám v cizích měnách. To byl mimochodem důvod obrovské podpory KSČ ve volbách těsně po válce, protože ta byla proti hrazení anuit v cizích měnách. O této věci se dnes raději v médiích nemluví. Historie se zamlčuje a přepisují se dějiny. Oslavují se Američané, kteří osvobodili jednu sedminu území Československa, o Sovětském svazu se mlčí. Bylo ostudné, když minulý režim zamlčoval osvobození západních Čech Američany, ale jak nazvat dnešní situaci, kdy se zamlčuje osvobození sovětskou armádou?

Demokracie umírá v Česku a lidé jí kopou hrob. A s každým tankem, s každou novou reportáží ČT, s každým dalším grantem americké ambasády pro české kolaborující neziskovky se blíží konec svobody v naší zemi. Nenechte se v tom hrobě zasypat spolu s ní. Nemlčte a nebojte se. Oni se bojí slyšet pravdu. V televizi, v rádiu, v médiích. Tam všude jednoho dne bude váš hlas a nikdo vás nepřehlédne. Čas pracuje pro nás.

Stejně tak, jak dnes máváte americkým transportérům na uvítanou, stejně tak jednou může nastat situace, že budete mávat svým synům a dcerám na rozloučenou, až na těch samých nebo podobných transportérech budou odváženi do války kamsi na východ Evropy.

Nevím, jak vy, ale když znovu zavádí odvody branců a dokonce i holky, tak já si to vysvětluji tak, že oni vědí nahoře, že NATO nám asi moc s nějakou obranou nepomůže, když teď se rozhodly odvádět i dívky… asi to tuší i lampasáci na generálním štábu, že až dojde opravdu na obranu našeho státu, moc Strykerů od NATO nám na pomoc asi nepřijede…

-VK-

ODKAZ-CO MEDIA NEUKAZALA

ODKAZ-USA ROZVRAT V CR OVCE SE MEZI SEBOU HADAJI

ODKAZ-USA NAS VERBUJE DO VALKY OVCE JEN JASAJ 

vlada musi odstoupit neplni co ma

#1382 zkrs vladu do valky

2015-04-02 13:09

Příprava na WW3, třetí světová válka za záchranu dolaru

Všechny války jsou založeny na podvodu. Válka výjimečně nastane jako překvapení pro ty u moci. Téměř bez výjimky se čas před fyzickým konfliktem vyznačuje prováděním ekonomické války a strategickému manévrování. Ve veřejném školství se neučí tato část historie právě proto, že školy jsou státní. A státy mají nejvyšší zájem na tom, aby jejich populace přijala oficielní vysvětlení bez kladení otázek.

Pokud si lidé neuvědomují, že dav je tu od toho, aby se nechal strhnout k jakékoliv pitomosti, tak jsou ztraceni. Náckové i komouši to věděli. Velká shromáždění se pak nechala strhnout k akcím, které by nikdo sám o samotě neschválil a byl by proti.

Tak začínají války.

A vládnoucím elitám se osvědčil způsob jak zatáhnout lidi do války – prostě je do ní vhodit. Takže psychologická příprava a pak ŠUP a jste ve válce.

ODKAZ A DEJ SI TITULKY-WW3 Countdown | China Moves Against The Dollar


Nepřihlášený uživatel

#1383

2015-11-12 17:57

to co nam vláda předvadi s imigranty korupci mafie exekuce na lidech debilni zakony odstoupení vlády je moudre rozhodnuti hlavně sobotka švarcenberk šabatova dintsbier a mnoho dalšich

Nepřihlášený uživatel

#1384 Re:

2015-12-19 20:34

#1383: -  od opičky

 já jsem před nimi z afriky utekla a oni už lezou i do česka tak to mě poser


Nepřihlášený uživatel

#1385

2016-02-09 21:19

NATO plánuje schválení zvýšení počtu svých vojsk na východním území, informuje The Wall Street Journal s odkazem na zástupce aliance a USA.

Podle údajů vydání právě takové rozhodnutí bude nejspíše přijato ministry obrany zemí NATO během jejich setkání příští týden. Přitom přesný počet vojsk a to, kolik vojáků konkrétně poskytne každá země, bude určeno později v tomto roce.

Tento krok se dotkne Litvy, Lotyšska a Estonska, a také Polska, upřesňuje WSJ. Agentura Reuters informuje, že aliance se nechystá umísťovat své stálé vojenské základny, nehledě na prosby.

Více: NATO HODLA DO ARMADY BRAT CIVILISTY SE ZEMI NATO


Nepřihlášený uživatel

#1386

2016-02-09 21:21

VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!

Redakce AE News byla upozorněna našim spolupracovníkem Petrem Cvalínem, že Česká televize si opravdu nedá pokoj. Po obrovském skandálu s multikulturní Sněhurkou, na kterou upozornil náš server před několika týdny, je tady další epizoda nekonečného seriálu na téma islamizace České republiky skrze manipulaci s myšlením a výchovou malých dětí. Česká televize v rámci svého vzdělávacího cyklu pro děti s názvem „Cestohrátky“ na stanici Déčko odvysílala politicky a multikulturně zabarvený díl o Saúdské Arábii. Pořad, který zpočátku a během prvních minut vypadá jako neutrálně informační, přechází zhruba v půlce do tvrdé pro-saudské režimní propagandy.

Oba průvodci pořadem, kteří se starají o narativní část (Saša Rašilov a Marie Žáková), se snaží dětem vysvětlit, proč ženy v Saúdské Arábii jsou od hlavy k patě zakryté. Marie Žáková (nezletilá) se snaží svým vrstevníkům vysvětlit, že nikáby jsou fajn, že ženy v nich vypadají tajemně. Říká to s takovým nadšením, že děti okamžitě získají pocit, že nošení nikábu je něco zcela výjimečného. Saša Rašilov potom vysvětlí, že nošení nikábu je v zemi tradicí, podobně jako když u nás se nosí šaty nebo plavky.

VICE-VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!


Nepřihlášený uživatel

#1387

2016-02-09 21:22

VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů.

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?

Během demonstrací 6.2.2016 v Praze proti islámu a na podporu uprchlíků došlo k řadě incidentů. Žádný z nich ale tak nezasáhl české internetové prostředí, jako krátká srážka v Thunovské ulici. Facebooková stránka We are here at home zveřejnila video, ve kterém se snaží dokázat, že skupina neonacistů ve skutečnosti byla skupinou policejních provokatérů. My jsme mezi nimi však našli notoricky známé slávistické chuligány a neonacisty.

Hlavní argument je v podstatě jeden – nemaskovaný človek v hnědé bundě, který během celého střetu s chuligány komunikuje. Podle We are at home here je to jasný důkaz toho, že jde o policejního velitele, který celou akci diriguje. Jako podpůrné argumenty se pak objevují ještě dvě tvrzení. Zaprvé, několik chuligánů chodí tam a zpátky do dveří domu v Thunovské ulici, který patří Ministerstvu vnitra (MVČR). Pokud by zakuklenci nebyli ve skutečnosti od policie, nemohli by do domu údajně jen tak vcházet. Je tedy prý zřejmé, že jde o provokaci. A konečně, posledním a nejčastěji zmiňovaným argumentem je, že na videu je vidět chuligán, který při zasažení dlažební kostkou do nohy ani nemrkne, což prý není možné. Údajně je tím pádem jasné, že kostka byla gumová a je to další důkaz toho, že jde o nahranou záležitost.

VICE-Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?


Nepřihlášený uživatel

#1388

2016-02-09 21:23

Hosťom v najnovšom vydaní diskusnej relácie Extra téma bol Genmjr v. v. Emil Vestenický, člen prípravného výboru strany Práca slovenského národa. Moderátor Radovan Kondrlík položil otázky dotýkajúce sa vojenského cvičenia NATO v Maďarsku, ale aj iniciatívy rôznych skupín proti politike Severoatlantickej aliancie. Hovorili aj o rozširovaní hraníc Aliancie až k Rusku, či o ponuke Andreja Kisku pre NATO na vytvorenie základní NATO na území SR. Nechýbala ani téma migrantov a konfliktu na Ukrajine či na Blízkom východe.

VICE-SVET POD DOZOROM USA A TERORISTOV

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#1389

2016-02-09 21:27

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů


Nepřihlášený uživatel

#1390

2016-02-10 04:34

POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

BIBLE-(ZJEVENI JANOVO 13)

POZOR OBČANÉ ČR VLADA VAS CHCE NECHAT OCIPOVAT A PREDEM TO UDELA TAKTIKOU ZE JDE O ZDRAVOTNICTVI ABY SE NEPROVALILO ZE VAS BUDOU VSUDE ŠMIROVAT KAM SE HNETE PODLE GPS A SATELITU A DRUZIC PAK V JEDNANI ZANELO OHLEDNE PRAV A SVOBOD A PLUS DOST O HECKINGU PANA SOBOTKY FURT NARAZELI NA OCHRANU OBČANU ČR PRITOM DIKY HECKERUM VIME ZE JIM O NAŠI OCHRANU NEJDE VŮBEC VLADA NÁMA JAKO OBČANAMA ČR POHRDÁ 

VICE-ZAZNAM Z JEDNANI VLADY 9.2.016

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

Omezení pohybu

Cílem NWO je izolace jednotlivých území a jeho obyvatelstva. To je nezbytné na snížení spotřeby planetárních zdrojů a paliv. Cílem NWO je upoutání člověka do jednoho místa, ale aby se necítil vězněm. To znamená, že zábava přijde za ním do bytu (3D televize, MD televize, zábava v mobilu, v tabletu, všude). Přijde za ním jídlo (online objednávky, donášky), hypotéky a úvěry (člověk nebude moci nejen cestovat, ale ani se stěhovat, protože hypotéky a půjčky bude splácet jako nevolník do konce života). Zadrátování hranic, ale tak, aby občané proti tomu neprotestovali, viz. strach z uprchlíků, konec Schengenu, vysoké ploty na hranici.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

BIBLE-(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)


Nepřihlášený uživatel

#1391

2016-02-15 10:23

MANIPULACE VČEREJŠI VYSILANI 168H....

CO SI MYSLITE O VČEREJŠI MANIPULACI V PORADU 168H KDE VAM UKAZUJOU JAK ISLAM A TURECKO MLATI SVE OBČANY TURECKO ZA DEMONSTRACE A JAK JE ISLAM TIRANIZUJE V ZAJETI ALE TAM SE UKAZALO ODKUD TO JE TAK ZE ASAD NENI ZADNY DIKTATOR BYLO TO VYSILANO ARABSKYMA MEDIAMA EMIRATY TAK ZE EMIRATY PODPORUJI ISLAM VSEM JE TO JASNE!!!JE SPOUSTU DUKAZU JAK SE B.ASAD CHOVA KE SVOJIM LIDEM ALE ABY NA OBČANY ČR HAZELI TO ZE MAJ NECO SPOLECNE S MINISTERSTVEM VNITRA KETERY SI NECHAL NACKY A DUSTOJNIKA POLICIE ABY UDELALI KOMEDII SE SLUNIČKAŘEMA JE HNUS PLUS TY NACKOVE POPODALI SYŘANA DUVOD NAMIŘENO PROVOKATERY PROTI LIDEM CO TU NECHTEJ ISLAM V ČR STEJNAK MEL FALEŠNÝ PASS TAK ŽE TO BYL ISLAMISTA ALE NIKDY BY OBČAN ČR JEN TAK NEPOBOBAL NEKOHO MY OBČANE ČR JSME SLUŠNI LIDÉ NE ZVĚŘ KTERA NAS MA CHRANIT A VLASTIZRADNA POLICIE!!!A PREMIERA A B.ASADA ARMADA ZASE VYHRAVA EMIRATY A TURECKO SOU ZOUFALI TURECKO NIČI KURDY KTEŘI BOJUJI PROTI ISLAMU A POMAHAJ SYRII A OBČANUM ALEPPA O ZASE OSVOBOZENI OD IS KTERE TAM DOVAŽI A KREJE VLASTNI ARMADOU TURECKO JE KREJE PRI USTUPECH!!!! 

VICE-168H A MANIPULACE VEREJNENHO MINENI NA NAROD

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

V 168H... JSTE MOHLI JASNE VIDET ZE VLADA ZA NAS NEBOJUJE ANI POLICIE NACO BYCHOM MELY NAVYŠOVAT BEZPEČNOST POLICIE V ČR KDYZ ZA NAS NEBOJUJE A ŠLA BY PROTI NARODU :-( JE TO SMUTNÉ A HNUSNÉ 

Vlk
Nepřihlášený uživatel

#1392 PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!!

2017-02-18 23:40

PODEPIŠTE PETICI ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

BABIŠ MUSÍ BÝT "ODEJIT" Z VLÁDY A MINISTERSTVA !!!!!!!!

BABIŠE DO KOŠE !!!!!!!!!!!

břéta

#1393 Re: Petice za odstoupení vládnoucích zločinců od moci a postavení před soudy s novými zákony na míru

2018-03-22 17:42

Václav Werner
Praha

#1394 Důvod

2018-03-28 16:52

Autoři petice by měli napsat, z jakého důvodu, popřípadě která pol. strana jim vadí nejvíce.