PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

#1351

2012-10-18 15:18

odvolání ministra Kalouska

Nepřihlášený uživatel

#1352

2012-10-18 15:20

odvolání Kalouska
Milano46

#1353

2012-10-19 02:33

Je to stado nekompetentnich hyen,kteri jiz pro zlamani vsech demokratickych principu a prisahy vlady nemaji pravo tento stat vice spravovat.

Nepřihlášený uživatel

#1354

2012-10-19 21:32

Chce se mi .....................................

Petr

#1355 Vláda ČR

2012-10-20 15:49

Lidi si před 89 mysleli, že se mají špatně. To ještě nevěděli, co přijde po 89.

Nepřihlášený uživatel

#1356

2012-11-07 20:34

Pokud nesouhlasíte s tím, že je ve sněmovně člověk odsouzený za korupci, přidejte se prosím k petici

http://www.petice24.com/petice_za_odchod_poslance_ods_romana_pekarka
Tany

#1357 demise

2012-11-19 07:01

Draha nase vlado, je nacase aby jste podali do jednoho demisi skodite teto zemi ,co jste moli jste rozkradli,vytunelovali.Vladne zde korupce pro obcany nedelate nic co jste naslibovali.
Demise demise


Nepřihlášený uživatel

#1358 Všichni byste chtěli někoho odvolávat,

2012-11-25 21:02

ale když studenti na jihu Čech protestují proti komunistce Baborové, tak je to nedemokratické ?

Nepřihlášený uživatel

#1359 Re: Všichni byste chtěli někoho odvolávat,

2012-12-06 18:35

#1358: - Všichni byste chtěli někoho odvolávat, 

 tohle může srovnávat úplně vylízanej mozek :-( p. z KSČM nikomu nic neudělala a tyhle hyeny nás všechny okrádají

Peman

#1360 Pluji lodi do Děčína

2012-12-17 10:18

Novák J.

#1361

2013-01-01 18:26

Tak jak píšou Britské Listy, současná vláda má pouze podporu strany Lidem, která nekandidovala a nezískala politický mandát na základě vlastního programu ve volbách, tedy jde o politické podvodníky, a organizovaného zločinu. Nemohu souhlasit se setrváním vlády která ma menší podporu než vláda Miloše Jakeše a Komunistů.
MILLZ

#1362 Re:

2013-01-10 12:46

#11: -  

,, Ale přece dělají" na náš úkor (nemocných a důchodců) se pasou zdraví lidé,nejen politici ale lidi mezi námi, v CHARITÁCH, azylových domech,,, LÉČEBNÝCH ÚSTAVECH(TÝRÁNÍ LIDÍ"ATD:) JE MI UŽ DOST POŘÁDNĚ ZLE Z TÉTO ZEMĚ ČESKÉ... ZASTAVÍ TOHLE ASPOŇ NĚKDO SAKRA!!!!! MILAN F.


Nepřihlášený uživatel

#1363

2013-01-11 12:39

,,Ať nejen odejde vláda,ale ať hlavně TRPÍ jako trpíme my, CO SE JEN BRÁNÍME RECESI ze ZHORA"nejlépe v ůstavech kde jsem byl já(horní Beřkovice,D.D Duchcov,atd:zabíjejí se tam lidské osobnosti a když nepomůže toto,tak je tam člověk doslova likvidován fizicky... mám na sobě viditelné důkazy..Milan F.
Monika

#1364 VY ŠMEJDI, VOLTE RADĚJI KARLA, NAŠEHO KNÍŽETE !!!!!!!!

2013-01-15 12:36


http://radek-velicka.cz/?p=2094
Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?

K samotnému Havlovi prohlásil: „“Tudíž jsem se opravdu naučil od vynikajícího učitele, co tento úřad obnáší.“ A že je Havel pro něj nedostižným vzorem. Jak to myslí s tím vzorem? Třeba je ten vzor v tom, jak se na Havla v devadesátých letech díval Karel Kryl: „Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem. Pod střechou velký partaje se u koryta sejdem.“ Tak vkusně Havla a jeho prezidentování Karel Kryl označil.

To je asi ten nejlepší knížecí vzor. Kníže Karel už v partaji u koryta je. Šmelinářský šmejd to je celá TOP 09 s Kalouskem v čele. A nad tím vším spící duch a prezident, kterému sice nebudete rozumět, ale budete vědět, že jeho názory se nemění.

Jeho slib, že EU pro něj není do budoucna jako superstrát realitou, trošičku pokulhává, když víme, že je členem Bildebergu. Organizace založené nacistou a šlechticem, které jde o globální ovládnutí světa. Potom se zaručil, že jako prezident chce bojovat s korupcí. Která prezidentská pravomoc to umožňuje, tak to už neřekl. Ale asi to nebude tak horké, jelikož s korupčníky a s Kalouskem mohl bojovat již dnes a neučinil tak.

Proto co se mu dá uvěřit, tak pouze jedno, že by byl schopný, leda tak pokračovat v přerušených právdoláskařských zhovadilostech Havlových. Přetřásat prázdnou slámu a škodit. Vymýšlet blbosti a ty mediálně s úsměvem chytráka prodávat a usínat, kudy by chodil. Děkujeme, nechceme.

Snad nikdo nechce, aby měl zase Karel Kryl pravdu: „Jel krajem divný kníže, a chrpy povadly, když z prstů koval mříže a z paží zábradlí, on z vlasů pletl dráty, měl kasematy z dlaní a hadry za brokáty, zlá slova místo zbraní…“
Prezidentská volba 2013 - JEDNIČKA NÁŠ KNÍŽE

#1365 Kníže je úplně zdravý........

2013-01-15 12:40

Mirek

#1366 Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:50


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.

Nepřihlášený uživatel

#1367

2013-01-20 11:51

Jarda

#1368

2013-02-02 14:06

At už jdou do prdele a přestanou nás otravovat není na ně už nikdo zědavej
Šári
Nepřihlášený uživatel

#1369

2013-02-07 05:50

Seriozní a slušná vláda, která by nás vytáhla z dvacetileté páchnoucí propasti tu dlouhodobě není! Mělo by tedy být přirozenou povinností současné poslanecké akciové společnosti v parlamentu i ve sněmovně, ukončit jejich dosavadní podnikatelskou činnost financovanou obyvateli ČR a umožnit tak okamžitý nástup lidem do vládních pozic, kteří by s čistým rejstříkem a tedy i bez obav o svou imunitu začali konečně obracet Čechy k úsměvům, víře, a České hrdosti! Pravidlo č.1 pro budoucí vládní strany, které by chtěli zvítězit ve volbách jsou v tuto chvíli dané a jasné...Ve svém programu by měly povinně prosazovat jako 1.Bod ABSOLUTNÍ ZRUŠENÍ IMUNITY!!!! Toto je jediná záruka nové, správné cesty Čechů z té smrduté propasti,jelikoš jedině strach a následně pud sebezáchovy má tu sílu z neslušného člověka udělat člověka slušného!!! 2.bod Zákon o referendu...Jak málo a přece mnoho může postačit nové opravdové politické straně k jednomyslnému zvolení celým národem.Jak je možné, že doposud žádná vláda svůj volební program nenaplnila těmito zásadními, jasnými požadavky celého českého národa??Inu proto, že jak jsem již předeslala, žádná vláda tu není,hraje si s námi pouze banda korupčních podnikatelů, které si vědomě platíme,avšak v jejich případě by za předpokladu platnosti zrušené imunity neexistovala ani jejich žádná kandidatura,protože s takovou to volební vizí už musí přijít pouze čistý člověk s charakterem a nikoliv se strachem o sebezáchovu, zde pak končí veškerá demokracie.Zrušení absolutní imunity i po dobu mandátu,jako v každém jiném zaměstnání a zde by to mělo být ještě příkladnější, když nám někdo neosobní nakládá s našimi penězi!! NAPROSTO JEDNODUCHÝ RECEPT NA ZAKTIVOVÁNÍ DEMOKRACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#1370

2013-06-11 15:01

už mě to v čr nebaví, člověk maká a furt mu těšce sthávaj daně a sociální bez jedinýho slova, papíru. A když práci ztrátí tak na uřadě vyplnuje stohy papíru a nakonec mu nedal ani na nájem natož něco jinýho a ještě řeknou ať člověk prodá ledvinu.člověk může pracovat třeba 2 roky na dohody o práci kterou mesmyslně vymyslela čr, a pak přide na up a řeknou mu no pracoval ste ale bere se to jako že ne když to je na dohodu.spíčený politici vymyslel to tak makejte daně atd. pladte ale až skončíte jako ste nepracoval a nic nedostanete!ČRBITCH!!!

Nepřihlášený uživatel

#1371

2013-06-14 16:15

Je třeba, aby lidé už konečně povstali.

Nepřihlášený uživatel

#1372

2013-07-18 18:05

Dobrý den, přeju si velmi, ať už Ti, kteří se podílejí na tom, jak většina lidí v této zemi žije, odešli. Nejlépe do kriminálu. Držím palce panu Ištvánovi, ať vydrží a děkuju mu za všechny slušné lidi. Ale, kde jsou Ti, co je volili, Nečase a spol.???!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1373

2013-08-01 13:10

není víc k tomu komentáře...
matej

#1374 Re:

2014-04-30 06:21

#1: -

Naprosto souhlasim, defenestraci na ně, alespon symbolickou. Ten kdo ceka, ze cesky politik dobrovolne odejde od korytka, je prinejlepsim naivni.

Slované v bílé Evropě !!!!!!

#1375 vláda musí změnit postoj vůči Ukrajině a vůči Rusku a USA.

2014-07-25 08:59

Naše TV je jen propagandou USA!!! Toto je web kde naleznete pravdivé zprávy psané jedním z nás. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/. Toto je ta Americká demokracie . Podepište prosím petici http://www.petice24.com/petice_za_vystoupeni_r_z_eu_a_nato a dále ji propagujte. Děláte to pro naše děti !!! Jinak to bude zlé a pomysleme na naše předky . Musíme zastavit postup Islámu v ČR, ale to ta dnešní vláda nedokáže proto volím KSČM !