Petice za zrušení zákazu jízdy kamionů v pátek mezi 17-21
Re: Re:
Se dement. A co ty z prahy prijedes s rodinou na chatu o pul hodiny déle ale mi celý víkend neuvidime své rodiny, a stěma splodinama, až si na chalupě ugriluješ kuře z penny tak do sebe nacpeš takovejch sraček že to nevidá kamion za celou životnost
Re:
najdi si jiného, co bude doma, a ještě bude lépe "vybavený".
To je dík od vlády za to že mají lidé v obchodech za co utrácet a tím plnit státní kasu?
Běžnej člověk nechápe!!!
Jsem též řidičkaMKD a taky se chci v pátek v klídku dostat domu,proč máme někde stát a čekat......ostatní lidé jsou také v klidu doma.Spousta lidí nás nemá rádo a je spousta řečí jak všude překážíme ale lidičky......nezapomínejte že většínou díky nám kamionům máte co jíst atd atd....vše vám dovezeme až pod nos.A jako mezi všemi řidiči....jsou mezi námi dobří i špatní lidé.
Re:
jako na chalupy jezdí jen Pražáci.......si děláte srandu ne . Jsem Pražák a taky jezdím kamionem a petici jsem podepsal
Re:
Tak ať poslanci taky makají každy pátek do 22h pak nebudou vymýšlet takové blbosti a můžou dunat co odhlasuji za hovadinu.
Souhlas!!!
Jsem pro! Pátek 17 - 21, sobota 12 - 21 a neděle a svátek 8 - 21. Jak k tomu kamioňáci přijdou makat ve svátek.
Dle všech se nám domů nechce a nejsme lidi a nemámerodiny
Proč se třeba nejezdí jako ve Scandinavii? to jsou samé zákazy a diskriminace. už nevím co po nás chtějí a pak to má člověka bavit . Pomalu zjištuji že začínám tuhle práci řidiče profesionala nenavidět.
Re: Re:
Jsou státy kde omezeni jízdy kamionu jsou jen nepatrné zákaz jízdy v patek považuji za diskriminaci řidičů kamionu ovšem v našich poměrech je nedostatek tolerance ve s krátce my jedem domu nebo na dovolenou a kamionaci vartujte na benzinkach .
| This discussion has been closed. |
Re:
#87: -
Ty ses asi vrátil z pralesa????