Založení strany
Pane Žižlavský..
Re: Pane Žižlavský..
pane Krejčí,jen sliby a přidělování peněz,které nejsou.Možná má ta strana lepší úmysly ale spíš to vidím jako hraní na notu nespokojeným a vydělat na tom. Nezlobte se,není to moje gusto. Žižlavský
Pan Petrgál
Řekl jste to výstižně,i když s tím NATO je to možná trochu přehnané.Ale je to Váš názor,určitě do diskuse dobrý. Žižlavský
Re:
Nevím, jestli je Vám známo, že pod ČD a.s. dnes patří profese strojvedoucí os. vlaků, vlakvedoucí, osobní pokladní a tranzito. Takže pochybuji, že by tato malá organizace byla největším tunelem v republice. Naopak, vznik nespočet soukromých bank a následně jejich vytunelování a sanace ze státního rozpočtu byl tunel tisíciletí. Jinak přeji hezký den.
Re: Pan Petrgál
#79: Aleš Žižlavský - Pan Petrgál
Je mi líto, že se nedaří získávat další příznivce, každý jenom nadává na současné poměry, ale když jsem mu řekl o Vaší petici, tak podepsat se nechce. Budu se snažit dál, snad se to časem zlepší. Má emailová adresa : [email protected]. Přeji hezký den.
Jann
No nevím, nevím, aby se taky nezvrtli až dostanou tu sumu prachů a to za vymýšlení bláblů jako ostatní.
Moc jsem tomuto příspěvku nevěnoval pozornost,ale je vidět,jak se přemýšlí.Je to tak,za vším jsou vidět peníze.Největší bolest dneška.
Ono řídit takový podnik,jako je stát se asi bez peněz nedá.Zatím to jde a dělám to proto,abych poznal lidi,kteří do toho jdou.A abych přesvědčil veřejnost o upřímnosti.Problém je,že dneska veřejnost nevěří upřímným,je to v dnešní době podezřelé.Ani se nedivím,nejvíc vydělávají podvodníci na upřímnosti.Chci to změnit a přesvědčovat,a řeknu vám,že už jsem z toho taky unavený,nevím jak dál.Čekám proto na první schůzku,abychom si zadali pravidla další práce a s těmi vystupovali na veřejnosti.
Mrzí mě,že lidi nechtějí podepsat petici,ve které o nic nejde.Kdyby to už byla strana,tak bych se nedivil,ale petice,to nic nestojí.Ani nejsou ochotni přeposlat email,snad se stydí či co.Je to v té společnosti úplně pokažené a náprava bude asi hodně těžká.Důvěra lidí je zdevastovaná.A za to všechno může podle mě jediný člověk s velkou schopností přesvědčovat,který na tom nakonec nejvíc vydělal.
Tak nezbývá,než pokračovat v započaté práci,snad občany o naší upřímnosti přesvědčíme.
podpis
S úctou Jana
muj nazor
Dva a dvacet let jsem nebyl volit. Není pravdou, kdo nevolí, volí komunisty. Je pravdou, kdo nevolí, nedává svůj zákonný příspěvek stranám (a o to přeci stranám všeobecně jde). Podle mého si mou stokorunu ještě žádná strana nezasloužila. Navíc vidím nebezpečí vzniku nových černých, bílých a hnědých partají. Jinak už nám zbývají jen ty vidle do ruky ...
| This discussion has been closed. |
Re:
#71: -
Hezké hodnocení situace, ale na revoluci v čechách nevěřím, protože vojenská moc je v rukách zbohatlíků, nehledě na to, že banky a firmy jsou prakticky nadnárodní a proto zaštítěny vojenskou mocí NATO. Proto vlastně ta ohromná snaha okamžitě vstoupit do této vojenské organizace. Jediná cesta vede v odhalování nepravostí a pokusit se na politické scéně získat takový vlyv, aby se mohli prosadit programové cíle této budoucí strany. Pevně doufám, že se to někdy podaří. Petrgál