Založení strany

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Založení strany

filipes57

#76 Re:

2011-10-13 11:47

#71: -  

 Hezké hodnocení situace, ale na revoluci v čechách nevěřím, protože vojenská moc je v rukách zbohatlíků, nehledě na to, že banky a firmy jsou prakticky nadnárodní a proto zaštítěny vojenskou mocí NATO. Proto vlastně ta ohromná snaha okamžitě vstoupit do této vojenské organizace. Jediná cesta vede v odhalování nepravostí a pokusit se na politické scéně získat takový vlyv, aby se mohli prosadit programové cíle této budoucí strany. Pevně doufám, že se to někdy podaří. Petrgál

David Krejčí

#77 Pane Žižlavský..

2011-10-13 17:20

Měl by jste se spojit s panem Janem Čech. Viz.: www.old.neoact.cz
Aleš Žižlavský
Autor této petice

#78 Re: Pane Žižlavský..

2011-10-14 06:32

pane Krejčí,jen sliby a přidělování peněz,které nejsou.Možná má ta strana lepší úmysly ale spíš to vidím jako hraní na notu nespokojeným a vydělat na tom.   Nezlobte se,není to moje gusto.   Žižlavský

 

Aleš Žižlavský
Autor této petice

#79 Pan Petrgál

2011-10-14 06:36

Řekl jste to výstižně,i když s tím NATO je to možná trochu přehnané.Ale je to Váš názor,určitě do diskuse dobrý.  Žižlavský

 

Jann

#80

2011-10-15 09:50

No nevím, nevím, aby se taky nezvrtli až dostanou tu sumu prachů a to za vymýšlení bláblů jako ostatní.

Nepřihlášený uživatel

#81

2011-10-15 13:29

Odstátnit ČD!!!! Je to největší tunel v čr.
filipes57

#82 Re:

2011-10-18 14:35

#81: -  

 Nevím, jestli je  Vám známo, že pod ČD a.s. dnes patří profese strojvedoucí os. vlaků, vlakvedoucí, osobní pokladní a tranzito. Takže pochybuji, že by tato malá organizace byla největším tunelem v republice. Naopak, vznik nespočet soukromých bank a následně jejich vytunelování a sanace ze státního rozpočtu byl tunel tisíciletí. Jinak přeji hezký den.

filipes57

#83 Re: Pan Petrgál

2011-10-18 17:04

#79: Aleš Žižlavský - Pan Petrgál 

 Je mi líto, že se nedaří získávat další příznivce, každý jenom nadává na současné poměry, ale když jsem mu řekl o Vaší petici, tak podepsat se nechce. Budu se snažit dál, snad se to časem zlepší. Má emailová adresa : filipes57@seznam.cz. Přeji hezký den.

Aleš Žižlavský
Autor této petice

#84 Jann

2011-10-19 05:33

Napsal:
No nevím, nevím, aby se taky nezvrtli až dostanou tu sumu prachů a to za vymýšlení bláblů jako ostatní.

Moc jsem tomuto příspěvku nevěnoval pozornost,ale je vidět,jak se přemýšlí.Je to tak,za vším jsou vidět peníze.Největší bolest dneška.
Ono řídit takový podnik,jako je stát se asi bez peněz nedá.Zatím to jde a dělám to proto,abych poznal lidi,kteří do toho jdou.A abych přesvědčil veřejnost o upřímnosti.Problém je,že dneska veřejnost nevěří upřímným,je to v dnešní době podezřelé.Ani se nedivím,nejvíc vydělávají podvodníci na upřímnosti.Chci to změnit a přesvědčovat,a řeknu vám,že už jsem z toho taky unavený,nevím jak dál.Čekám proto na první schůzku,abychom si zadali pravidla další práce a s těmi vystupovali na veřejnosti.
Mrzí mě,že lidi nechtějí podepsat petici,ve které o nic nejde.Kdyby to už byla strana,tak bych se nedivil,ale petice,to nic nestojí.Ani nejsou ochotni přeposlat email,snad se stydí či co.Je to v té společnosti úplně pokažené a náprava bude asi hodně těžká.Důvěra lidí je zdevastovaná.A za to všechno může podle mě jediný člověk s velkou schopností přesvědčovat,který na tom nakonec nejvíc vydělal.
Tak nezbývá,než pokračovat v započaté práci,snad občany o naší upřímnosti přesvědčíme.

Nepřihlášený uživatel

#85

2011-10-19 05:57

Byljsem dnešním postkomunistickým státem okraden v zemědělských restitucích. Přesněji řečeno, nedostal jsem nic a byla mi vrácena zdevastovaná pole, bez možnosti na nich hospodařit!

Nepřihlášený uživatel

#86

2011-10-19 07:59

Držím palce!

Nepřihlášený uživatel

#87 Re:

2011-10-19 09:45


Nepřihlášený uživatel

#88

2011-10-19 09:49

myšlenky dobré ale stejně by se zas do strany natlačili různí vlezdoprdelkové a prospěcháři, nejdůležitější je kontrola.

Nepřihlášený uživatel

#89

2011-10-19 09:58

zhruba pět let jsem žil s pocitem ,že se něco velkého stane,něco co bude později zapsáno v dějinách lidstva ... Teď asi půl roku mám pocit, že už je to tady, už je to v pohybu, už to začalo, jestli to bude dobré nebo špatné , to se dozvíme až na konci

Nepřihlášený uživatel

#90

2011-10-19 10:21

Potvrzuji svůj podpis

Nepřihlášený uživatel

#91

2011-10-19 10:35

Uvítala bych změnu k dobrému. Nechápu, kde mizí peníze ze státní kapsy. A pakliže mizí tam, kam nemají, jak je možné, že není nikdo potrestán?
Žábačervená

#92

2011-10-19 10:38

Podepsala jsem a rozšiřuji dál! Osobně si ale myslím, že vyléčit tuto nemocnou politiku nakaženou morem nemorálnosti, podvodů, korupce...je tak na tři lidské životy. Není tady právo ani spravedlnost. Nevyhrává upřímnost a poctivá práce není odměňována. Pane Žižlavský, sežerou vás jak kudlanky hned u vchodu. Ale bez boje nic není a klidně bych vám nějak byla i nápomocná.
fb.lib@seznam.cz

#93

2011-10-19 10:56

Vážený pane Žižlavský,vytáhl jsem si Vaše příspěvky z diskuze a při pročítání marně jsem přemýšlel oč Vám jde.Zda to myslíte vážně nebo máte stav bezmocnosti néli něco horšího.Víte s takovými názory můžete nanejvýš zakládat sektu a né stranu na vedení státu.Chcete rozjetý vlak zastavit holýma rukama.Víte ,můj děda prošel koncentrační tábor,(načerno šrotoval pro hladové lidi ze vsi),Byl kulak a prošel vězení v Jáchymovských dolech,otce vyhodily ze školy a já jsem se tam ani nedostal.Přesto si myslím na rozdíl od Vás a od jiných že KSČM je jedinou stranou která dnes může tento stát přivést přirozeným vývojem k lidské sociální politice a demokracii.Věřte mi těžko se mi to píše ale jsem si vědom že každá další strana jen tento stát rozmělní a nahrává silným stranám.Kdyby pravice nepotřebovala KSČM tak by byla dávno zrušená.Totiž komunisti nahrávají minimálně 50% hlasů pravicovým stranám díky minulosti.Je to takový strašák parlamentu,přitom je to bezzubá bába která za sebou nemá,Národní frontu,Lidové milice ani armádu ba ani Varšavský pakt.Ani ekonomicky je nedrží žádné RVHP.Píše se tu o jaké-si revoluci,ať budete mít jakýkoliv prapor revoluce v rukách ať otočíte svět naruby jakkoliv vždy chudí padnou k zemi a nanejvýš k nim přibudou jiní.Jsem si vědom že morálka komunistů je morálkou moci a né pomoci,nechci vládnout ale chci žít jako slušný člověk proto bych nikdy nemohl být komunistou.Po prožití zhruba 2/3 života většinu v komunistickém totalitním systému jím i poznamenán mohu říct že volba komunistů v této situaci a této době je volbou toho nejmenšího zla který v našem státě je.Záleží jak by se vyvíjela politická situace.Jednou z možností co by při silném nárostu KSČM udělaly pravicové strany je postavení komunistů mimo zákon jako totalitní stranu.Pokud by se tak stalo a Vy jste byla legální strana ze stanovy a schopným vedením a programem co lidem bude něco říkat pak by přišla Vaše šance.Jinak je to k ničemu jen tlachání.Přeji hezký den František

Nepřihlášený uživatel

#94

2011-10-19 11:29

Je čas na změnu

Nepřihlášený uživatel

#95

2011-10-19 11:29

Děkuji za možnost podepsat se pod petici. Chi odbourat nespravedlonost v této zemi.

Nepřihlášený uživatel

#96 Re: Dotaz

2011-10-19 12:27


Nepřihlášený uživatel

#97

2011-10-19 13:03

Doufám ,že se k této petici přihlásí víc lidí se zdravým rozumem a zájmem něco udělat s tímto Augiašovým chlévem v naší politice.Nadávat na internetových diskusích nepomůže. Toto je jediné možné řešení.
janina

#98 podpis

2011-10-19 13:13

tak jsem podepsala a za každou jiskřičku naděje ve zlepšení v tomto b.o.r.d.e.l.u. zvedám obě ruce aby z toho jednou byl pořádnej požár .Pracuji v obchodě a každý mi tu říká ,,a bude hůř " a co s tím teda budeme dělat ?Jsme nespokojení??? Tak to musíme o sobě dát vědět ne jen lamentovat.
S úctou Jana
kokotor

#99 muj nazor

2011-10-19 18:56

omluvte prosím moji naivitu ale jedinny zpusob jak v tomto bordelu neco zmenit je vyhrat volby tak brutalnim zpusobem že nebudete potřebovat nikoho do koalice..obklopit se odborniky ze vsech myslitelnych oboru a zacit zametat ten svincik napřič všemi stranami.. co delat a jak. mit přesne a doslovně napsano a prezentovat na předvolebnich mitincich..hlavne zadna anarchie a hlouposti vsechny je zavreme. povesime a pak to bude dobre..hlavne dat konecne obycejnym lidem at živnostnikum nebo zamestnancum jistotu ze jejich težce vydřene penize co skonci na odvodech.maji smysl a neni to zase nejaky tunel na rozhazovani státu. vsech 201novych poslancu zbavit posl imunity. zrusit senat. zacit pracovat efektivne a ustanovit trestni odpovednost při zadavani veřejnych zakazek.posilit protikorupcni policii a zaroven dat jistotu normalnim policistum. hasičum atd..zredukovat statni uředniky cca o 60% mame 21stoleti vek techniky tak ji pojdme pouzivat.efektivita statu na prvnim miste.nastavit system školstvi na výkon a znalosti. přijimacky povinne na vsech statnich školách.samozřejme že usetrene penizky posili statni skolstvi.dalo by se pokracovat co delat jinak a treba lepe...hodiny a hodiny..

Nepřihlášený uživatel

#100

2011-10-20 09:50

Nikdy jsem v žádné straně, hnutí, organizaci (kromě odborové), spolku, fóru nebyl. Protože je už neúnosné, co se v tomto mafiánském státě (a světě) děje a stále jsem si nemohl vybrat (u VV jsem už byl na vážkách, ale do smrti bych si musel rozhodnutí vyčítat, zatím mohu chodit s frňákem nahoru), po přečtení, uvážení a svém svobodném rozhodnutí dávám OSS svůj hlas. Jsem obyčejný člověk, OSS zakládá člověk mně věkově, profesně a názorově blízký, proto mé ANO. Nezklamejte mě, špatně by se mi umíralo. Je to doopravdy mé životní rozhodnutí.
Dva a dvacet let jsem nebyl volit. Není pravdou, kdo nevolí, volí komunisty. Je pravdou, kdo nevolí, nedává svůj zákonný příspěvek stranám (a o to přeci stranám všeobecně jde). Podle mého si mou stokorunu ještě žádná strana nezasloužila. Navíc vidím nebezpečí vzniku nových černých, bílých a hnědých partají. Jinak už nám zbývají jen ty vidle do ruky ...