ZACHRANA BYVALEHO HOTELU V JEDNOM Z NEJKRASNEJSICH MEST NA SVETE

Zdeněk

#26 Re: Re: Re: Re: Zajímalo by mě, zda byla autorka petice někdy v Telči

2016-05-19 20:45

#21: Martin - Re: Re: Re: Zajímalo by mě, zda byla autorka petice někdy v Telči 

1) je to  450 metrů, tedy trojnásobná lež

2) neřekl jsem levné - lež

3) neřekl jsem kvalitní - lež

4) pracující je pro Vás co jste přisátý na dotacích nadávka, ale jinak to je normální stav

5) pokud by jste byl schopen přemýšlet, tak by jste se jednak byl schopen živit prací a navíc by Vám došlo, že lidé co jdou na nádraží nemají u sebe auto a tedy nemůžou popojet :-)

 

Jsem typickým příkladem lidí co rozdávají z cizího a sám by jste se neuživil ani prodejem párku v rohlíku. Umíte, jen lhát a říkat polopravdy a být demagog. Bohužel v dnešní ČR to stačí na obživu..

 

Petr

#27 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zajímalo by mě, zda byla autorka petice někdy v Telči

2016-05-19 20:48


Nepřihlášený uživatel

#28 Re:

2016-05-23 15:51

#1: -  

 Dobrý den, když s tím nesouhlasíte,tak jste si objekt mohla koupit a zrekontruovat,dle svých představ. Chátrající objekt,který je roky nevyužitý.Jo,málem bych zapoměla na hospůdku do které došlo 5 opilců. Všichni,kdo proti tomu teď protestujete jste měli roky možnost objekt koupit,či najít investory a opravovat. Kritizovat,teď,když s tím někdo něco chce udělat,je hrozně snadné. Velice by mě zajímalo kolik protestníků si pak do případného obchoďáku dojde nakoupit. Dokud,to někomu nepadne na hlavu,tak za to bojujete,jen kdyby se stala u baráku nehoda a někoho to zranilo,tak by jste zase remcali,proč už to není zbourané.

Jsem naprosto pro zbourání a s touto nesmyslnou peticí nesouhlasím. 

Slavyan

#29 Re: Re:

2016-05-23 16:07

#28: - Re:  

Mlékárna se také musela bourat kvůli Tescu? Kdo trošku logicky uvažuje, tak nějaký lidl nebo co tam chtějí se do toho prostředí vůbec nehodí.Viz.ostatní výškové budovy jako je sokolovna,škola,pošta,sídliště pod poštou,váha. Dále ta lokalita je nejvíce průchozí,průjezdná - viz. příklad - jdou děti od vlakové či aut. nádraží, najednou do lidlu bude zajíždět kamion a zásobovat lidl. V tu dobu chce také odjet autobus. Už vidím ten zmatek. Jinak jsem toho názorů, že ten hotel by se dal perfektně zrekonstruovat. Je ve velmi dobré lokalitě. Bohužel i když petice má 107 hlasů, jsem toho názoru, že si stejně prdlajs pomůžeme. Ten Rakušák nemá koupeno pouze toto, ale víc budov v Telči a ani o tom nevíte... Žijeme holt v ČR, kde se rozprodává a rozkrádá absolutně vše...


Nepřihlášený uživatel

#30 Re: Re: Lidl je základ české kultury!

2016-05-23 16:12

#8: - Re: Lidl je základ české kultury!  Witajte v kramu uniwersalnym, czo pan szuka, vszetko mame. Kot packowy, fazole jantarowe, lizaky malinowe. Lidl = vasz kram uniwerzalnyj.


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Re: Lidl je základ české kultury!

2016-05-24 13:45

#8: - Re: Lidl je základ české kultury!  Je snad Tesco česká značka ?

 

Merlin

#32

2016-05-24 14:44

První dojem z Telče po vystoupeni z vlaku.

Na socialním zařízení na vlakovém nádraží nemají několik let ani prosté mýdlo.

Po pravé ruce zdevastovaný hotel,který jeho majitel prodal po rose 1989.

Po levé ruce barbarsky zničená pekárna,která pekla tak skvěle rohlíky o kterých ve straně zelených a pirátu nikdy neslyšeli ani je neochutnali.

Připomíná to Dráždany v roce1945.

Možnost zlepšení prvního dojmu je možna v dohlednu,ale zdá se,že to není zcela žádoucí.

Příště drazí aktivisté udělejte živý řetěz kolem zbytku pekárny pokud vám to politické zadání dovolí ,aby Telč vypadala důstojně v roce 2016.

 


Nepřihlášený uživatel

#33 Re:

2016-05-25 09:22

#32: Merlin -  

 a Tesco ze zadu vypadá jak Černobyl :D