CHCEME ZŮSTAT SOUČÁSTÍ DEMOKRATICKÉHO SVĚTA
This comment has been removed by the author of the petition.
Lépe bych se nevyjádřila, děkuji autorům petice.
Autoři
Se zněním petice do posledního slova souhlasí a rád bych ji podepsal. Ocenil bych ale alespoň krátké informace o autorech peptice. Děkuji.
všichni lezou Číně kvůli obchodu do zadku, od Ameriky po Rusko, takže my bychom neměli? já osobně teda nevidim jediný důvod, proč jejich investice nepřijímat, a už vůbec nikde nevidim snahu plést se do našich věcí (viz. vaše "S vzrůstající obavou sledujeme čínské kroky jako investice s nejasnou vlastnickou strukturou, politický lobbing a kroky směřující k většímu vlivu na stát a společnost.") ....hlavně teda doufám, že neuznáváte naše medaile z olympiády u nich, že na sobě nemáte jediné oblečení u nich vyrobené, že petice nepodepisujete z elektroniky u nich vyrobené atd. atd., protože když už tak se všim všudy ne
:-))
A kde je demokracie?? EU?? USA??
Parta děcek co si myslí, že nejlepší je USA snad dáte alespoň 2000 podpisů jinak jste fakt troubové
:-))
A kde byla petice když v USA byl nezákoně zvolen BUSH??? Aha to jste nevěděli nebylo to na FB a televizi jste fakt hloupí a ovladatelný
Re:
#12: Tady to smrdí havloidama -
TÁHNI DO HAJZLU ČÍNSKEJ ŠVÁBE. BĚŠ KOUSAT KOULE OVČÁČKOVI TY VEMENO Z PUTINOVY PRDELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re:
ZALEZ NAZPÁTEK DO UKRAJINSKÝ NACISTICKÝ PRDELE XENOFILNÍ KOPROFILNÍ IMPOTENTNÍ BUZNO Z KAVÁRNY ZHOVEN!!!
Re:
#15: Vyhulte si Kcharla, havloidní hulibrci! -
hej to je asi tak ftipne jak zemanovi bonmoty. už se směju HAHAHAHAHAHAHAHA POLIB MI PRDEL A VEM SI RUDÝ TRENKY VYMRDANČE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autorem petice je "známá firma" Martin Kotas, organizátor tzv. happeningu v metru, kde ovíněné sluníčkářské filcky z volebního týmu "Číratého Karla" dělaly takový čurbes, až se celá podzemní dráha červenala studem a přítomní turisté včetně návštěvníků ze zahraničí si udělali krásný obrázek o tom, co je ona "vyhlášená" pražská kavárna zač...
Re:
Díky za připomínku. Co dodat? Saudská Arábie a Islámský stát – vysněné "ostrůvky svobody a demokracie" našich sluníčkářů, evidentních agentů ISILu...
Re: Re:
Zalez do hajzlu ruskej svabe. Lepsi Saudi Arabia nez Putler kapisto, blbecku? Jestli, ne polib si kokote !
Re: :-))
Prosím aby jste mě nepovažoval za děcko.To blahé paměti Štěpán zkoušel také a jak dopadl. Mimochodem jsem stejný ročník jako váš prezident a mohou s plnou zodpovědností prohlásit že je to jeden z nejhorších prezidentů co jsme kdy měli.
| This discussion has been closed. |
Děkuji za vaši petici, která je v těchto dnech nanejvýš potřebná. Dávám sem odkaz na petici s podobným obsahem - proti návštěvě čínského prezidenta v ČR a podpisu dohody o strategickém partnerství:
NE návštěvě čínského prezidenta a strateg. partnerství ČR a ČLR...