Zasypání podjezdu si nepřejeme! (Praha 4, Táborská)


Nepřihlášený uživatel

#26

2016-03-29 16:25

podchody jsou nejlepsim resenim jak prejit na druhou stranu vozovky ne jen pro dospele, ale hlavne pro deti a tak nezahrabavejte, neco co zaplatila nase spolecnost
Zlatý komunisti

#27 Postoj

2016-03-29 17:53

  Cestou na nákup, zaregistroval jsem na dveřích domu připíchnutý odkaz k podpisu petice o nezahrabávání podjezdu, minul jsem jej letmo, s tím, že vše prostuduji až cestou zpět, jsa u vědomí, že jsem starší člověk a informaci bych dlouho ve lbi neudržel. Ovšem při návratu nikde nic, jen před vchodem kouřící soused. Neustále kouřící, až myšlenka se naskýtá -kde na to bere? Jo, zpět.

Inu," já řku, sousede, tadyk viselo nějaký lejstro, kdepak je?"

Neurvale se podíval a vece, kouř vyfukuje, " jeden z těch buzerantů, co maj pronajatej byt v přízemku to utrh"

Inu přátele, soudruzi, sousedé, v právě v tomhle okamžení mi došlo, kdo se zde snaží řídit životaběh, jeden z menšin, někdo v nájmu, bez známky patriotizmu, někdo, kdo už za měsíc může bydlet na druhý straně světa, třeba v Brně. A my si to necháme líbit, protože i podepsat petici je rasovina.

Nebo snad převzít odpovědnost?

Ale vážení, kdo se bojí-sere v síni, víme?

Janek

#28

2016-03-30 10:35

Vzhledem ke skutečnosti že se jedná o úmyslné poškozování životního prostředí a protože se jedná o stavbu tak i o poškozování cizí věci lze v tomto případě podat i TO v uvedenem smyslu na tvurce, zadavatele a schvalovatele projektu. Asi je takovy projekt i v rozporu se smernicemi EU ohledne zivotniho prostredi!!! Navíc prohlášení , že téma bylo několikrát projednáváno a pripominkovano občany Prahy 4 je také lživé když se z článku dovídáme, že se projekt jak je dnes předkládán takto reprezentoval u proto nikdo nemohl nic připomínkovat. I takové to jednání je podvodné a budí nedůvěru. Už jen řečnická otázka - jsou zodpovědní lidé opravdu státní úředníci zaměstnání státem, placení z našich daní??? Tímto mají výpověď. :-)


Nepřihlášený uživatel

#29

2016-04-05 11:25

Na Taborske pracuju a uz je tady nejaky reklamni billbord s vizualizaci one "revitalizace" a minuly tyden se tu motali geodeti a "neco" zamerovali. Ja se bojim, ze uz je ta akce rozjeta.

Jindra
Nepřihlášený uživatel

#30

2016-04-08 10:42

Ono IPR (nejaka neschopna banda asi z AutoMatu za mestke oenize) ted radi kde se da. Prej metro D na Zizkov je blbost, neni kapacita. Tak proc tam jezdi x kloubovych busu par minut po sobe 136,135,150,139 kratke 213,101,124.
Je pravda, ze prave Dcko to chce tahnout dale od centra, aby pobralo i Nadrazi Vrsovice nebo planovane Nadrazi Edem a teprve pak uhnout a vest dal na Liben a pote klidne Bohnice, nadrazi Podbaba a tam u cisticky poradne kapacitni P+R. To, ze Acko uhnulo z nadtazi Podbana a nedstalo se na letiste a dokonce ani ne do Rep je fakt prasarna na popravu.
Specilane, kdyz zapadni metropole za mraky penez vsude buduji na paternich komunikacch mimourovnove krizzeni. Treba Mnichov opravdu takto oprvail celej okruh. Ale je pravda, ze tam jde pod zem paterni komunikace a nad ni je krasna zelena krizovatka. Tak at to udelaji takto, magistralu 6m od zem a nad ni cyklostezku. V tom useku Pankrac - Paloucek by to melo i jit.


Nepřihlášený uživatel

#31

2016-06-30 05:34

Rozumím-li správně, napřed problém vytvoří, a pak budou brát dotace na pablbosti a pakraviny okolo. Jaká je vlastně definice organizovaného zločinu?


Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Re: Re: Re:

2017-03-15 12:01

#17: - Re: Re: Re:  

 Koukám, že mu ukradli stěrače.

O. L.

#33 Petr Štěpánek je trouba

2017-09-22 14:05

Od tohoto kroku si radnice slibuje proměnu hlučné dopravní dopravní tepny plné prachu a s nedostatkem zeleně.

„Je to mrtvé a zaprášené místo. Celý prostor je neprůchozí nejen jako veřejný prostor, ale i z hlediska dopravy,“ řekl k ústí Táborské na náměstí Hrdinů starosta městské části Petr Štěpánek (Trojkoalice/SZ).

Zdroj: iDnes.cz

 

Ať se, trouba, mrkne na křížení magistrály a tramvaje u I. P. Pavlova. Fronty tramvají, fronty aut, chodci nekonečně čekající na přechodu. Spousta hluku a výfukových plynů, a o průchozí veřejný prostor se rozhodně nejedná. Nechápu, proč rušit fungující podjezd a podchod, díky kterému je všechno svižnější a čistší.


Nepřihlášený uživatel

#34 Re:

2019-03-27 20:17

#1: -  

To není pravda, vždyť probíhala participace k řešení Táborské. Je to uvedené v koncepční studii na stránkách IPRu. http://www.iprpraha.cz/taborska