Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové
Re: Re:
#212: STOP Ruské propagandě - Re:
Tak Vy máte dost,díky takovým blbům jsme se stali kolonií západu a ještě se dočkáme III.světové.Všechno zlo přichází ze Západu,ne z Východu,Vy blbko.
Re: Jen
A komu podržela tvoje matka,že porodila takovýho zmrda rudýho.
...něco podobného učí i v Příbrami na Waldorfské škole!
Re: Jen
Hrůza budou spíše tvoje děti.když mají takovou matku.
Re: Re: Jen
Krásně se ukazuje, že nejagresivnější, nnejvíc sprostí a nejnávistnější je tu havlistická pakaž včetně té učitelky, za kterou ruská armáda a náš odboj nasazoval ve válce život.
Re:
Re: Re:
#212: STOP Ruské propagandě - Re:
Boží prostoto, Ty 3 závity co ti funglují máš na to, abys pochopil higienické náviky...nic, víc.
Jeleno Vičanová, ty proruská zemanovská komunistická kurvo, strč si petici do prdele! A hluboko!
Ty proruská komunistická zemanovská pi.o, strč si tuhle petici do prdele! A hluboko!
Já bych podepsal jedině petici za upálení jedné proruské komunistické zemanovské čarodějnice!
Re:
Až vás nenávistné havlistické kreatury pochytáme a rozvěsíme po stromech. Vyženeme protektora Šapira a vyhlásíme nezávistlost na Uhnii a SS ,Nebude už této petice třeba.
Jediné petice které podepíši jsou na podporu paní učitelky a petici za odebrání hlasovacího práva všem komunistům.
Re: Od této chvíle budu kontrolovat učitele po celé ČR.
#152: Dušan Ligas - Od této chvíle budu kontrolovat učitele po celé ČR.
Pokud jste členem inspekční komise, tak můžete. Jinak tedy nevím, zda máte právo kontrolovat učitelský sbor jako civilní osoba. Ale ano, jděte do toho. Samotného by mě zajímal způsob výuky dnešních dětí.
Re:
Podle vás nemá pedagog právo na svůj názor? Tak to už jsme zase asi v řiti, jak před rokem 1989.
Re:
Jo upalovat vy neobanderovská hovada umíte. jako Oděse. Je třeba vás nemilosrdně rozvěšet, než tu skutečníte Oděský scěnář. Buď obhájit hrdinstvý Ruské armády i práva na existenci českého státu a bez milosti se distancovat od neofašistického západu a milionu mrtvých, které tu zapad a jeho loutkové vlády zanechaly, nebo zažít Banderovský teror jako na ukrajině a něm místo osvobození zaslouženou kulku pro každého čecha, který na tom i svoji pasivitou podílel. Jiná možnost není.
| This discussion has been closed. |
Re:
#263: Stanislav -
Moje řeč, vzal jste mi slova z klávesnice - pí Štěpánová patří skutečně na ZŠ, ale do lavice, bohužel....