Proti stávce odborářů

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Proti stávce odborářů

HeadShotSeven

#26 Re: Stávka

2011-07-25 16:21

#10: josh - Stávka 

Podle Vás by se měl nejspíš každý smířit s tím, že bude otročit za minimální plat dokud nezdechne. Díky bohu, že nám zůstaly aspoň ty odbory, kteří se snaží hájit zájmy lidu. Jen ovčan po nich dokáže akorát tak plivat.

 

HeadShotSeven

#27 všechno špatně

2011-07-25 16:43

Zásadní problém je, že se stávkuje po malých skupinkách pro zdánlivě nezajímavé výhody, nevýhody, reformy. Myslím si, že se jako národ celkově shodneme, že se nám současntý stav naší země nelíbí a proto bychom se měli činit v případě aktivní změny, ať už režimu, osazenstva ve vládě atd.
Dokud budou ulicemi hýkat prořídlé skupinky několika naštvaných lidí. "Systém" nás nebude vůbec brát v potaz. Netvrdím, že násilí na vládě by přineslo klid nespokojeným občanům, ale kdybychom jim dali důrazně najevo, že jich máme plné zuby a aktivně bychom VŠICHNI hledali řešení (třeba tím, že bychom je poslali do tepláků, páč hromada z nich si to zaslouží) určitě by pro náš národ zase svitla naděje lepších zítřků. Ale na to je v první řadě potřeba jednotného myšlení.
Dan

#28 Re: Stávka

2011-08-23 14:31

#10: josh - Stávka

a je spravedlivé, aby prodavačky měli slevové poukázky, v řeznictví levnější maso, zaměstnanci Madety levnější sýry atd...........?? tak jdi dělat k ČD a budeš to mít také! Jo závist - typicky česká vlastnost.


Nepřihlášený uživatel

#29

2012-04-29 16:14

jasně ale na náměstích se objevíme kdy ? kdo to povede ? já mám ale pro demonstraci plus bod vyzvaly at jdou všichni , kdo nesouhlasí s vládou a tím co tu je , souhl. že učit s 200000 nevím proč mají málo , pulka repubk. maká - rukama za pul a dřou hubu ,